Sayfa 81 / 896 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    BreziLya Liginde ki saygınLık tamamen Hakan BiLaL KutLuaLp in saygınLığıdır. En iyi Güney amerika kökenLi oyuncuLar onun zamanında aLındı, Hakan BiLaL den sonra geLen Güney AmerikaLı oyuncuLarı gördük.
    HBK yapmadı ki bütün görüşmeleri.
    Kulüp saygınlığı başka, menajer becerisi başka

HBK'dan sonra alınan kaç Brezilyalı var ki, hem ne alakası var
    HBK ve S.Saran gittikten sonra kaybedilen hiçbirşey olmadı.Aksine Volkan Ballı, Şekip Mosturoğlu, Ali Koç gibi çok önemli isimler kazanıldı.Hatta o ikisimden daha önemli kaybedilen bir iki isim var, onlar yanında bu ikili hiçbirşey.

Şaka da değil, ciddi ciddi Fenerbahçe'nin yıllardan beri süre gelen Brezilya politikası nedeni ile ciddi saygınlığı vardır.Didi, Parreira, Zico gibi hem spektaküler isimler bulundu, hem de Brezilya futbolunda önemli isimlerin burada bulunuşu, en değerli kupada ŞL'de yer alması, kapı olması bir çok Brezilyalı oyuncu için kapı gibi oldu.Ayrıca kulüp titiz davrandı, yabancı oyuncular bu düzeni görünce rahatlıkla tercih ediyorlar çok özel teklifler yoksa, tabi beklentilerini karşılamanız da lazım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi bir kere bu saygınLık derken ben sadece Hakan BK saygınLığı oLarak demedim, bu saygınLığı Fenerbahçe ye BreziLya da HBK kazandırmıştır onu söyLedim. Bunu Fenerbahçe camiası da inkar edemez. HBK dan sonra geLen Güney amerikaLı için MaLdonado diyebiLiriz..Zaten ben BreziLyaLı demedim, Güney amerikaLı dedim dikkat edersen.

HBK oLmasaydı BreziLya pazarında Fenerbahçe de oLamazdı. Zaten pazara da bir kez girdikten sonra artık kimseye ihtiyacınız kaLmaz, ondan sonra geLenLerde iş götürebiLir.

HBK nın BreziLya pazarı iLe farkLı bağLantıLarı var, o bunLarın avantajLarını kuLLanarak iyi bir prestij oLuşturdu ve bu sayede yürümeye devam ediyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ekip dediğin sadece Koch, tabi tek başına ekiptir kendisi
    Sadece Koch gelsin, Daum önemli diyen arkadaşlarım da var : ))
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şimdi bir kere bu saygınLık derken ben sadece Hakan BK saygınLığı oLarak demedim, bu saygınLığı Fenerbahçe ye BreziLya da HBK kazandırmıştır onu söyLedim. Bunu Fenerbahçe camiası da inkar edemez. HBK dan sonra geLen Güney amerikaLı için MaLdonado diyebiLiriz..Zaten ben BreziLyaLı demedim, Güney amerikaLı dedim dikkat edersen.

HBK oLmasaydı BreziLya pazarında Fenerbahçe de oLamazdı. Zaten pazara da bir kez girdikten sonra artık kimseye ihtiyacınız kaLmaz, ondan sonra geLenLerde iş götürebiLir.

HBK nın BreziLya pazarı iLe farkLı bağLantıLarı var, o bunLarın avantajLarını kuLLanarak iyi bir prestij oLuşturdu ve bu sayede yürümeye devam ediyor.
    Onu HBK yapan Fenerbahçe'dir, bunu daha fazla tartışmak istemiyorum.Fenerbahçe'yi fazlaca hafife aldınız.HBK'in kazandırdığı hiçbirşey yok, HBK görüşmelei tek başına yapmaz, bu işler resmi menajerler aracılığı ile yürür, kıta farkı var.HBK bu işin düzenini sağlar, aynı sportif direktör-teknik direktör gibi.Kişisel bir başarı değil, yöneticilik gerekliliği.

Ali Şen'in pazarı, onun pazarını 100e 1000e katlar

Maldonado Alex'in isteği ile alındı, free olduğu için risk olmadığından alındı.
    Deivid de Zico'nun özel isteğidir.Başka da talep olmadı.

Lugano ve Edu da o ikilinin yönetimden gönderilmesinden sonra alınmış olması lazım.

Bazı şeyleri neden kabul ettirme çabası var, bunu her ilgilenen Fenerbahçeli bilir.
    Last edited by Cengo : 17.Haziran.2009 at 04:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Koch gelsin daum gelmesin farketmez.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALLah aLLah.. Yahu biz Fenerbahçe yi kötüLedik mi ?

Sen ne kadar tanıyorsun yahu HBK yi ? Birşey biLiyoruz ki söyLüyoruz. Adamın kim oLduğunu ve BreziLya iLe ne bağLantısı oLduğunu biLiyormusun sen ?

HBK zamanında aLınan Güney amerika kökenLi oyuncuLara bak ve onun zamanı dışında oLan güney amerikaLı oyuncuLara aç bak..

HBK nın Güney amerika da tanımadığı kuLüp başkanı, oyuncu ve menajer yoktu sen bunu biLiyormusun ? Yahu birşey de de muhaLefet oLma yahu. BiLiyoruz ki söyLüyoruz.

Fenerbahçe nin hiç mi katkısı yok dedik hayır, Fenerbahçe kuLübü bu ismin orada ki pazarını kuLLanarak BreziLya pazarında itibarını daha da arttırmıştır bu kadar basit.

HBK'dan sonra Edu, Lugano, Deivid ve Maldonado gibi Güney Amerikalı futbolcular alındı ki bence Lugano ve Edu bunlar içinde en değerlileriydi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lugano nun HBK gitmeden bir sezon önce için zaten Lugano iLe anLaştığını da biLiyorsundur o zaman

HBK bıraktığında zaten Lugano sezon sonu Fenerbahçe kuLübüne geLicekti, onun anLaşması yapıLmıştı.

Geriye Deivid, MaLdonado ve Edu kaLıyor.

R.CarLos için de zamanında çok bastırdı ama ReaL kuLübü yüzünden onu getirmeyi başaramadı..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ALLah aLLah.. Yahu biz Fenerbahçe yi kötüLedik mi ?

Sen ne kadar tanıyorsun yahu HBK yi ? Birşey biLiyoruz ki söyLüyoruz. Adamın kim oLduğunu ve BreziLya iLe ne bağLantısı oLduğunu biLiyormusun sen ?

HBK zamanında aLınan Güney amerika kökenLi oyuncuLara bak ve onun zamanı dışında oLan güney amerikaLı oyuncuLara aç bak..

HBK nın Güney amerika da tanımadığı kuLüp başkanı, oyuncu ve menajer yoktu sen bunu biLiyormusun ? Yahu birşey de de muhaLefet oLma yahu. BiLiyoruz ki söyLüyoruz.

Fenerbahçe nin hiç mi katkısı yok dedik hayır, Fenerbahçe kuLübü bu ismin orada ki pazarını kuLLanarak BreziLya pazarında itibarını daha da arttırmıştır bu kadar basit.
    Ne alakası var şimdi?
    Bütün başarı kulübündür.Nobre'yi izleten Daum.
    Alex'in transferinde Brezilya'ya uçan da Yönetim Kurulu üyeleri.

KBK bir yöneticidir, bir pazarı yok, bir menajerlik şirketine çalışmıyor, scout değil.
    Yabancı dili, ikili ilişkilerde başarısı, gençliği, profesyonel sektör yöneticilik deneyimi ile katkı sağladı.Futbol bilgisinden dolayı değil.

HBK hangi oyuncuyu aldı getirdi?
    Düşünülürse sorunun cevabında herşey gizli.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Peki bakaLım öyLe oLsun madem.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Lugano nun HBK gitmeden bir sezon önce için zaten Lugano iLe anLaştığını da biLiyorsundur o zaman

HBK bıraktığında zaten Lugano sezon sonu Fenerbahçe kuLübüne geLicekti, onun anLaşması yapıLmıştı.

Geriye Deivid, MaLdonado ve Edu kaLıyor.

R.CarLos için de zamanında çok bastırdı ama ReaL kuLübü yüzünden onu getirmeyi başaramadı..
    Hepsini HBK yaptı, pes doğrusu.

Lugano şu an Chelsea'li Alex gelmeyince alternatif olarak alındı.
    Sao Paolo Yönetim Kurulu ile bizzat Aziz Yıldırım görüşmüştür, bonservisi 11M$ vermekten kaçtı.Acilen Luciano getirildi, Daum talebi ile.Zico gelince Lugano ile ilgilenildi, Zico'dan bilgi alındı öncesinde, önce satmadılar, Zico araya girdi.

Edu da tamamen Zico tercihidir Deivid gibi.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam yahu Cengiz sen HBK dan daha iyi biLiyorsun

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tamam yahu Cengiz sen HBK dan daha iyi biLiyorsun
    Tamam kızma :
    [
    Last edited by DisCo : 17.Haziran.2009 at 17:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Topuz'dan MC olur ama Daum'un pek tercih edeceğini sanmıyorum, Emre ve yeni DM garanti olacaktır tabi.

Daum'un MC oynayabilecek kalite bir isim aradığını düşünüyorum, bu özellikle yerli olabilecek şekilde aranıyordur muhtemelen.
    .
    Özer gibi bir MC gelmiş ne diye MC arasın ki Daum artık

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by erdili View Post
    Özer sol hariç ve defansif ortasaha hariç her yerde oynar bana göre ortasahada

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=hOPt1H7O0_k[/YOUTUBE]
    Süper video, okeye dördüncü arıyorlar. Yazıklar olsun, bu para nereye gidiyor.

Guzel video harbiden

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdili View Post

Özer her maçın ağırlığını kaldırabilecek kadar henüz hazır bir oyuncu değil.
    Hayal kuralım, farz-ı misal orada Hamit oynasaydı fena mı olurdu

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

arkadaşlar fener bu saatden sonra alacağı futbolcular genç yetenk olmalı bunlarda belli caner erkin ,nuri şahin,sercan yıldırım bunlar kendini ispatlamış gençler yabancı olarakda 1 stoper şart 6+2 kuralına uygun olsun 2yabancı genç olabilir

Lugano kesin olarak gittiyse bir tane daha kaliteli,üst düzey yabancı stoper almalıyız diye düşünüyorum.Edu'nun durumu da netleşmeli,ne olacak devam edecekmiyiz.Bilica,Bekir,Önder lig için yeterlidir ama Avrupa Ligi için nasıl olur muamma.

Savunmanın göbeğini tazelemek gerek Lugano kesin gitti Edu belirsiz, yerli futbolcular için sergileyecekleri performans konusunda bende muamma yorumunu yaparım, Bilica'nın ise ne kadar iyi olduğunu sahada göreceğiz ama şüphelerim var. Stoperde kesinlikle kaliteli bir isme ihtiyacımız var.

Sol kanada da kaliteli bir isim bulunmalı, bu bölgeyide yetersiz görüyorum takımda. Forvetteki isimlerimiz kaliteli her zaman ilk on birde oynayabilecek futbolcular ancak takviye şart, Sercan'ı alabilsek yeter ya da Mevlüd'e bile razıyım.

Bazı kaynaklarda Yıldıray Baştürk haberleri çıktı bugün. Alex ve Emre varken Yıldıray takımda sadece fazlalık oluşturur ve beklentilerimizide tam karşılayamayabilir Yıldıray.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Default İtalyan Tuttosport gazetesi, Poulsen'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu yazdı.

İtalyan'ın en çok okunan spor gazetelerinden biri olan Tuttosport Juventus'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen'in 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olduğunu yazdı.

Hafta içi açıklanacak

Transferle Torino'ya giden asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun ilgilendiği ve Poulsen'in yıllık 3 milyon Euro ücret alacağı bildirildi. Poulsen için Hamburg'un da devreye girdiği, ancak Alman kulübünün verdiği yıllık ücretin Fenerbahçe'nin önerisinin çok altında olduğu öğrenildi. Fenerbahçei Poulsen transferini, bu hafta içinde Fenercell'den mesajla sarı-lacivertli taraftarlara resmen açıklayacak. (Addio* Juventus!) Güle güle

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe transferde bombaları tek tek patlatırken, yeni bombalar yolda gibi gözüküyor.

Fenerbahçe, Bursaspor'un genç golcüsü Sercan için resmi girişimlerini başlattı.

Bursaspor'un Sercan için Fenerbahçe'den 9 milyon avro para ile Önder, Deniz ve Vederson'dan birini istediği öğrenildi.

Maraton.Com.Tr dün siz okuyucularımıza Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı'nın Kulüpler Birliği toplantısında bir araya geldiklerini ve Sercan için görüştüklerini herkesten önce duyurmuştu.

maraton.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Ntv Spor Poulsen transferinde pürüz çıktı diyor ve genellikle haberleri kesin doğru oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Bursaspor'un Sercan için Fenerbahçe'den 9 milyon avro para ile Önder, Deniz ve Vederson'dan birini istediği öğrenildi."
    İnşallah Fener, Bursa'nın isteğini yerine getirir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Poulsen artık kesin bence arkadaşlar...
    LigTv'de Bursaspor'un Sercan için 9 MN €+Önder,Deniz,Vederson'dan birini talep etmiş,Fenerbahçe'nin kabul edeceğini pek sanmıyorum -ki kabul ederlersede hata yapmış olurlar...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sercan = 5 M Euro+Vederson

Olabilir ve bu transfer gerçekleşir.

Poulsen'deki pürüzler giderilir %99 bitmiştir bu transfer..

Topuz'a da çok Sercan'a da çok bu paralar... Ama bir yandanda düşünüyorum bu adamlar para etmeyecekse vah halimize, yabancıya bu kadar paraları sayıp sene sonu transfer edecek kulüp aramaktansa kendini göstermiş, genç ve azimli Türk futbolcularına saymak daha hayırlıdır.

Sercan transferinde istenilen 3 futbolcudan hiçbirini vermem, vermemek gerek.

Olursa Vederson verilebilir sadece,o da zor.Bahsi geçen 3 futbolcuda Fenerbahçe'nin emekçilerinden,(Vederson'u biraz bu kategoriye dahil etmek zor olacak ama)

Sercan için verilebilecek en yüksek teklif 6-7 Mn € olmalıdır.He Para+oyuncu olacaksa bu rakam,2-3 Mn €'ya inebilir.

Sercan için 5 milyon Euro + Burak teklif edilmiş, Bursaspor 7 milyon Euro istiyormuş ama düşünmek için süre istemişler.

Büyük ihtimalle Sercan transferi de noktalanacak.

Yalnız üzüldüğüm nokta şu ki Yasin, İlhan ve Burak gibi yetenekli oyuncuları göndermiş oluyoruz ki bunlar da kulüplerinde başarılıyken transfer edilmişlerdi ve bence fazla şans bulamadılar. Keşke Ali Bilgin, Gürhan, Can gibi hiçbir değeri olmayan oyuncuları gönderseydik, yanlış politika izliyoruz takasta.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ali Bilgin,Gürhan,Can gibi oyuncularıda kimse takasta kullanmak istemiyor ki abi :\

Mesaj Yetkileri