Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
Fm 2009 satın almak istiyorum ancak Kredi kartı kullanmıyorum..Aral Game sitesinden havale yoluyla alayım dedim stoklarda tükenmiş vala sabırsızlıkla bekliyorum Kırıkkalede yaşıyorum buralarda böyle oyunları bulmak çok zor acaba bu konuda yardımcı olabilecek varmı?Başka bir siteden temin edebilirmiyim?
Niye Aral Game den kasıyorsun ki gir Steam den indir.
Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
Olaya çok yanlış bakıyosunuz arkadaşlar.. biz bile yaptığımız yamaların başka yerde izinsiz yayınlandıını görünce üzülüyoruz..

Elin PKK'lısı bilmez diyosunda PKK dediğin lanet şey sadece dağdaki şeref mağdurlarından ibaret değil.. PKK'yı finanse eden hiç mi kaçakçı yok peki? Korsan aldığınız yerdekiler oturup da oyunu kopyalıyo mu sanıyosunuz? onlar da alıyo başkalarından kimden? Büyük çoğunluğu PKK'dan..

+bir konu daha var.. Aldığınız her korsanın ülke ekonomisine zarar verdiğini de biliyo musunuz peki? ne vergisi var bu işin ne de tertibi takibi..

iyi bari, 27$ olsa nasıl öderiz?
Son mesajdan bu yana galiba 5 ay olmuş umarım sesin duyulur

Konu ile alakalı 1 tane bile mesaj göremedim ben . Konunun kitlenmesi isabet olur kanımca Not: Bu kısmın alınti yapılan mesaj ile alakası yoktur.