Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Turğay Yetkin Southport'u Kaç YıLda Barclays Premier Lige Cıkarır?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • 5

11 17.74%
  • 7

15 24.19%
  • 10

14 22.58%
  • 12

5 8.06%
  • 15

17 27.42%
1 ile 30 arası toplam 187 sonuç

Konu: SouthPort'le Dev YoLculuk Son Kariyer [9.0.3][7.sezon]

Hybrid View

yaw soke oldum ama daha zevkli olacagi kanisindayim..basarilar takipcinim hangi ligde takim sorabilir miyim acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
    yaw soke oldum ama daha zevkli olacagi kanisindayim..basarilar takipcinim hangi ligde takim sorabilir miyim acaba?

Bence Böylesi Daha İYi oLdu kardesim. En Azından Bir Hedefimiz Var Birinci Ligde En Fazla 3 YıL sonra Oyun kasıyodu

İngiltere En Alt Ligi
    Blue Square North'
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

aynen ole bu daha ii olcak ve daha zorlu olucak digerlerine gore hade bakalim simdiden heyecanlandim ha

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

aynen ole bu daha ii olcak ve daha zorlu olucak digerlerine gore hade bakalim simdiden heyecanlandim ha

Zoru Sectim Umut Kardesimin De Tavsiyesini Aldım Kendimi Böylesine Güzel Ve Güzide bir Mahalle Takımnda BuLdum Bakalım ne olacak

Rossoneri Açılışı güzel yapmışsın Turğay. 1 şutun kaleyi bulmuş o da gol olmuş

Umut Öyle Diyosun ama Oda Bir Basarı Neden Dersen
    Kaleciyle Karsı Karsıyayken Oyuncular Topu Taca Atarsa olacagı bu Bakalım Ne oLacak

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post

Kaleciyle Karsı Karsıyayken Oyuncular Topu Taca Atarsa olacagı bu Bakalım Ne oLacak
    olur zamanla ya niye olmasin iyi bi antreman programi..hersey cok guzel olacak..)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

olur zamanla ya niye olmasin iyi bi antreman programi..hersey cok guzel olacak..)

Olacak İnş. Ya Daha Cok Ca BoL Bi Zaman Var Önümüzde Takımı Sıfırdan aLıp Dünyanın En iyileri Arasına Sokacaz İnş.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AhmetOKur Bu Arada ÖZelden Msn Adresini YazarMısın Bana
    Last edited by MoNToLiVo_ : 01.Haziran.2009 at 07:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri