1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Fm 2009 Kaç Sattı?

Hybrid View

Nesil
    2006

Sanırım daha öncedende söylendi, biz oyunu orjinal satın almassak oyuna Türkçe eklenmez... Türkçe'yi dünyada kaç milyon insan kullanıyor ki adamlar eklesin...

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sanırım daha öncedende söylendi, biz oyunu orjinal satın almassak oyuna Türkçe eklenmez... Türkçe'yi dünyada kaç milyon insan kullanıyor ki adamlar eklesin...

isveççe veya danca'yı konuşanlardan çok daha fazlası konuşuyor emin ol. ama iş bence türkçe olup olmaması değil. oyuna uygulanan vergide. türkçe olmasa da alasım vardı benim oyunu ama bir baktım 80 lira. 80 lira demek benim gibi bir öğrenci için 1,5-2 aylık yol parası veya bir senelik kitap parası veya yine 1 aylık evin yemek giderleri demek.

yani benim gibiler için önemli bir miktar para demek. ama 40-50 lira olsaydı oradan kırp buradan kırp alırdım mutlaka.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence dil sorununu çözmek için firmayı beklemek yerine orjinal oyunu desteklemeliyiz. Haklı olabiliriz ama bu çözüm getirmeyecek. Eğer FM 2010'da orjinal oyun kampanyası yapıp insanları orjinale yönlendirirsek firma Türkçe dil seçeneğini düşünebilir. Yoksa hiç şansımız yok.

Mesaj Yetkileri