1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ya kardesim yonetimin giydirdigini nerden cikariyorsunuz ya. holosko bize transfer olmadan aylar oncesinde bir televizyon programinda yapti bunu. o zaman 2-3 takim istiyordu onu. muhabir gs,fb,bjk formalarini koydu onune hangisini istersin dedi o da besiktas formasini alip giydi hatta taraftara hayran oldugunu belirtti.

ayrica sanki 3 yasindaki cocuga forma giydiriyorsunuz, adamlar istedikleri icin giyiyor herhalde. zorla giyecek degiller, kac yasinda iradeli adamlar demekki bunlari goze alip gelmek istiyorlar.

mehmet topuz bizi istemedi besiktasi istedi demek neden zorunuza gidiyor anlamiyorumki herkes altinda birsey ariyor. saniyorum yillardir kendi kendinizi tatmin ettiginiz bir soz vardi, fenerbahce istedigi her oyuncuyu alir. hadi sunu alin dedigimizde onu istemiyoruz ki diye sacma bir savunma yontemi, mehmet ornegindeki gibi isteyip alamayinca boyle farkli seyler ortaya atildi.
    Basbayağı öyle.

Çünkü bunu yapınca kulübü oyuncu anlaştığı için başka takımla görüşmek istemiyor.Oyuncunun başka kulübe gitmek istemeyeceğini düşünerek maddi anlamda zararda bile satabiliyor.

Zorla bana ucuza satacaksın dayatması oluyor.Satmazsa da seneye serbest kalacak.Bu yüzden zaten FIFA Transfer Yönetmeliği'nde bu kural var.Oyuncular da malzeme değildir, bu yüzden onlar için de Bosman Kanunu vardır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Basbayağı öyle.

Çünkü bunu yapınca kulübü oyuncu anlaştığı için başka takımla görüşmek istemiyor.Oyuncunun başka kulübe gitmek istemeyeceğini düşünerek maddi anlamda zararda bile satabiliyor.

Zorla bana ucuza satacaksın dayatması oluyor.Satmazsa da seneye serbest kalacak.Bu yüzden zaten FIFA Transfer Yönetmeliği'nde bu kural var.Oyuncular da malzeme değildir, bu yüzden onlar için de Bosman Kanunu vardır.
    ama soyle bisey var besiktasin amaci bu transferi ucuza kapatmak degil. boyle birsey yok ortada. kayserisporunda maddi zarari falan yok ortada. ayrica su zamana kadar cok oyuncu forma giyip baska takima gitti(cagdas,wederson,okankoc). sonucta mehmet topuzun direttigi konu forma giymesi degil, adam besiktasa soz verdim oraya gidicegim diyor. fenerbahcenin israrla istemesi bu olaylardan sonra hata.

ayrica siz bir konuyu kaciriyorsunuz, hani ortada transfer hakki vardi fenerbahce onu almisti falan demistiniz ya, oyle bir sey yok yani. gordugunuz uzere suleyman hurma simdiden kivirmaya basladi. yok biz anlastik fiyat daha belli degil, topuz imzalamazsa bizde kalir diye. su anda mehmet topuz fifaya gidip, benim rizam olmadan bonservisimi satmak icin anlasmislar ve resmi sitelerinde dahi verdik diye acikladilar diye sikayet ederse, fenerbahce ve kayseri kulubu ceza alabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ama soyle bisey var besiktasin amaci bu transferi ucuza kapatmak degil. boyle birsey yok ortada. kayserisporunda maddi zarari falan yok ortada. ayrica su zamana kadar cok oyuncu forma giyip baska takima gitti(cagdas,wederson,okankoc). sonucta mehmet topuzun direttigi konu forma giymesi degil, adam besiktasa soz verdim oraya gidicegim diyor. fenerbahcenin israrla istemesi bu olaylardan sonra hata.

ayrica siz bir konuyu kaciriyorsunuz, hani ortada transfer hakki vardi fenerbahce onu almisti falan demistiniz ya, oyle bir sey yok yani. gordugunuz uzere suleyman hurma simdiden kivirmaya basladi. yok biz anlastik fiyat daha belli degil, topuz imzalamazsa bizde kalir diye. su anda mehmet topuz fifaya gidip, benim rizam olmadan bonservisimi satmak icin anlasmislar ve resmi sitelerinde dahi verdik diye acikladilar diye sikayet ederse, fenerbahce ve kayseri kulubu ceza alabilir
    Nasıl Mehmet'in rızası yok, Fenerbahçe'yi arayıp isterseniz gelip hemen imza atayım diyen kendisi. Haberi yoksa bu konuşmayı nasıl yapıyor?

Aldığı cevap da gel sana forma giydireyim değil, önce kulüple görüşmem gerek çünkü doğru olan bu. Fenerbahçe'nin Topuz ile ilgilendiğinden, istediğinden Topuz'un haberi var, beni alın diye kendisi diyor, sonra da 2 kulüp aralarında anlaşmışlar diye ceza mı verecek FIFA?

Tamam verdi diyelim, sana tek soru soruyorum. Hani haberi olmasına rağmen, habersiz benim için anlaşmışlar denilen 2 kulüp ceza alacak, kulüple anlaşmadan oyuncuya imza attıran taraf ceza almayacak mı? Sadece bunun cevabını istiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Nasıl Mehmet'in rızası yok, Fenerbahçe'yi arayıp isterseniz gelip hemen imza atayım diyen kendisi. Haberi yoksa bu konuşmayı nasıl yapıyor?

Aldığı cevap da gel sana forma giydireyim değil, önce kulüple görüşmem gerek çünkü doğru olan bu. Fenerbahçe'nin Topuz ile ilgilendiğinden, istediğinden Topuz'un haberi var, beni alın diye kendisi diyor, sonra da 2 kulüp aralarında anlaşmışlar diye ceza mı verecek FIFA?

Tamam verdi diyelim, sana tek soru soruyorum. Hani haberi olmasına rağmen, habersiz benim için anlaşmışlar denilen 2 kulüp ceza alacak, kulüple anlaşmadan oyuncuya imza attıran taraf ceza almayacak mı? Sadece bunun cevabını istiyorum.
    abicim mehmet topuz besiktasa soz vermeden once zaten fenere imza aticakti. ama besiktasa soz verince donmek istemiyor sozunden.

ayrica levent bicakcinin aciklamalarini izlediysen onprotokol yapilir bunun da zaten resmi gecerliligi olmadigi icin hic bir cezai isleme tabi tutulamaz. bu oyuncu ayartma dediginiz bambaska birseydir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrica papa gueye gercekten cok iyi bir adam alirsak sivokla yanyana super is yaparlar
    Last edited by brotha : 08.Haziran.2009 at 20:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri