Sayfa 23 / 29 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Ali Karimi'yi ilk sene Mallorca almış ve bırakmaya yanaşmıyorlar.Başka önerileri olan yazarsa sevinirim.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arkadaşlar Udinese ye AMC arıyorum çok iyi ara pasları ve uzaktan şutları iyi olur fiyatıda çok olmasın en fazla 7,5 MN £ verebilirim sanırım
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Valla dayanamadım hem roberto hem vukcevic'i aldım. Vukcevic ne öyle yahu, Ronaldinho gibi güçleri
    2. Sezondayım, ilk 11'im;
    -----------------------De Sanctis----------------------------
    A.Dereli(Uçar)---Servet(güngör)-----Meira(Zan)---Pernia(Balta)
    -------------------------Topal------------------------------
    ------------Ze Roberto(barış)--Vukcevic(m.sarp)--------------
    Arda---------------------------------------------------Caner
    ------------------Foti(M.Yıldız/Nobre)-----------------------
    De Sanctis'i hemen geri göndermeni öneririm.Aykut ve Orkun ikilisi çok iyi,yanlarına da altyapıdan yetiştirdiğin genç Türk bir kaleci aldın mı tamamdır.Ayrıca Aydın Yılmaz da dehşet oynuyor. Bu arada herkes nasıl bu kadar transfer yapabiliyor hayret?Benim aldığım takımların bütçesi 5 m euro'yu geçmiyor.

Edit:Şu an Roma'yı yönetiyorum,Real Madrid De Rossi'ye 30 milyon euro teklif etti.Sizce kabul etmem mantıklı olur mu?Bu seneye 2-3 transfer yaptıktan sonra gelecek seneye revizyon yapacağım(Takım bayağı yaşlı)Sizce doğru bir transfer politikası mı?

Edit2:

Burada yazan sebebi anlayabilen var mı?Başka bir konu açarak forumu kirletmeyeyim,buraya sorayım dedim.
    Last edited by Ririshii : 18.Haziran.2009 at 04:20 Reason: Soru sormak

sakat adam galiba o yüzden sakatlığı bitince al

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Bende 2.sezondayım bende Galatsarayım 11 im

Gk:Transfer(aykut)
    Dr: Sabri(uğur)Dc: Naldo(servet) Dc:Miranda(e.güngör)DL:H.balta(A.erdem)

Dm:Mehmet topal(barış) Dm:Rafael carioca(ayhan)

Amr:Mehmet Topuz Amc:R.Vander vaart Aml:Wagner(arda)

Fc :Oscar Cardozo(m.yıldız/Eder)
    Kadroma ne tavsiye edersiniz Naldo W.bremendeki naldo Miranda saopaulo daki miranda wagnerde coritibadaki wagner kaleci olarak sizce kimi almalıyım birde kadroya şl kupası için ne gibi takviyeler yapmalıyım
    Benim versiyon 9.0.1, yorumları ona göre yapıyorum:

Kadronu çok beğendim, bilinçli transferler yaptığını gösteriyor. Sisteme göre oyuncular almışsın ayrıca tam bir "takım" gibi oynayacak bir kadro kurmuşsun.

Bu kadroyu fazla şişirme bence, Mehmet Topuz ve Van der Vaart'ın alternatifleri sağlam olsun yeter. Mehmet Topuz tamam fena değil ama çok daha hareketli ve adam geçebilen bir isim daha faydalı olur. Mesela Udinese'den Felipe Monteiro o bölgede müthiş bir performans gösteriyor. Oyunun başlarında fazla pahalı değil ama ileriki sezonlarda almak zor. Benim 2 GS oyunumdan ilkinde Real Madrid 35m euro'ya almıştı onu. İkinci oyunumda 2.sezonda 2.4m euroya kadroma kattım, sezon ortalaması 15gol 15 asistti. Ayrıca süper frikik atıyor, kornerleri etkili.

Kaleci olarak paraya kıyacaksan tabi ki Akinfeev. Getafe'nin kalecisi Oscar Ustari daha ucuza malolacak bir seçim ve çokta başarılı, ben 2 yada 3.sezon 6m euroya almıştım (min.fee).

Şamp.ligi için takımına libero tarzı 1 oyuncu katabilirsen iyi olur bence. Naldo ve Miranda aynı tip stoperler keza yedekleri Servet'le Emre'de aynı.

Hertha'dan Gojko Kacar'ı alabiliyorsan kesin al, müthiş bir katkısı oluyor takıma. 2-3 sezon içinde kaptanın olur, tüm büyükler peşine düşüyor.

Mehmet Ekici Türk takımı yönetenlerin mutlaka ama mutlaka almaya çalışması gereken bir isim. Alabilirsen hem Mehmet Topal ve R.Carioca'ya hemde Van der Vaart'a alternatif olur.

Kacar ve Mehmet Ekici çok yönlü, joker oyuncular. Transferleri 4-5 transfere bedel olur.

Son olarak Cardozo'nun yedeği olarak Victor Irineu'yu tavsiye ederim. Oda ucuza alınabilecek son derece başarılı ve istikrarlı bir golcü.

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    sakat adam galiba o yüzden sakatlığı bitince al
    Nostradamus'un torununun torunu... falan mısınız?Sakattı valla.Galiba oyunda oyuncular sakat olunca alınmıyor,teşekkürler.İyileşince alırım.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kardeş güzel tavsiyelerde bulunmuşsun ama yabancı kontenjanı yetmez dediklerine
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    beyler 9.0.1 versiyon gs ilk sezondayım devre arasında bana kaliteli ve ucuz meira nın yerine stoper , sağ bek ve sağ açık lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
    Last edited by elevitli : 21.Haziran.2009 at 05:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Sizce bu adamı ileride hangi bölgede oynatmalıyım?Antreman programını ona göre vericem ve ona göre yetiştiricem.Özellikleri şimdi çok kötü duruyor ama PA'sı 187.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ya şu PA olayını bi ben bilmiyorum heralde
    nerden bakılıp anlaşılıyo ii oyuncu olup olmadıgı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aston villa'yı yönetiyorum. sol bek tavsiye eder misiniz?
    kolarov, arthur boka, jose enrique ile anlaştım hangisi daha yararlı olur sizce? bunun dışında tavsiye edebilceğiniz biri varsa o da olabilir.
    9.0.3
    Last edited by görkemm : 24.Haziran.2009 at 19:52

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    aston villa'yı yönetiyorum. sol bek tavsiye eder misiniz?
    kolarov, arthur boka, jose enrique ile anlaştım hangisi daha yararlı olur sizce? bunun dışında tavsiye edebilceğiniz biri varsa o da olabilir.
    9.0.3

mattock
    diego calderon
    masilela

üçü de ucuz topçular, üçü de bütün sol bek açığını keserler. bir de elindekilerden kolarov diyorum. ben çok iyi verim aldım ondan.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Diego Calderon baya iyi bir sol bek. LDE Quieto takımında oynuyor...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

celderon u kapmışlar malesef. kolarov ile anlaştm 10m. euro 24 ay taksit. biraz pahalı oldu transferin son günüydü.. şimdi de sağ bek ihtiyacım var çalışma izni sorun olmayan gelecek vaad eden birisi olursa güzel olur.

Quote Originally Posted by elevitli View Post
    ya şu PA olayını bi ben bilmiyorum heralde
    nerden bakılıp anlaşılıyo ii oyuncu olup olmadıgı
    çok haklısın bende bilmiyorum o olayı.açıklar mısınız nerden bakıyoruz??

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

çeşitli oyun dışı programlar var bunları görebilmemiz için. scout programı deniyor isimlerine. en popüleri ve ayrıntılısı genie scout...çok ayrıntılı oyuncu aramaları yapabilirsiniz bu programla.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bana 10 M €'ya kadar Alex gibi tek başına maç alabilecek kapasitede AMC lazım versiyonum 903 kimi önerirsiniz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yıl söyle Eralp
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

John Fleck'e bakabilirsin. Forvet ve AMC oynayabiliyor. 8m'e bitirirsin.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Yıl söyle Eralp
    Geç oldu kusura bakma abi 2010 yılındayım.

Merhaba arkadaşlar. Ankaraspor'a ikinci sezon gelecek tecrübeli ama 33-34 yaşlarına ulaşmamış, maksimum 31 yaşında olan 4-3-3 sistemine uyacak bir oyuncu tavsiye eder misiniz? Bonservis olarak Maksimum 1.000.000 £ İngiliz Sterlini verebilirim. Çok genç kadrom var. Bir tane tecrübeli oyuncum olsun. Şuanda en yaşlı isim 27, en genç 17. Şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

eduardo costa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fyagiz View Post
    Merhaba arkadaşlar. Ankaraspor'a ikinci sezon gelecek tecrübeli ama 33-34 yaşlarına ulaşmamış, maksimum 31 yaşında olan 4-3-3 sistemine uyacak bir oyuncu tavsiye eder misiniz? Bonservis olarak Maksimum 1.000.000 £ İngiliz Sterlini verebilirim. Çok genç kadrom var. Bir tane tecrübeli oyuncum olsun. Şuanda en yaşlı isim 27, en genç 17. Şimdiden teşekkürler.
    Ersen Martin , Stephen Appiah , Segundo Alejandro Castillo , Giuglielmo Stendardo.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Ancak belirtmeyi unutmuşum ileri 3 lüde oynayacak .

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Sizce Jeremy Mathieu sol bekte mi daha iyi oynar sol açıkta mı?

arkadaşlar gs ile oyuna başladım
    sattığım oyuncular:lincoln,nonda,linderoth,volkan yaman,aykut erçetin
    kiralık yolladıklarım:meira,baros
    aldıklarım:vukcevic(amc),keirrison,pogrebnyak(kira lık),goossens dl ,david (palmeirastan aldım),uğur yildirim
    kadrom

de santhis
    sabri-david(emre güngör)-servet(emre güngör)-goossens(balta
    m.topal(barış)
    arda(uğur) kewell(hasan)
    vukcevic
    pogrebnyak(ümit)-keirrison(yaser)
    sizce nasıl lig şampiyonluğundan eminim avrupada iş görürmü bu kadro bu arada 9.1 de oynuom

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sabrinin yerine bi adam al, zebinayı öneririm ilk sezon için,2.sezon daha kalitelisini bulursun zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Cevap yok mu arkadaşlar?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Profilini koyabilirmisin
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    bence dl de daha iyi oynar

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

beyler ikinci sezondayım gs ye meira nın yerine kaliteli bi stoper lazım değeri fazla olmasın en fazla 7-8 fln cvp bekliyorum

Sayfa 23 / 29 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon

Mesaj Yetkileri