1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Threaded View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Nasıl Mehmet'in rızası yok, Fenerbahçe'yi arayıp isterseniz gelip hemen imza atayım diyen kendisi. Haberi yoksa bu konuşmayı nasıl yapıyor?

Aldığı cevap da gel sana forma giydireyim değil, önce kulüple görüşmem gerek çünkü doğru olan bu. Fenerbahçe'nin Topuz ile ilgilendiğinden, istediğinden Topuz'un haberi var, beni alın diye kendisi diyor, sonra da 2 kulüp aralarında anlaşmışlar diye ceza mı verecek FIFA?

Tamam verdi diyelim, sana tek soru soruyorum. Hani haberi olmasına rağmen, habersiz benim için anlaşmışlar denilen 2 kulüp ceza alacak, kulüple anlaşmadan oyuncuya imza attıran taraf ceza almayacak mı? Sadece bunun cevabını istiyorum.
    abicim mehmet topuz besiktasa soz vermeden once zaten fenere imza aticakti. ama besiktasa soz verince donmek istemiyor sozunden.

ayrica levent bicakcinin aciklamalarini izlediysen onprotokol yapilir bunun da zaten resmi gecerliligi olmadigi icin hic bir cezai isleme tabi tutulamaz. bu oyuncu ayartma dediginiz bambaska birseydir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrica papa gueye gercekten cok iyi bir adam alirsak sivokla yanyana super is yaparlar
    Last edited by brotha : 08.Haziran.2009 at 20:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri