En basitinden Tevez örnegi var beyler... Bonservisi menajerlik sirketinde fakat adam kiralik olarak Manchester'da oynadi.. Eger Topuz Fenerbahce'de oynamak istemezse ya kiralik gider yada almak isteyen Fenerbahce'ye bonservis ücretini öder alir.
En basitinden Tevez örnegi var beyler... Bonservisi menajerlik sirketinde fakat adam kiralik olarak Manchester'da oynadi.. Eger Topuz Fenerbahce'de oynamak istemezse ya kiralik gider yada almak isteyen Fenerbahce'ye bonservis ücretini öder alir.
Fenerbahçe yönetiminde hiç mi suç yok yani ?
Topuz a kuLübü diyor ki tamam sen git kiminLe anLaşırsan anLaş biz sana toLerans göstericez, koLayLık sağLayacağız. Adam da gidiyor Beşiktaş iLe görüşüyor anLaşıyor, sonra Kayseri başkanı çıkıyor ooo Biz Fenerbahçe iLe anLaştık biLmem ne ?
Nerde etikLik ? Fenerbahçe yönetimi çok mu doğru iş yapmış. Niye bir takım oyuncu iLe anLaşmaya çaLışınca kuLübü çiğnedi diye suçLu oLuyorda neden Oyuncu iLe anLaşmadan onun rızası aLınmadan gidip kuLübü iLe anLaşmak etik oLuyor.
AçıkLarmısınız ?
Herşey kendinize göre güzeL..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kayseri yönetimi o zaman sen git kiminLe anLaşırsan anLaş biz koLayLık sağLayacağız neden diyor ?
Bunuda açıLayıver o zaman.. Buyur, açıkLa. Ortada açıkLamaLarın hepsi mevcut.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arkadaşım, madem M.Topuz BJK'de oynamak istiyor, doğuştan BJK'li, niye Fenerbahçe ile 10 gün görüştü, bana bunu izah edebilir misin?
Adam Kayserispor'da oynarken Kayserisporluyum doğuştan diyor şimdi Beşiktaşlı oluyor. GS beni oyaladı, alsa alırdı diyor, FB ile görüştüğünü açıklıyor. Her telden çalıyor yani, bir duruşu yok Topuz'un. Topuz aleyhinde sonuçlanır hukuki süreç, verdiği demeçler çelişkilerle dolu.
Şunu söylüyorum sadece.Olay Fifa'ya giderse M.Topuz lehine sonuçlanır.Daha bu konu hakkında yorum yapmayıp olacakları izleyelim,görelim diyorum...
O zaman burada Kayserispor'da suçludur. Beşiktaş gibi büyük bir klübün hukukçuları ise biraz Uefa kriterlerini bilmesi gerekiyor bence. Böyle zor durumda kalma ihtimalini %99 bile olsa bu ihtimali göz önünde bulundurup önce Kayserispor ile anlaşma sağlayabilirdi, zaten zorluk çıkmayacaktı.
Biz en etik yoldan, klübü ile anlaştık, sıra Topuz'da.
Mehmet Topuz'un ilk olarak göstermesi gereken adres Kayserispor'du. Zaten eğer böyle olmasa Türkiye'de 4 büyükler diğer kulüpleri resmen sömürür. Mehmet Topuz olayı haricinde konuşuyorum; Gider 4 büyük kulüpten bir tanesi Murat Ceylan'ı istediğini söyler, teklifini yapar, bak bizde şu kadar para alacaksın, Avrupa'da oynayacaksın der anlaşır daha sonra da menajeriyle kulübümden anlayış bekliyorum der oyuncu ve transfer bu şekilde gerçekleştirilmeye çalışılır.
Mehmet Topuz kendisine Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif geldiğinde Fenerbahçe'ye diyebilirdi ki; ben Beşiktaşlıyım Beşiktaş'ta forma giymek istiyorum ve şu an Beşiktaş kulübümle anlaşmaya çalışıyor. Fakat öyle olmadı. Fenerbahçe ilk olarak işi kulüpler ayarında bitirmişti Topuz'un sözünü bekliyordu. Oysa ki Beşiktaş önce oyuncuyla anlaşma yolunu seçti. Ve hata burdadır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Valla Bir Soru Sorduk Cevap Veren Olmadı.Demek ki Haklıyız ...
Bu arada şakayla karışık ;
SAT-MI-YO-RUZ![]()
Benim bildiğim sözleşmesi süren bir oyuncuyla, başka bir kulübün, oyuncunun bağlı bulunduğu Kulübünün izini olmadan görüşmesi yasal değil. Beşiktaş Kayserispor ile görüşmeden sözleşmesi süren bir oyuncu ile nasıl 3+1 yıllık sözleşme imzalıyor onu anlayamadım.
herkes fm'yi falan katmış burada, oyuncu istemeden kulübü versede transfer gerçekleşmez falan diye. o zaman kulübü izin vermeden futbolcunun bonservis süresi bitmeden o adama teklif nasıl yapabiliyorsun ? bu oyunda bile etik değil.
önce oyuncunun bağlı bulunduğu kulüp ile anlaşılır, daha sonra oyuncu ile temas kurulur.
Süleyman Hurma'nın açıklaması ;
Dün sayın Yıldırım Demirören başkanımız ile görüştü. Aynı ifadeler onlara da söylendi ve Fenerbahçe'ye söz verildiği bildirildi. Size de söz verseydim onun arkasında durmak zorundayım. Keşke Beşiktaş Mehmet'le anlaşmadan bizden onay alsaydı. Önce kulüple sonra futbolcuyla anlaşma sağlasaydı daha etik olurdu.
Bu gelişmelerden sonra galiba Beşiktaş Kulübü Mehmet'e 'Sen Beşiktaşlı olduğunu, Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirten açıklamalar yap ki Fenerbahçe senden vazgeçsin. Biz de Kayseri'yi sana bize vermeleri için mecbur bırakalım' dediler.
Bonservis Fener'de oldugu takdirde futbolcuya istedigi şeyi yapma hakkı var kulübü satmıssa diyecek birşey yok futbolcu oynamıyacagım felanda yakınamaz , alır kulübeye çürür![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
o zaman 3 büyük kulüp el birliğiyle bir futbolcunun kariyerini bitirmek üzere diyebiliriz![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Çürümez.Sözleşmesi bitince çekip gider.Ayrıca Fenerbahçe gibi kulübe yakışıyor mu?Adamı zorla mı oynatacaklar?
Bu transfer dönemi ortalık çok karışacak.
Beşiktaş'ın da ilgilendiği Denizlisporlu Çağlar Birinci için Fenerbahçe devreye girdi. Fenerbahçeli yöneticilerin, bugün Denizlispor Başkan Ali İpek'le görüşerek Çağlar'ı istediği öğrenildi.
Belçika'nın Anderlecht kulübü ile Sivasspor'un da talip olduğu Çağlar için Fenerbahçe'nin 2 milyon lira bonservis bedelini gözden çıkardığı öne sürüldü. Denizlispor Başkanı İpek, Çağlar'a ciddi teklifler olduğunu, en iyi rakamı veren takıma bu futbolcuyu satacaklarını söyledi. İpek, "Çağlar ile kaleci Cenk konusunda ciddi teklifler alıyoruz. Bonservis bedellerini henüz belirlemedik. Sonuçta en fazla parayı veren takıma gidecekler. Önümüzdeki hafta içinde iki futbolcumuzun transferi netleşebilir" dedi.
Öte yandan yeşil-siyahlı yönetim, Carlos Alberto ve Couto'dan sonra Zafer Çevik, Feridun ve İlkay'la yollarını ayırdı. Yöneticiler bu üç futbolcuya kendilerine kulüp bulmalarını bildirdi.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kardeş Bana Şunu Açıklarmısın..Kayserispor Bonservisi Fenerbahçe 'ye Verse Bile Futbolcu Fenerbahçe'yle Sözleşme İmzalamazsa Bonservisi Nasıl Fenerbahçe'de Olacak ? Tekrar Kayserispor'da Kalmazmı Bu Kişinin Bonservisi..En Basitinden FM Oynuyoruz.Külübüyle Anlaşsak Bile Oyuncuyla Anlaşamadığımız Zaman Oyuncu Külübünde Kalmaya Devam Etmiyor mu ?
Last edited by tarikko : 05.Haziran.2009 at 22:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tamam anlaşırsın da adamla da görüşürsün.Anlaşlıyor ki Fenerbahçe ve Kayserispor yönetimi Mehmet'e sormadan transferi bitirmişler.Ben bundan bahsediyorum.
Beşiktaş'tan açıklama:
"FIFA'ya gideriz"
Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.
Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.
05.06.2009
Kaynak : DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1152 numaralı mesajda ne demek istediğimi açtım.
Last edited by RoNNiE91 : 05.Haziran.2009 at 22:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)