
Originally Posted by
ridvanv
ya kardesim yonetimin giydirdigini nerden cikariyorsunuz ya. holosko bize transfer olmadan aylar oncesinde bir televizyon programinda yapti bunu. o zaman 2-3 takim istiyordu onu. muhabir gs,fb,bjk formalarini koydu onune hangisini istersin dedi o da besiktas formasini alip giydi hatta taraftara hayran oldugunu belirtti.
ayrica sanki 3 yasindaki cocuga forma giydiriyorsunuz, adamlar istedikleri icin giyiyor herhalde. zorla giyecek degiller, kac yasinda iradeli adamlar demekki bunlari goze alip gelmek istiyorlar.
mehmet topuz bizi istemedi besiktasi istedi demek neden zorunuza gidiyor anlamiyorumki herkes altinda birsey ariyor. saniyorum yillardir kendi kendinizi tatmin ettiginiz bir soz vardi, fenerbahce istedigi her oyuncuyu alir. hadi sunu alin dedigimizde onu istemiyoruz ki diye sacma bir savunma yontemi, mehmet ornegindeki gibi isteyip alamayinca boyle farkli seyler ortaya atildi.