Kulübün ekonomik hakları Kayserispor'daydı dimi?
Fenerbahçe'de bu ekonomik hakları Kayserispor'dan aldı.
Şöyle düşün. Bir ev sahibi ve kiracı ve kiracı ile ev sahibi arasında yapılmış kira kontratı var. Ev sahibi, evi kiracının rızası olmadan başka birine satamaz mı? Tabiki satabilir. Bunun örneklerini daha önce çok gördüm. Aynı kira kontratına bağlı kalınması şartıyla istediği kişiye satabilir evi.. Bu yasalarca belirtilmiştir...
Hurma'nın açıklamalarını da doğru bulmuyorum ben, ortalığı karıştırmaya yönelik. kendisi de olayın şaşkınlığı içerisinde bence ve Topuz'un oldu bittiye olayı getirip, ucuz fiyata gidecek olmasından korktuğundan böyle açıklamış olabilir.
Topuz'un hala neden Beşiktaş diye ısrar ettiğini yazmıştım. Şu aşamadan sonra Fenerbahçe taraftarı onu kabul etmez, Kayseri zaten sildi, tek Beşiktaş kaldı. Çark ederse Beşiktaş'ı da kızdıracak, mecburen Beşiktaş konusunda ısrarcı olmalı, tek çıkış yolu bu çünkü.
Belki reklam şeylerini sattı Kayseri.Fenerbahçe resmi açıklama yapmadan yöneticilerin açıklamalarıyla çözemeyiz işi bence.
Fenerbahçe'nin de artık işi uzatmaması, kulüple anlaştık ama oyuncuyla anlaşamadık bu nedenle transferden vazgeçiyoruz açıklaması yapmasını bekliyorum. Sonrasında zaten 2 kulüp aradaki sorunu çözer.
Ama şu ezik açıklaması nedeniyle Fenerbahçe şikayette bulunabilir. Biz kulübüyle görüşürken onlar oyuncu ile anlaşmışlar, adaletsizlik var, eşitsizlik var diye şikayette bulunabilir, tabi o açıklamanın alakası Fenerbahçe'nn inadını arttırır diye yazdım bunu. Yoksa Fenerbahçe vazgeçtiğinde transferden zaten olayla ilgisi kalmaz.
"YÜCE ATATÜRK"