1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: En Özel Taktiklerim - hissiz'den özel paylaşım

Hybrid View

bu taktiklerden hangisini önerirsin gs icin mehmet topuz mevlüt erdinç kolarov leo gelen oyuncular kadro bu ayarda

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by wolkanrx8 View Post
    bu taktiklerden hangisini önerirsin gs icin mehmet topuz mevlüt erdinç kolarov leo gelen oyuncular kadro bu ayarda
    güzel transferler özellikle Leo çok iyi olmuş ben alamamıştım.

kadron bu ayardaysa paylaştığım taktiklerin hepsini rahatlıkla deneyebilirsin. Tavsiyem; Taktiklerden sana uygun görüneni seç, sonra o taktiğe göre ana kadronu belirle ve mümkün olduğunca maçlara aynı kadro ve taktikle çık. Taktiklerden bir onu bir ötekini deneme. Aksayan oyuncun olursa yerine başkasını dene ama kıstasın rating değil oyuncunun istatistikleri olsun.
    Sağ wing back olarak Sabri'ye mutlaka şans ver, ben çok yüksek verim aldım ondan.

İlla bir taktik söylememi istiyosan ilk etapta Zone taktikle başlamanı önerebilirim. Ama kadrona uzun boylu bir forvet katman şart ve bu taktikte (eğer satmadıysan) Baros, Nonda, Ümit Karan gibi isimlerin yeri yok. Mevlüt belki verimli olabilir çünkü fizik olarak güçlü ve kafa toplarıda iyi düzeyde.
    Bahsettiğim oyuncuları da değerlendirmek istiyosan Dominator v1 yada 2-3-2-3 domine taktiği kadrona uygun olabilir.

Mesaj Yetkileri