Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
1 ile 30 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serkan abi bence bu kadroyla düşersin , çünkü bayağı zayıf transferler yapmışsın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Bu sefer rakipler güçlü Bolton , reading, wigan bakalım neler olacak
    Niye hatırlatıyorsun arkadaşım?

Quote Originally Posted by gargi_17 View Post
    şükür kavuşturana..kardeş senin kariyer dewam etmeyince içimde bi sıkıntı oluyo.bence hedef premier ligde şampiyonluk gören ve senin adına stad yapan bi wimbledon olmalı

bu arada oyunculardan çok personelini güçlendirmeni öneririm.iyi bir gözlemci ve iyi bi kaç koç sana transfer ettiğin oyunculardan fazlasını kazandırır.bide uzakdoğu afrika ve doğu avrupa transfer piyasası senin için daha uygun olabilirdi.ekmek parasına oynatırdın garipleri
    Bir maçta stadın resmini koyayım, resmen patates tarlası, koltukları 1000 arttırdılar ama zemini yenilemeyi düşünmüyorlar. Daha kulübün favorilerine giremedim, nasıl bir takım anlamadım.

Takım 7 adet koça izin veriyordu, bu sezon sayı 9'a çıktı ve koçlarda da değişikliğe gittim. Çalışma izni sıkıntısı olmasa çok genç oyuncu buldum Amerika'dan, Afrika'dan ama çalışma izni sıkıntı doğuruyor.

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Tam bende onu diyecektim rakiplerle aranda büyük fark hem maddi hem oyuncu kalitesi olarak sonuçta yıllarca premier ligde oynayan takımlara karşı ve de tanınmışlıkları üst seviyede terfi etmen büyük mucize olur orta sırada bile bitirmek başarıdır 2-3 sene burada kalman ve sonrasında terfi etmen kulübü çok sağlam yapar ve tek tek hedeflerin gelişir.
    1.sene takımda orta sıraya yakın bir yerde bitirmek
    2.sene ilk yılın vermiş olduğu maddi destekle bu sezonda orta sıra mücadelesi
    3.sene takımın iyice ligi tanımış olması ve maddi olarakda kendini aşmış bir seviyeyle terfi etme mücadelesi bu sezon çıkmak sürprizde sayılmaz
    4.sene eğer geçen sezon terfi edemezsen üzerine bu sezonda ekleyerek sağlam bir yapıyla premier adaylarından olursun.

Terfi etmek zaten hayalin de ötesinde. Hatta orta sıraları da geçtim, direk düşme hattının üzerinde olsam bile yeter bana. Satılan oyuncular, tv geliri falan derken 1 milyonun üzerine çıktı takımın bütçesi. Zarar etmezsek seneye yüksek transfer bütçesi alırım diye düşünüyorum. Uzun vadeli plan yapmama düşüncesindeyim. Sonra hayal kırıklığı oluyor.

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Serkan abi bence bu kadroyla düşersin , çünkü bayağı zayıf transferler yapmışsın
    Kalitelisi geldi de ben mi kabul etmedim. En az 25-30 oyuncuya teklif yapmışımdır, kabul edenler ancak bunlar işte.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri