1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: En Özel Taktiklerim - hissiz'den özel paylaşım

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Takım ekranında soldaki sekmelerde "Confidence" bölümüne tıkla, oradan açılan menüden "Other" a tıkla sağda açılan ekranda en altta Squad Harmony yazar.
    Bu arada paylaşımların için teşekkürler Hissiz.
    Ben tşk ederim. inceleyip yazdığın için.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aLic3 View Post
    hissiz kardes ben beşiktaşı yönetiyorum kadro aynı bildiğimiz beşiktaş kadrosu bu taktiklerden hangi taktikle oynamamı tavsiye edersin transfer yapmadım yaptığım zaman kulüp bütçesi - lere düşüyor.
    şimdiden teşekkürler
    Domine, Zone ve Dominator v1. Bu üçünüde tavsiye ederim, takımına hangisinin daha iyi oturacağını senin bulman lazım.
    Mesela ben daha önceki GS kariyerimde 3-5-2 taktiğini kendime uyarladım ve takımıma cuk diye oturdu. Yıllarca o taktikle çok başarılı oldum, ne zaman başka taktikler denesem 3-5-2 kadar iyi verim alamadım. BJK deplasmanında bir maçım vardı hala unutamıyorum, ilk 15 dakika BJK öyle bir başladı ki nefes aldırmadı ve 3-0 oldu bir anda skor. Ama ben taktiksel müdahale yapmadım, maçı izlerken aslında takımımın kötü oynamadığını farkettim çünkü. takımıma güveniyordum, ve o maçı 4-3 kazandım. Özetle takımına en iyi uyan taktiği maçı izlerken anlayabilirsin, skora değil oyuna ve gerek girdiğin gerekse rakibe verdiğin gol pozisyonlarına bakarak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by serdarkmare View Post
    Blocks Tactic de 10 numaralı oyuncuyu bi kere geri alıp ile ok çıkarınca da güzel oluyor denemek isteyenler için
    Öyle yapınca Zone taktiğe çok benziyor demi
    Last edited by Walter Sakana : 27.Mayıs.2009 at 03:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Karabüklü-Sinop/Ayancıkta

Arrow

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Ben tşk ederim. inceleyip yazdığın için.

.
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Öyle yapınca Zone taktiğe çok benziyor demi

bu şekilde orta sahada biraz daha dengede kalıo bide dmc ile amcler arası top taşıması daha güzel oluo taktik risklli demişsin ama pek risklik bişey yaşamadım bi yandan totti bi yandan rossi arkadan miguel veloso ve aquliani vurunca çoğu girio

Mesaj Yetkileri