Quote Originally Posted by Anders View Post
Peki o zaman sözleşmelerin ne önemi kalıyor? Her futbolcu sözleşmesi devam ettiği halde "ben şu takımda oynamak isitiyorum" desin ve fifa geçici lisans versin..

Anlaşılmayan nokta, Beşiktaş sözleşmesi devam eden futbolcuyu ayartmıştır ve bu olay fifa kurallarına aykırıdır.

Beşiktaş'ın yaptığının legal olabilmesi için ya Mehmet Topuz'un sözleşmesinin bitmiş olması ya da sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış olması gerekiyor. Bu iki durumda olmadığına göre Beşiktaş haksızdır ve ağır cezalara çarptırılabilir. (Transfer yapamama, puan silme, para cezası vs)

Arkadaşım dedikLerimizi okumuyorsun sanırım, 452747458 kez aynı şeyLeri yazmayacağım.. Eğer Topuzun bonservisini Kayseri yönetimi Fenerbahçe ye vermeseydi bu dedikLerini uyguLardı, Topuz istediği kadar ben şu takımda oynayacağım diye yırtınsın FİFA yine Kayseriden yana tavır aLır, Topuzu ve Beşiktaşı büyük cezaLar İLe cezaLandırıLırdı. Ama ortada etik oLmayan, oyuncunun rızası aLınmadan veriLmiş bir bonservis durumu var bu durumLarda FİFA nın kararı da ortada. HaLa geLip neyi savunmaya çaLışıyorsun ona kafam basmıyor..

Vermeseydi yahu Kayseri yönetimi bonservisi kime sordu da verdi ? MAL mı bu ? kafana göre aL, sat, ver aL...