Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

18 64.29%
  • Fenerbahçe

8 28.57%
  • Berabere

2 7.14%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 109 arası toplam 109 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [ TSL 34. Hafta ]

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    ŞL geliri olmaması kötü ama ŞL yerine UEFA'da puan ve başarı ilk Avrupa Ligi için çok önemliydi.İyi bir kaç transfer sonrası Çeyrek Finale ulaşabilecek durumda olacağız.Hefef kupayı almak.
    Geçen sene çeyrek finale kadar gelip ülkeler arası takım sıralamasında 19 puan almıştık.Shaktar bu sene kupayı aldı,27 puan topladı.Ülke puanına katkı sağlamak amacıyla Avrupa Ligi'nde seneye en kötü çeyrek final veya yarı final oynamamız lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Sezonun son maçını galibiyet ile tamamlamak (derbilerde namağlup olarak) ve uefa'ya 2 ön eleme oynayarak katılabilecek olmamız nedeniyle son gole oldukça sevindim.İnşallah seneye böyle ufak şeylerle teselli olmayız.Aziz başkan verdiği sözün arkasında dursun.Taraftar seneye çok şey bekliyor bunun da bilincinde olsun.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Beyler seneye kombine alacak var mı? FB Maraton üst a blok.. Eğer varsa bana ö.m atın beraber alalım.. bi terslik olmazsa
    Maraton A blok sanırım bağıran taraftar bloğu seneye
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Maraton A blok sanırım bağıran taraftar bloğu seneye
    Evet A ve B Blok'lar öyle ..

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Ya en dandik yer olduğunu biliyorum ama tam köşe değil.. Siteden de baktım fena gözükmüyo saha.. Almadan önce stadı gezip bakamıyo muyuz?
    GFB alacak diye biliyorum orayı maç izlerken sıkıntı yaşayabilirsin turk telekom dan alsan daha iyi olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Maraton Üst kombineler hemen hemen hepsi GFB tarafından satın alınacak.
    Oradan alacaksanız bilin ki bağıracaksınız, yoksa almayın kötü olur
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Maci izledigime bin pisman oldum bizim taraftara diyecek soz bulamiyorum

Morg gibiydi stat ses cikmadi.

En azindan son maca kadar sampionluk yarisinda kaldigimiza sukur edelim Seneye daha iyi olcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Galibiyeti hakettik mi?Haketmedik.FB galibiyeti hakedecek bir futbol oynadı mı?Oynamadı.Ama sonuçta kazanan onlar oldu.Tebrikler Fenerbahçe..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet siz belki haketmediniz, ama burada Fenerbahçe'yede çamur atmak saygısızlıktır.

Maçı kazanması gerekip Şampiyonlar Ligine gitmek zorunda olman sizlerdiniz. Elinize geçen fırsatları ! değerlendiremeyip bu maçı gerçekten haketmediniz.

Biz ise 15 gün fazla tatil yapmak için kazanmak zorundaydık, ki bence gayet iyide oynadık, bulduğumuz fırsatları ! tekrarlıyorum fırsatları değerlendirdik ve bu maçı sonuna kadar hakettik.

Bir takım maçı kazanıyorsa boşa değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Evet siz belki haketmediniz, ama burada Fenerbahçe'yede çamur atmak saygısızlıktır.

Maçı kazanması gerekip Şampiyonlar Ligine gitmek zorunda olman sizlerdiniz. Elinize geçen fırsatları ! değerlendiremeyip bu maçı gerçekten haketmediniz.

Biz ise 15 gün fazla tatil yapmak için kazanmak zorundaydık, ki bence gayet iyide oynadık, bulduğumuz fırsatları ! tekrarlıyorum fırsatları değerlendirdik ve bu maçı sonuna kadar hakettik.

Bir takım maçı kazanıyorsa boşa değildir.
    Niye coşuyorsun?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kombine alıcam ve bağırmayacam görülmüş şey değildir bu.. Neyse bakalım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Niye coşuyorsun?
    Coşarım arkadaşım, iki takımda haketmedi dersen coşarım.

Kendinizi avutma yöntemlerine başvururken, bir başka takımın emeklerini haketmediler sözüyle bir anda yok etmene tepkisiz kalamam.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Coşarım arkadaşım, iki takımda haketmedi dersen coşarım.

Kendinizi avutma yöntemlerine başvururken, bir başka takımın emeklerini haketmediler sözüyle bir anda yok etmene tepkisiz kalamam.
    Sen galiba anlamıyorsun yazdıklarımı.Kendimi avutuyormuş gibi bir halim yok.Maç bitmiş, olan olmuş.Önümüze bakacağız..

Şimdi bu mesajıda saygısızlık olarak algılarsın sen..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maçı izlemedim ama özetten gördüğüm kadarıyla dengeli gitmiş.İki takımda goller kaçırmış.Kazanan Fenerbahçeyi tebrik ederim.Yanlız iki gololüde son DK'lar içinde yememiz oyundan koptuumuzu gösterir.Defansımız çok yavaş bu yıl hızlı adamalr takviye etmeliyiz.Alanzinho çok hoşuma gitti benimde yeni sezonda daha iyi oynuyacaktır.Maçın hakkı beraberlikti ama Fenerbahçe buldu attı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Sen galiba anlamıyorsun yazdıklarımı.Kendimi avutuyormuş gibi bir halim yok.Maç bitmiş, olan olmuş.Önümüze bakacağız..

Şimdi bu mesajıda saygısızlık olarak algılarsın sen..
    Maçı Fenerbahçe'de haketmiyor dersen o zaten saygısızlıktır.

Her mesajın altınada saygısızlık olarak algılarsın diye yazmana hiç gerek yok neyi saygısızlık olarak algıladığımı zaten belirttim ben.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BeaT View Post
    GFB alacak diye biliyorum orayı maç izlerken sıkıntı yaşayabilirsin turk telekom dan alsan daha iyi olur.
    Türk Telekom hangi tribün oldu?

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Türk Telekom hangi tribün oldu?
    Telsim tribünü Türk Telekom tribünü oldu ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Telsim trübünün adı Türk Telekom olarak değişti diye biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Güiza gol atınca Volkan kalesinden cıkıp geldi ne kadar da sevindi öyle demek ki sözlesmesi uzatıldı.Nişanlısıyla tatili biraz daha fazla yapmak için costu valla
    Deivid cok net pozisyonlar kacırdı klasına yakısmayacak derecede kötü vuruslar yaptı büyük ihtimalle gönderilir diye düşünüyorum.Ama Alex ile bu işin daha fazla olmayacağnı söylemek lazım Semih girdikten sonra takım nasıl daha iyi oynamaya basladı gördünüz...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri