1 ile 30 arası toplam 391 sonuç

Konu: Bir Manager Hikayesi [ 7. Sezon - 11. Takım ]

Hybrid View

Yine Yolcuyuz Kardeşim Hayırdır
    Bu Arada İngilterede Benim En ÇokSevdiğim Takımdır Cardiff Çok Mütevazi ve Benim En Çok Sempati Duyduğum Takımdır. Cardiff Milliyetçi Duyguların En Fazla Olduğu Yerlerden Biridir Britanyada.
    Benim Hatrıma Bu Takımı Zirveye Getirmeden Bırakma Bol Şans Kardeşim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    En Azından Benim İçinde Yönet Bu Takımı
    Last edited by BaGa TaRKaN : 13.Haziran.2009 at 04:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Yine Yolcuyuz Kardeşim Hayırdır
    Bu Arada İngilterede Benim En ÇokSevdiğim Takımdır Cardiff Çok Mütevazi ve Benim En Çok Sempati Duyduğum Takımdır. Cardiff Milliyetçi Duyguların En Fazla Olduğu Yerlerden Biridir Britanyada.
    Benim Hatrıma Bu Takımı Zirveye Getirmeden Bırakma Bol Şans Kardeşim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    En Azından Benim İçinde Yönet Bu Takımı
    bakalım abi neler olacak..söylemiştim öncelikli hedefim sözleşmemi doldurmak..ondan sonra yönetimle oturur konuşuruz ne oluyor ne gidiyor ona göre bakarız bir çaresine

---------------------

Coco - Cola Championship 13.Hafta

Zorlu bir deplasmanda.Oynadığımız 2 maçıda kazanmak bana cesaret veriyordu ancak maçın daha ilk yarısında 3-0 geriye düşmek canımızı çok sıktı.İkinci yarıya saldırarak başladık 3-1 yaptık ama hemen ardından yediğimiz gol bizi çökertti.Kaybettik.Ama yinede o kadar kötü oynamadık.

Coco - Cola Championship 14.Hafta

Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda biraz sıkıntılıyız gibi oyun olarak.İstediğimiz gibi olmuyor.Watford karşısında kötü oynadık.Son dakika Parry'nin kornerden direk kaleye attığı gol ile beraberliği kurtardık.

Coco - Cola Championship 15.Hafta

Bristol City karşısında da istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık.Kötü oynadık.Son dakikalarda saldırırken birde kırmızı görmemiz gol atmamızı dahada engelledi.Son dakikalarda golü atabilirdik ama forvetlerimiz kaçırınca olmadı.Puan kaybı üzdü bizi.

Coco - Cola Championship 16.Hafta

1 puan önümüzdeki Norwich ile kendi sahamızda karşılaştık.İlk yarım saatte 2 gol bulmamız işimizi çok kolaylaştırdı.Kolay bir galibiyet oldu.3-0 kazandık.

Mesaj Yetkileri