1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Threaded View

Güzel Kadro Antreman Programıda Çok İyi Olmuş Bu Arada En Az 2 Tane Doktor ve 3 Tane Fizyoterapist Bulundur Fizyoterapistler Takım İçin Çok Önemli Sakatlanan Oyuncular Kısa Dönemde İyileşiyor Bendeki Oyunda En Fazla 2 Haftalık Sakatlanmalar Oldu ve Antremanda Fizyonerlerin Yeri Çok Önemli Başarılar
    Bu Arada Altan Çok İyi Transfer Ama Ben Pek Yeterli Kullanamadım Bende Genelde Yedekten Oyuna Girdiğinde Daha Başarılı Oluyor Ben Kaptan Yapmıştım Kendisini Sanırım Kaptanlığı Kaldıramadı Bende Kaptanlığı Alınca Biraz Rahat Oynamaya Başladı Çok Fazla Sorumluluğa Gelemiyor Sorumluluk Yükleyince Takıma Veremiyor Kendisini Onu Bence Kendi Halinde Serbest Olarak Oynat ve Yaratıcılık Özelliklerini İleriye Koşuları Uzaktan Şutları Aç Ama Defansı Sakın Yaptırma Çünkü Defans Yanı Çok Ama Çok Kötü
    Bu Arada Tommasi Çok Ama Çok Süper Oyuncu Keşke Alabilseydin Eski CM ve FM Serilerinde Tommasiyi Bende Her Takıma Hemen Hemen Katmaya Çalışırdım Oyundaki En Sadık DMClerden Biri Uzun Yıllar Kulüpte Kalmak İstiyor Oynadığı Kulüplerde
    Emre Balak, Özgür Çek, Anıl Taşdemir, Cafercan Aksu, Emrullah Güvenç, Sezai Sezgin, Alpio, Can Erdem, Gökhan Töre Bu Genç Oyuncuları Mutlaka Çok Yakından Takip Et Serbest veya Kiralamaya Yöntemiyle Takıma Bunları Mutlaka Katmaya Çalış Çok Ama Çok Faydasını Göreceksin Özellikle Benim Kırıkkalespor Oyunumda Sezai Anıl En Önemli Kilit Oyuncularımdı. Ayrıca Evren Özyiğit ve Ayhan Evren ve Mesut Akşitte Takımda Çok İş Yapar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Kapanmadıysa Yeni Personel ve Oyuncu Transferlerini Bekliyoruz
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Haziran.2009 at 18:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri