1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ya kardesim yonetimin giydirdigini nerden cikariyorsunuz ya. holosko bize transfer olmadan aylar oncesinde bir televizyon programinda yapti bunu. o zaman 2-3 takim istiyordu onu. muhabir gs,fb,bjk formalarini koydu onune hangisini istersin dedi o da besiktas formasini alip giydi hatta taraftara hayran oldugunu belirtti.

ayrica sanki 3 yasindaki cocuga forma giydiriyorsunuz, adamlar istedikleri icin giyiyor herhalde. zorla giyecek degiller, kac yasinda iradeli adamlar demekki bunlari goze alip gelmek istiyorlar.

mehmet topuz bizi istemedi besiktasi istedi demek neden zorunuza gidiyor anlamiyorumki herkes altinda birsey ariyor. saniyorum yillardir kendi kendinizi tatmin ettiginiz bir soz vardi, fenerbahce istedigi her oyuncuyu alir. hadi sunu alin dedigimizde onu istemiyoruz ki diye sacma bir savunma yontemi, mehmet ornegindeki gibi isteyip alamayinca boyle farkli seyler ortaya atildi.

Ayrıca buna ek olarak Aziz Yıldırım'ın Mehmet Topuz'un kaldığı otele 7 tane adamını göndermesi ne demek oluyor acaba ? Çay,kavhe içsinler diye göndermedi sanırım.

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Ayrıca buna ek olarak Aziz Yıldırım'ın Mehmet Topuz'un kaldığı otele 7 tane adamını göndermesi ne demek oluyor acaba ? Çay,kavhe içsinler diye göndermedi sanırım.
    Gözünle gördün mü ?? Uydurma onların hepsi...Hemen gelip buraya yazmayın kanıtı olmadan..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Gözünle gördün mü ?? Uydurma onların hepsi...Hemen gelip buraya yazmayın kanıtı olmadan..
    Arkadaş Holosko'nun ve Mehmet'in Beşiktaş formasını giyip Beşiktaşlı olduğunu yazmış bende gördüğüm bi haberi paylaştım ta iki gün önce olan birşey.Sen tüm transfer görüşmelerini gözünle görüyorsun galiba haber almak yerine.Çok ilginç.Fenerbahçe aleyhine olan tüm haberler uydurmadır zaten.

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Söylediğine ilişkin bir kaynağın var mı? Çünkü gelen haberler Yıldırım Demirören'in otele koruma diktiği yönündeydi.
    Kaynağım yok.Bi-iki foruma göz atarken görmüştüm ,bulacağımı zannetmiyorum.Bulursam da eklerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Söylediğine ilişkin bir kaynağın var mı? Çünkü gelen haberler Yıldırım Demirören'in otele koruma diktiği yönündeydi.
    (/s)

Mesaj Yetkileri