Altay maçı iyi olmuş![]()
Altay maçı iyi olmuş![]()
Last edited by Walter Sakana : 21.Haziran.2009 at 01:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
8. MAÇ
İLK YARI SONUCU
MAÇ SONUCU
İDÇ SPOR OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : İstatistikler bazen oyunu yansıtmaz. Bu maçta öyle bir maç oldu. Oldukça etkili güzel bir futbol oynadık ve hakettiğimiz galibiyeti aldık.
Klasik 4-4-2 gibi görünsede saatler harcadığım bir taktik. Tüm ayarlar tek tek optimize edildi ve oyuncu istatistikleri oyunculara verdiğim rollerin sahaya çok iyi yansıdığını gösteriyor. Mesela sol bek Taylan pek memnun olmadığım bir oyuncuydu, en iyi maçını oynadı. Müthiş bindirmeler yaptı, defansif müdahaleleri ve istatistikleri çok iyi, 6 adam geçmesi (run) var. İki forvetim ilk kez bu kadar etkili oynadı, onlarada çok güzel rol paylaşımı verdim ve istediğimi sahaya yansıttılar. Bu ikilinin toplam 13 key pası var. Kerem'de defansif orta saha görevini başarıyla yerine getirdi. Kanatlarım çok çalışkandı ama yeteri kadar etkili olamadılar. 82.dakikada sol kanada aldığım Ünal iki asist yaparak maçı kazanmamızda büyük rol oynadı.
Oyundan ve skordan çok memnunum, gittikçe iyiye gidiyoruz.
LİGDE 8.HAFTA SONUÇLARI
8.HAFTA PUAN DURUMU
İDÇ SPOR İLK 10 MAÇ SONUÇLARI
9. MAÇ
İLK YARI SONUCU
MAÇ SONUCU
TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : Eksiklerimiz vardı, özellikle savunmanın ortasında oynatacak adam bulmakta zorlandım, mecburen Ziya'yı oynattım ki oda yeterince pişman etti beni.
Rakibimize kendi sahasında ilk puan kaybını yaşattık, daha önceki 4 maçta gol bile yememişlerdi. Maça çok iyi başladık, ilk 15 dakika adeta tek kale oynadık. Golü tesadüfen atmadık, daha ilk dakikada arka arkaya gelişen 3 pozisyon sonrası attık. Beraberlik golünü penaltıdan yedik ama penaltı kararı doğruydu. Muhammet gene çok iyiydi ama penaltıyı yaptırdığı için düşük puan aldı.
Maçın ikinci yarısında onlar daha iyiydi, etkili oynadılar biz ise direndik. Buna karşın pek atak yapamadık. Yenilebilirdikte, bence gene de iyi sonuç..
LİGDE 9.HAFTA SONUÇLARI
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Play off çok stresli, doğrudan çıksak olmaz mı?
Şaka bi yana en korktuğum dönem yaklaşıyor, her oyunumda kasım-şubat arası takımlarım form düşüklüğü dönemi yaşıyorlar. İnşallah bu sefer yaşamayız o dönemi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnşallah çıkabiliriz süper lige ilk sezonda, çok iyi olur benim için. Desteğin için tşk ederim![]()
Last edited by Walter Sakana : 22.Haziran.2009 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
10. MAÇ
İLK YARI SONUCU
MAÇ SONUCU
TEKNİK DİREKTÖR YORUMU : Maçın başında şok bir gol yesekte daha sonra rahat bir şekilde galibiyete uzanmayı bildik. Skora karşın çok rahat bir maçtı, biran bile puan kaybından endişe etmedim. Ümit en iyi maçını oynadı. Taylan, Fatih ve Antonio Juan son haftalarda çok iyiler, bu sistemde oldukça etkili oynuyorlar.
LİGDE 10.HAFTA SONUÇLARI