1 ile 30 arası toplam 329 sonuç

Konu: Oyun İçi Bilgi Alış-Verişleriniz

Hybrid View

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Arkadaşlar ben asistan menejerimden memnun değilim, hiçbir şekilde kovamıyorum, kurtulamıyorum. Yönetim izin vermiyor. Nasıl kurtulurum bana bi akıl verin.
    Koç yap.

Arkadaşlar bir sorum olacak.Ben şimdi Brezilyalı yıldızları erkenden kadroma katıp antrenmanlarla güçlendirmek istiyorum.Oyuncuları kaydetmessem üzülürler mi? Ve forma giyemedikleri için üzülme hangi yaşlarda başlar?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by tojourus View Post
    Koç yap.

Arkadaşlar bir sorum olacak.Ben şimdi Brezilyalı yıldızları erkenden kadroma katıp antrenmanlarla güçlendirmek istiyorum.Oyuncuları kaydetmessem üzülürler mi? Ve forma giyemedikleri için üzülme hangi yaşlarda başlar?
    Koç yap demişsin ama Koç olarak sözleşme teklif ettiğinde kabul etmez En üst lig takımlarında olmuyor sanırım ama ben Türkiye 1.liginde İskenderun DÇ'yi yönetiyorum asistanımı kovup yenisini alabildim. GS kariyerimde ise 2 ayrı oyundada bir türlü kurtulamadım asistanımdan.

Senin soruna gelince;

Oyuncuyla sözleşme imzalarken "hot prospect" "decent" yada "backup" olarak anlaşırsan en az 2-3 sezon sorun çıkmaz. Sözleşme yenilerkende aynı şekilde. "squad rotation" olarak imzaladığında ara sıra oynatman gerekir, sezonda en az 10-15 maç.

Özetle üzülme yaştan çok oyuncunun statüsüne bağlı.

Anladığım kadarıyla kiralamak istemiyosun, kendi antrenman programını almalarını istiyosun o yüzden başka takıma kirala 3-4 sene demiyorum

Ben Burak Sadık Dilmen'e koçluk teklif ettim kabul etti? (GS asistanı) (Bende de aynı sorun vardı.)

Son dediğini anlamadım ayrıca? Ha bi de lige kaydolmayınca 18 altı maçlarında oynamıyodu dimi?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by tojourus View Post
    Ben Burak Sadık Dilmen'e koçluk teklif ettim kabul etti? (GS asistanı) (Bende de aynı sorun vardı.)

Son dediğini anlamadım ayrıca? Ha bi de lige kaydolmayınca 18 altı maçlarında oynamıyodu dimi?
    Lige kaydedip etmemen 18 altı maçlarında oynamasını etkilemez. Sen mesela 18 yaş altı kadrondaki birkaç oyuncuyu lige kaydedebilirsin, onları hem ligde oynatabilirsin hemde 18 yaş altı maçlarda oynarlar. Kaydetmediklerin ise 18 yaş altı maçlarda oynarlar, ligde oynayamazlar ama 21 yaşın altındaki her oyuncu kaydetsende etmesende avrupa maçlarında oynayabilir.

Bide yabancı oyuncuları oynatamazsın 18 altı maçlarda. Zaten Brezilya, İtalya, İngiltere gibi ülkelerden 16-17 yaşında gençler alamıyorsun izin verilmiyor 18 yaşına geldiklerinde alabiliyorsun ancak.

Mesaj Yetkileri