Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Burda bence suç Kayseri yönetimine kaLıyor. Hem menajerine diyor siz bir takımLa anLaşın biz koLayLık sağLayacağız hemde sonra kıvırıyor.. Menajeri yaLan mı söyLüyor.. DoğaL oLarak ta Beşiktaş bence her ne kadar yaLnış birşeyde oLsa önce Topuz iLe oLayı bitirip, ardından Kayseri yönetimini nasıL oLsa bağLarız diye oLaya bakınca oLayLar patLıyor. Tabi burda Kayseri yönetimin sonradan gösterdiği tavırda etkiLi oLuyor..

Eğer Kayseri Başkanı ben inanıyorum böyLe taLimat vermeseydi Beşiktaş gider KAyseri yönetimi iLe görüşürdü. GEçen yıLLarda kaç kez görüştük zaten, şimdi neden görüşmeme gereği duymasınLarın ki ?
Kolaylık sağlayacağız ayrı, seni istediğine satacağız ayrı. Belki Fenerbahçe 10 teklif etti, Beşiktaş 5 verecek. Burada oyuncu Beşiktaş ile anlaştı diye kolaylık mı sağlayacak yönetim. Sanmıyorum.

Quote Originally Posted by anilton View Post
Orasıda var.Kayseri ve Hurma senin anlaştığın kulüple anlaşacağız,kolaylık sağlayacağız diyor.Doğal olarak bizde gidiyoruz futbolcuyla anlaşıyoruz.İşte bu söylemleri yüzünden Kayserispor dava açamaz bizden haberiz oyuncumuz ayartıldı diye...

İyi de bu transferlerin gerçekleşmesi için bir yönetmelik yok mu? Beşiktaş'ın resmi olarak ilgilendiğini kulübe bildirmesi gerekiyordu. Bunu bildirdiğini de yine borsaya bildirmesi gerekiyor. Bunu yapmadıysa ortada dolaşan menajer şunu demiş, başkan bunu açıllamışmış gibi laflar pek ciddiye alınmaz.

Beşiktaş görüşeceğiz deyip işe başlasa tamam, bende size hak vereceğim. Oyuncu ile görüşeeğiz deyip, oyuncu ile anlaştıktan sonra kulüple bonservis pazarlığına girersin bu da bir nebze doğrudur ama kulübüne hiç haber vermeden oyuncuyla anlaşıyorsan, ortada resmi belge yoksa kulüp başkanı televizyonda bu oyuncu satılık dese de görüşemezsin.

Yani söyleme bakılmaz bence, resmi belgeye bakarlar. Beşiktaş böyle bir belge de çıkarırsa zaten Kayseri toptan hatalı çıkar, cezayı da yer.