Trabzonspor
Fenerbahçe
Berabere
Sezonun son maçını galibiyet ile tamamlamak (derbilerde namağlup olarak) ve uefa'ya 2 ön eleme oynayarak katılabilecek olmamız nedeniyle son gole oldukça sevindim.İnşallah seneye böyle ufak şeylerle teselli olmayız.Aziz başkan verdiği sözün arkasında dursun.Taraftar seneye çok şey bekliyor bunun da bilincinde olsun.
Maraton Üst kombineler hemen hemen hepsi GFB tarafından satın alınacak.
Oradan alacaksanız bilin ki bağıracaksınız, yoksa almayın kötü olur![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Maci izledigime bin pisman oldumbizim taraftara diyecek soz bulamiyorum
Morg gibiydi stat ses cikmadi.
En azindan son maca kadar sampionluk yarisinda kaldigimiza sukur edelimSeneye daha iyi olcaz
Galibiyeti hakettik mi?Haketmedik.FB galibiyeti hakedecek bir futbol oynadı mı?Oynamadı.Ama sonuçta kazanan onlar oldu.Tebrikler Fenerbahçe..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Evet siz belki haketmediniz, ama burada Fenerbahçe'yede çamur atmak saygısızlıktır.
Maçı kazanması gerekip Şampiyonlar Ligine gitmek zorunda olman sizlerdiniz. Elinize geçen fırsatları ! değerlendiremeyip bu maçı gerçekten haketmediniz.
Biz ise 15 gün fazla tatil yapmak için kazanmak zorundaydık, ki bence gayet iyide oynadık, bulduğumuz fırsatları ! tekrarlıyorum fırsatları değerlendirdik ve bu maçı sonuna kadar hakettik.
Bir takım maçı kazanıyorsa boşa değildir.
Kombine alıcam ve bağırmayacamgörülmüş şey değildir bu..
Neyse bakalım artık.
Maçı izlemedim ama özetten gördüğüm kadarıyla dengeli gitmiş.İki takımda goller kaçırmış.Kazanan Fenerbahçeyi tebrik ederim.Yanlız iki gololüde son DK'lar içinde yememiz oyundan koptuumuzu gösterir.Defansımız çok yavaş bu yıl hızlı adamalr takviye etmeliyiz.Alanzinho çok hoşuma gitti benimde yeni sezonda daha iyi oynuyacaktır.Maçın hakkı beraberlikti ama Fenerbahçe buldu attı.
Telsim trübünün adı Türk Telekom olarak değişti diye biliyorum.
Güiza gol atınca Volkan kalesinden cıkıp geldi ne kadar da sevindi öyle demek ki sözlesmesi uzatıldı.Nişanlısıyla tatili biraz daha fazla yapmak için costu valla
Deivid cok net pozisyonlar kacırdı klasına yakısmayacak derecede kötü vuruslar yaptı büyük ihtimalle gönderilir diye düşünüyorum.Ama Alex ile bu işin daha fazla olmayacağnı söylemek lazım Semih girdikten sonra takım nasıl daha iyi oynamaya basladı gördünüz...