1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hurma çıkıp açıkLama yapmasa, Menajerine şu taLimati vermese ''Seni isteyen herhangi bir takım oLursa ya da senin anLaştığın bir takım oLursa transferinde koLayLık sağLayacağız demese'' Beşiktaş yönetimi gidip önce Topuz iLe görüşmez.. Başkan satış onayını vermiş, sen git kiminLe anLaşıyorsan anLaş ondan sonra biz haLLederiz demiş, Beşiktaş ta doğaL oLarak oLayı hızLandırmak adına gidip Topuz iLe anLaşıyor, çünkü açıkLamaLara göre Topuzu ikna etme yeterLi oLacak gibi, Kayseri Başkanı da bunu diyor, Oyuncunun kendi menajeri biLe bu yönde bir söyLemi oLduğunu söyLüyor Başkanın..Ama sonra işLer birden değişiyor, söyLemLer değişiyor.. Nesi var?
    Öyle bir şey olduğunu nerden biliyorsunuz? Bjk'li menejerlerin uydurduğu bişey olmadığını nerden biliyorsunuz?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Anders View Post
    Öyle bir şey olduğunu nerden biliyorsunuz? Bjk'li menejerlerin uydurduğu bişey olmadığını nerden biliyorsunuz?

TV izLemiyormusun arkadaşım sen. ? Daha dün Mehmet Topuzun menajeri NTV spor da bunu söyLedi. Başkanımız bize bu yönde taLimat vermişti ama şimdi bazı şeyLer değişti, tekrar anLayış bekLiyoruz Kayseri Başkanın dan diye. Kendi kafama göre yazmıyorum burda herhaLde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

TV izLemiyormusun arkadaşım sen. ? Daha dün Mehmet Topuzun menajeri NTV spor da bunu söyLedi. Başkanımız bize bu yönde taLimat vermişti ama şimdi bazı şeyLer değişti, tekrar anLayış bekLiyoruz Kayseri Başkanın dan diye. Kendi kafama göre yazmıyorum burda herhaLde.
    Tv izliyorum merak etmeyin.

Burda asıl sorun değişen "Bazı Şeyler" kısmı. Değişen bazı şeyler nedir ne değildir?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burda bence suç Kayseri yönetimine kaLıyor. Hem menajerine diyor siz bir takımLa anLaşın biz koLayLık sağLayacağız hemde sonra kıvırıyor.. Menajeri yaLan mı söyLüyor.. DoğaL oLarak ta Beşiktaş bence her ne kadar yaLnış birşeyde oLsa önce Topuz iLe oLayı bitirip, ardından Kayseri yönetimini nasıL oLsa bağLarız diye oLaya bakınca oLayLar patLıyor. Tabi burda Kayseri yönetimin sonradan gösterdiği tavırda etkiLi oLuyor..

Eğer Kayseri Başkanı ben inanıyorum böyLe taLimat vermeseydi Beşiktaş gider KAyseri yönetimi iLe görüşürdü. GEçen yıLLarda kaç kez görüştük zaten, şimdi neden görüşmeme gereği duymasınLarın ki ?
    Kolaylık sağlayacağız ayrı, seni istediğine satacağız ayrı. Belki Fenerbahçe 10 teklif etti, Beşiktaş 5 verecek. Burada oyuncu Beşiktaş ile anlaştı diye kolaylık mı sağlayacak yönetim. Sanmıyorum.

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Orasıda var.Kayseri ve Hurma senin anlaştığın kulüple anlaşacağız,kolaylık sağlayacağız diyor.Doğal olarak bizde gidiyoruz futbolcuyla anlaşıyoruz.İşte bu söylemleri yüzünden Kayserispor dava açamaz bizden haberiz oyuncumuz ayartıldı diye...

İyi de bu transferlerin gerçekleşmesi için bir yönetmelik yok mu? Beşiktaş'ın resmi olarak ilgilendiğini kulübe bildirmesi gerekiyordu. Bunu bildirdiğini de yine borsaya bildirmesi gerekiyor. Bunu yapmadıysa ortada dolaşan menajer şunu demiş, başkan bunu açıllamışmış gibi laflar pek ciddiye alınmaz.

Beşiktaş görüşeceğiz deyip işe başlasa tamam, bende size hak vereceğim. Oyuncu ile görüşeeğiz deyip, oyuncu ile anlaştıktan sonra kulüple bonservis pazarlığına girersin bu da bir nebze doğrudur ama kulübüne hiç haber vermeden oyuncuyla anlaşıyorsan, ortada resmi belge yoksa kulüp başkanı televizyonda bu oyuncu satılık dese de görüşemezsin.

Yani söyleme bakılmaz bence, resmi belgeye bakarlar. Beşiktaş böyle bir belge de çıkarırsa zaten Kayseri toptan hatalı çıkar, cezayı da yer.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri