1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Bolu Beyi Fena Çarpmış Kardeşim Ya Kötü Oldu Bu Sonuç

Takımdan Artık Galibiyet Bekliyoruz Bir Seri Olması Lazım Hocam

Defansı Çok da Önde Kurma Ondan da Kaynaklabilir Çünkü Çok Hızlı Defans Oyuncuları Olmadığı İçin Riskli Bir Yöntem

Tek DMC ile Çıkıp Ortasahayı Biraz Daha Kalabalık Tutsan Daha İyi Olur Gibi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    4-1-3-2(AML-AMR)-1 Sanki Sana Uyan Bir Sistem Gibi Duruyor Hocam
    İnşallah toparlanırız hemen. Defansı geride kuruyorum zaten, dediğin gibi yoksa çok adam kaçıyo arkaya. Bolu maçında taktik hatamdan gitti, ilk yarı fena değildi rakibi durdurduk ama ikinci yarının ilk dakkası gol yiyince dağıldık.

Savunmanın ortasındaki adamlar çok genç hepsi, tecrübesizler. Belki 3lü defans 2 wing back şeklinde bir dizilim düşünebilirim. Biraz taktiğe odaklanmam lazım

dediğin taktiği uyguladım daha önce, hücumlarda yetersiz kalıyoruz biraz. kararsızım ofansifmi defansifmi taktikle çıksam diye

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

6. MAÇ

İLK YARI SONUCU

MAÇ SONUCU

İDÇ SPOR OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : En iyi maçımızı oynadık. Çok etkili bir iç saha taktiği yaptım ve takım gerçekten müthiş oynadı güçlü rakibe nefes aldırmadı. Taktik tam düşündüğüm gibi işledi, sadece tek bir net pozisyon verdik maçın sonlarında, oda çaprazdan. Yaklaşık 70 dakika tek şut çektirmedik ve müthiş baskılı oynadık. Muhammet Hanifi gene süperdi, çok istikrarlı başladı sezona umarım böyle devam eder. Orta sahadaki oyuncularım top kapma istatistikleri presimizin ne kadar etkili olduğunu gösteriyor zaten. AMC oyuncum bile 6 top kaptı.
    Şimdi bu taktiğin deplasman versiyonunu yapmam gerekiyor, eğer istediğim gibi olursa bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum.

LİGDE 6.HAFTA SONUÇLARI

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

7. MAÇ

İLK YARI SONUCU

MAÇ SONUCU

İDÇ SPOR OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : En zorlu deplasmandan puanla dönmek güzel. Maç ağır sahada oynandı ancak Denizli sanki Barcelona gibi top çeviriyordu. İlk yarı daha etkililerdi ama ikinci yarıda dengeyi kurduk. Kaçan penaltı, direkten dönen 2 şut ve sonunda 2. penaltıdan gelen beraberlik golü. Muhammet Hanifi'yi bu maçta stopere çekmek durumunda kaldım, eksiklerden dolayı en uygun aday oydu. O da beni mahcup etmedi, o bölgede de görevini başarıyla yaptı.
    Taktik anlayışa gelince; Altay maçındaki taktiğin biraz daha değişik versiyonu ile oynadık. Bu çok zor bir maçtı, zeminde ağırdı. Dolayısıyla taktik konusunda henüz net bir fikrim yok, 1-2 deplasman maçında daha denedikten sonra artı ve eksileri daha net ortaya çıkar. Forvetlerim çok formsuz ve etkisiz, bu beni çok zorluyor. AMC görevi verdiğim oyuncum (Umut) gene yüksek top kapmayla oynadı (7 top kapma).

LİGDE 7.HAFTA SONUÇLARI

7.HAFTA PUAN DURUMU

Mesaj Yetkileri