1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sürekli aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz.Neden Kayserispor ve Süleyman Hurma Beşiktaş bizim futbolcumuzu bize haber vermeden ayarttığı için dava açacağız,hakkımızı arayacağız demiyor?
    Belki Topuz Fenerbahçe'nin teklifini kabul edece. Fenerbahçe Topuz ile anlaşamadık açıklamasını yapmadan neden dava açsınlar ki? Fenerbahçe vazgeçtikten sonra dava açar Kayseri. Topuz doğuştan kaseriliyim dedikten sonra aileden Beşiktaşlıyım açıklaması yaptıysa, yarın zaten fenerbaheliydim açıklaması yapmayacağını kimse garanti edemez.

Fenerbahçe der ki vazgeçtik istemiyoruz, Kayseri de Beşiktaş oyuncunun kafasını karıştırdı diye dava açar. 2 taraf da bu dava sürecine girmez, Beşiktaş 5 veriyorsa 7 verir, Kayseri şikayetçi olmaz, ne şiş yanar ne kebap. Karlı çıkan Kayseri olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Belki Topuz Fenerbahçe'nin teklifini kabul edece. Fenerbahçe Topuz ile anlaşamadık açıklamasını yapmadan neden dava açsınlar ki? Fenerbahçe vazgeçtikten sonra dava açar Kayseri. Topuz doğuştan kaseriliyim dedikten sonra aileden Beşiktaşlıyım açıklaması yaptıysa, yarın zaten fenerbaheliydim açıklaması yapmayacağını kimse garanti edemez.

Fenerbahçe der ki vazgeçtik istemiyoruz, Kayseri de Beşiktaş oyuncunun kafasını karıştırdı diye dava açar. 2 taraf da bu dava sürecine girmez, Beşiktaş 5 veriyorsa 7 verir, Kayseri şikayetçi olmaz, ne şiş yanar ne kebap. Karlı çıkan Kayseri olur.
    Zaten sonunda 8-9 miLyon Avro ya patLayacak gibi geLiyor Bana Beşiktaş a. OLacağı bu oLacak. Ya Fenerbahçe yönetimi ekstradan bir iki miLyoncuk kar eLde edicek, Ya da Kayseri.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Süleyman Hurma zaten şaşırmış.Bundan sonra muhatap F.Bahçe.Beşiktaş gitsin F.Bahçe ile görüşsün diyor.Dünyanın neresinde var bu...

Bu arada Beşiktaşlılık konusunda kendim kadar güveniyorum Topuz'a...

Bu konuda inanılmaz rahatım...

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Süleyman Hurma zaten şaşırmış.Bundan sonra muhatap F.Bahçe.Beşiktaş gitsin F.Bahçe ile görüşsün diyor.Dünyanın neresinde var bu...

Mehmet Topuz'un ekonomik haklarını aldığımız için olabilir mi?

Resmi sitede anlaşılan ücret ve futbolcu konusunda herhangi bir açıklama yapılmamış. Bu Bjk'ye pahalıya patlayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Anders View Post

Resmi sitede anlaşılan ücret ve futbolcu konusunda herhangi bir açıklama yapılmamış. Bu Bjk'ye pahalıya patlayabilir.
    Yok öyle birşey.Futbolcu imza atmadan bonservisini,ekonomik hakkını falan alamazsın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok öyle birşey.Futbolcu imza atmadan bonservisini,ekonomik hakkını falan alamazsın...
    Aynı şekilde kulübüyle anlaşmadan oyuncuyu da alamazsınız.Bu tartışma böyle sürüp gider

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kulübün izini olmadan, oyuncu ile görüşemez forma giydiremezsin. bu iş uzar gider.

bekleyip görelim bakalım daha neler olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Kulübün ekonomik hakları Kayserispor'daydı dimi?

Fenerbahçe'de bu ekonomik hakları Kayserispor'dan aldı.

Şöyle düşün. Bir ev sahibi ve kiracı ve kiracı ile ev sahibi arasında yapılmış kira kontratı var. Ev sahibi, evi kiracının rızası olmadan başka birine satamaz mı? Tabiki satabilir. Bunun örneklerini daha önce çok gördüm. Aynı kira kontratına bağlı kalınması şartıyla istediği kişiye satabilir evi.. Bu yasalarca belirtilmiştir...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kulübün ekonomik hakları Kayserispor'daydı dimi?

Fenerbahçe'de bu ekonomik hakları Kayserispor'dan aldı.

Şöyle düşün. Bir ev sahibi ve kiracı ve kiracı ile ev sahibi arasında yapılmış kira kontratı var. Ev sahibi, evi kiracının rızası olmadan başka birine satamaz mı? Tabiki satabilir. Bunun örneklerini daha önce çok gördüm. Aynı kira kontratına bağlı kalınması şartıyla istediği kişiye satabilir evi.. Bu yasalarca belirtilmiştir...

Ama kiracaı gidip ben yeni ev sahibini kabuL etmiyorum, başka bir evde oturacağım dediği zaman da yeni ev sahibi onun kafasına siLah dayayarak orada otutturamaz..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hurma'nın açıklamalarını da doğru bulmuyorum ben, ortalığı karıştırmaya yönelik. kendisi de olayın şaşkınlığı içerisinde bence ve Topuz'un oldu bittiye olayı getirip, ucuz fiyata gidecek olmasından korktuğundan böyle açıklamış olabilir.

Topuz'un hala neden Beşiktaş diye ısrar ettiğini yazmıştım. Şu aşamadan sonra Fenerbahçe taraftarı onu kabul etmez, Kayseri zaten sildi, tek Beşiktaş kaldı. Çark ederse Beşiktaş'ı da kızdıracak, mecburen Beşiktaş konusunda ısrarcı olmalı, tek çıkış yolu bu çünkü.

Belki reklam şeylerini sattı Kayseri. Fenerbahçe resmi açıklama yapmadan yöneticilerin açıklamalarıyla çözemeyiz işi bence.

Fenerbahçe'nin de artık işi uzatmaması, kulüple anlaştık ama oyuncuyla anlaşamadık bu nedenle transferden vazgeçiyoruz açıklaması yapmasını bekliyorum. Sonrasında zaten 2 kulüp aradaki sorunu çözer.

Ama şu ezik açıklaması nedeniyle Fenerbahçe şikayette bulunabilir. Biz kulübüyle görüşürken onlar oyuncu ile anlaşmışlar, adaletsizlik var, eşitsizlik var diye şikayette bulunabilir, tabi o açıklamanın alakası Fenerbahçe'nn inadını arttırır diye yazdım bunu. Yoksa Fenerbahçe vazgeçtiğinde transferden zaten olayla ilgisi kalmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri