Maziyi silip geleceğe bakmak lazım anladın sen onu SAKARYALİ![]()
Maziyi silip geleceğe bakmak lazım anladın sen onu SAKARYALİ![]()
inşallah
--------------Liga Sagres 2.Hafta
E.Amadora Beraberliğe Yattı..
Liga Sagres'te ikinci hafta mücadelesinde Vit.Setubal kendi sahasında E.Amadora ile oynadığı karşılaşmada sahadan çok üstün oynamasına rağmen 1 puanla ayrılabildi.Maçta sayısız fırsatları tepen takım gol atamadığı için 2 puandan oldu.Maç boyunca çok üstün ola Vit.Setubal bu sonuçla henüz galibiyetle tanışamadı.
Maç sonunda Vit.Setubal teknik direktörü Ali Göçmen kendileri için çok şanssız bir maç olduğunu söyledi.Ayrıca Porto maçında da bazı gol fırsatları yakaladıklarını o maçtada bu maçtada çok önemli fırsatları değerlendiremediklerini söyledi ve ekledi buna çare bulacağız.
Liga Sagres 3.Hafta
Tam Tersi..
Vit.Setubal Belenenses deplasmanında 2.hafta oynadığı maçın tam tersi şeklinde geçen maçta 1 puanı aldı.Karşılaşma boyunca daha atak görünen taraf olan Belenenses kaçan 2 puana üzülürken Vit.Setubal taraftarı 1 puana seviniyor.Vit.Setubalın 1 golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilen maçta Belenensesli forvet Wender maçın yıldızı oldu.
Maç sonunda mikrofonlarımza konuşan Ali Göçmen bir puan aldıkları için mutlu oldukları fakat Gerardo Cortes'ten gelen sakatlık haberiyle morallerinin bozulduğunu ve Cortesin 4 ay sahalardan uzak kalacağını söyledi.Ayrıca UEFA Kupasında Portmounth ile oynanacak maça da değinen Göçmen zor maç olacak ama elimizden geleni yapıp gruplara kalmaya çalışacağız dedi.
Bence bu takımla iyi başlamışın ama ebvindeki maçı alsan iyi olurdu eufa rakbin ise çok zor bence sana göre
Ali bu beraberliklerin üstüne galibiyet yakısır. UEFA macını insallah gecersin. Ama zor gibi duruyor..
TariboWest
kendi sahamızda çok üstün bir futbol oynadık ama bir türlü golü atamadık..UEFA'da zaten seri başı değildik zor rakip geleceği belliydi..
inşallah....
----------
UEFA Kupası 1.Tur
Umutlar Sürüyor..
Vit.Setubal UEFA Kupasında eleme maçının ilkinde zorlu İngiltere deplasmanında 2-1 yenilmesine karşın Portekiz'de oynanacak maç için umutlu.Maça damgasını vuran Crouch 2 gol birden attı fakar penaltıyı kaçırdı.Portekizde oynanacak ikinci maçı Vit.Setubal 1-0 veya 2 farklı bir skor ve üstü kazanırsa gruplara kalmayı başaracak.2-1 de ise maç uzayacak.Aksi halde Portsmounth gruplara kalacak.
Maç sonunda basın mensuplarına açıklama yapan Ali Göçmen iyi mücadele etmeye çalıştık elimizden geldiğince bizim için iyi bir skor denilebilir.Bir gol daha atsak süper olacaktı ama 2-1 lik skorda bizim iyi sayılabilir dedi.
Liga Sagres 4.Hafta
Vit.Setubal Avrupa Yorgunu..
Vit.Setubal kendi sahasında oynadığı ve favori olduğu karşılaşmada Academica'ya 2-1 mağlup oldu.Maç boyunca etkili olamayan ve yorgun gözüken Vit.Setubal kaybedilen 3 puana çok üzüldü.Karşılaşmada 2-0 geriye düşen ve 2-1'i yakalayan Vit.Setubal daha gol atamayınca mağlubiyete engel olamadı.
Maçtan sonra üzüntülü gözüken Ali Göçmen hiç ummadığımız bir puan kaybı oldu.Ligte artık kazanmalıydık.Ama olmadı.Kötü oynadık.Academica maçı hakketi ve kazandı tebrik ediyorum diye konuştu.
Sakaryalı Toplan kendine gel bişeyler yap yaİçindeki Aslanı ortaya çıkar
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Ali işte bunlar olmamış henüz galibiyetle tanışamaman futbolcular üzerinde baskı kuruyordur ama en kısa zamanda galibiyet alman lazım.
ne toplanması ya
yönetim ve benim üzerimdede baskılar oluşturdumedyada
--------
Liga Sagres 5.Hafta
Uefa Kupası 1.Tur Rövanş Maçı
Yönetimle aram açıldı.Üst üste gelen kötü sonuçlar beni çıldırttı.Ve bazı takımlara başvurmam sonrasında yönetim artık istifa et dedi bende istifamı verdim.
-----------
Cardiff'te Göçmen Dönemi..
İngiltere Coco-Cola Championship takımlarından Cardiff City Ali Göçmen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Championshipte son sırada yer alan ve 10 maçta 5 puan toplayabilen Cardiff yeni bir çıkış arıyor.
Ali Göçmen Vit.Setubaldan sonra ayrıldıktan sonra yeni bir başlangıç yapmak istediğini ve bunu Cardiff'te yapabileceğine inandığını söyledi.Takımın durumunada değinen benim için farketmez iki-üç maç kazandıkmı buradan kurtulutuz dedi.
Ali bilmiyorum gurur mu yapıp başkasının taktiğini kullanmıyorsun ama Taktik odası bölümünde gerçekten kaliteli taktikler var bi bak kardeşim.![]()
Cardiff'te başarılar Ali![]()
ben biraz daha sabredersin diye bekliyordum ama buda iyi olmuş![]()
Football is simple,but Football Manager is not
saol tolga
iyi oldu iyi
maşallah süper başladık..
------------
Cardiff City Kadrosu
Bu kadroyla nasıl sonuncu sıraya yerleştiler inanamadım.Çok iyi kadro var.Oyuncu seçmekte zorlanıyorum.Tek forvet oynuyoruz.Forvette Eddie Johnson kadroya giremiyor.Çok iyi kadro inşallah kadronun hakkını veririz.
Coco - Cola Championship 11.Hafta
Cardiff ile süper bir başlangıç yaptık.Ligte 5.sırada olan Sheff Wed.'i deplasmanda yenerek hemde üstün oynarak ve 3 gol atarak yeniyoruz.
Coco - Cola Champinoship 12.Hafta
Süper bir maç daha.Bu maça gelene kadar 3 maçını arka arkaya kazanan QPR'yi kendi sahamızda 3-1 ile geçiyoruz.Cardiff'te çok iyi başladık.Kornerleri çok iyi kullanıyoruz.Bu maçta pek etkili olamasakta 3 puanı almayı başardık.6 puanla başlamak süper oldu.
ASli bir kulüpte duramadın yine bakalım burda ne kadar kalacan hadi başarılar sana![]()
Yine Yolcuyuz Kardeşim Hayırdır
Bu Arada İngilterede Benim En ÇokSevdiğim Takımdır Cardiff Çok Mütevazi ve Benim En Çok Sempati Duyduğum Takımdır. Cardiff Milliyetçi Duyguların En Fazla Olduğu Yerlerden Biridir Britanyada.
Benim Hatrıma Bu Takımı Zirveye Getirmeden Bırakma Bol Şans Kardeşim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
En Azından Benim İçinde Yönet Bu Takımı
Last edited by BaGa TaRKaN : 13.Haziran.2009 at 04:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bakalım abi neler olacak..söylemiştim öncelikli hedefim sözleşmemi doldurmak..ondan sonra yönetimle oturur konuşuruz ne oluyor ne gidiyor ona göre bakarız bir çaresine
---------------------
Coco - Cola Championship 13.Hafta
Zorlu bir deplasmanda.Oynadığımız 2 maçıda kazanmak bana cesaret veriyordu ancak maçın daha ilk yarısında 3-0 geriye düşmek canımızı çok sıktı.İkinci yarıya saldırarak başladık 3-1 yaptık ama hemen ardından yediğimiz gol bizi çökertti.Kaybettik.Ama yinede o kadar kötü oynamadık.
Coco - Cola Championship 14.Hafta
Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda biraz sıkıntılıyız gibi oyun olarak.İstediğimiz gibi olmuyor.Watford karşısında kötü oynadık.Son dakika Parry'nin kornerden direk kaleye attığı gol ile beraberliği kurtardık.
Coco - Cola Championship 15.Hafta
Bristol City karşısında da istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.Kötü oynadık.Son dakikalarda saldırırken birde kırmızı görmemiz gol atmamızı dahada engelledi.Son dakikalarda golü atabilirdik ama forvetlerimiz kaçırınca olmadı.Puan kaybı üzdü bizi.
Coco - Cola Championship 16.Hafta
1 puan önümüzdeki Norwich ile kendi sahamızda karşılaştık.İlk yarım saatte 2 gol bulmamız işimizi çok kolaylaştırdı.Kolay bir galibiyet oldu.3-0 kazandık.
Son sıradaki bir takım için son derece güzel bir başlangıç yapmışsın Ali.Aynen devam.
iyidir ali, devam et böyle.
Ali yine mi istifayı caktınSana takım dayanmıyor valla.. Cardiffle basarılı olmanı bekliyorum..
TariboWest
inşallah.
----------
Coco - Cola Championship 17.Hafta
Derby gibi zor bir deplasmandan 3 puanla dönmek sevindirici.Maçın genelinde Derby daha iyi bir futbol oynadı.Gol bulamayınca son dakikalarda saldırmaya başladılar.85.dakikada oyuna giren Jay golü atıp 3 puanı bize kazandırdı.
Coco - Cola Championship 18.Hafta
Çok iyi bir sonuç.İyi top oynadık.Maçı hakederek kazandık.Micheal Chopra 3 gol birden attı ve yıldızlaştı.Cardiff ile çok iyi başladık 10 maçta sadece 1 galibiyet olan takıma geldikten sonra 8 maçta 5 galibiyet aldım ve sadece 2 kere yenildim.
Çok iyi bir performans ali bu takım play offlara kaldır![]()
Bi puan durumu alsak?
inşallah eğer bu performans sürerse Play-Off gelebilir..
hemen
----------
Coco - Cola Championship 19.Hafta
Olmadı.Kendi sahamızda lig ikincisi konuk etttik.14.dakikada önde geçtik ondan sonra İpswich üstümüze geldi.Oyunun kontrolünü kaybettik.Ama bizde onların kalesine gidiyorduk.Maç 1-0 giderken 70.dakikada durum 1-1'e geldi.O dakikadan sonra saldırdık.Pozisyonlara da girdik ama golü atamadık.Son dakikalarda iyice saldırdık bir topumuz direkten döndü.Son 10 dakikada falan 10 şut atmışızdır rakip kaleye.Ama nasip değilmiş.Sağlık olsun.
Coco - Cola Championship Puan Durumu
Çok iyi form grafiğimiz var.Çok iyi bir çıkış yakaladık.İpswich maçını eğer kazansak lig 2.si ile aramızda sadece 6 puan kalacaktı.Ama olmadı.Tabi arada şuan 8 puan var ama tamda 17 takım var.Ligte sıralar birbirine çok yakın.Önümüzde 8 maçlık bir seri var.Ondan sora lige ara verilecek.Bu 8 maçlık arada hedef 20 puan.Eğer toplarsak çok büyük avantaj olur.20 diyorum çünkü fikstür bana kolay geldi.Bekleyip göreceğiz.
Ali playoff sansın cok fazla. Sadece7-8 puan gibi bir fark var. EPL yolcusu kalmasın![]()
TariboWest
Tebrikler Ali takımı son sıradan kurtardın ve tırmanışa geçtin.Yapabilirsen 1,2 takviye ile Premier Lig için play-offlara kalırsın.
Puanlar çok yakın play-offa rahat sokarsın bu takımı
bakalım o şansı değerlendirebilecez mi
bu takım nasıl son sırada kalmış şaşıyorum zaten...
inşallah..
------------
Önümüzdeki 8 maç için 20 puan hedefimiz vardı ancak bunu gerçekletiremedik.Deplasmanda oynadığımız maçlarda ummadığımız puan kayıpları yaşadık.Ve 8 maçın 5 tanesini kazanarak 15 puan elde ettik.
Bu seriye ezeli rakibimiz Swensa deplasmanında başladık ve zorlu başladı 4-0 mağlup olduk sonraki hafta kendi evimizde Blackpool'u 3-0 ile geçtik.Deplasmanda Barnleye mağlup olmaktan kurtulamadık.Ardından 4 maçlık galibiyet serisi yakaladık bu serei Burnley maçıyla bozuldu.
Şimdi önümüzde FA Cup maçı var.Rahat eleriz diye düşünüyorum çünkü rakip zayıf.FA Cupta gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.
Coco Cola Championship Puan Durumu
Puan durumunda son haftalarda galibiyetler alarak Play-Off barajı ile puan farkı 5e kadar indi.Ama biz kazandık Watford'da kazandı.Ve son hafta biz kaybettik.Fark biraz daha açıldı.
Sonuç olarak baktığımızda son sıradan aldığımız takımı o bölgeden kurtardık ve hiçbir tehlikesi kalmadı hatta Play-Off şansımız bile var.Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak..
Ali biraz daha sıkarsan cıkabilirsin yukarı.. Playoffları katılmanı bekliyoruz![]()
TariboWest
Hedefe 19 kaldı
Ölmek Var Çıkmamak Yok![]()