-
Bir Sezon Değil Hocam Yarım Sezon İlerdeyim Bende 3.Sezondayım Ben Şuan 24.Hafta Maçlarındayım
Aslında İDÇ - Kkale Bir Ortak Kariyer Yapabilirz Hocam Avrupada İster İstemez Karşılaşırız
Bayağı Geride Kalmışım Yahu
Amma Süratlisin Canım Kardeşim Bu Ne Hız
Trabzon Maçı Ortada Geçmiş Tranzon Gelmiş Atmış Sen Kaçırmışsın Bir Yerde Şans da Olması Lazım Zaten Adamlar Oyunda En Aşağı 2.liğe Oynuyorlar Hocam
Oyuncuların Talipleride Nedense Hep Tranzon Peşinde Çoğunda Çok mu Canını Yaktın Hocam Trabzonun

Adana Maçı Erken Gelmiş Ya Keşke İkinizde Gruplara Kalsaydınız
Kocaeliye Gelince Ben O Kocaelinin Var Ya Bana da En Çok Ters Gelen Takımlardan Her Oyunda Kocaeliye Zorlanıyom Yav
Mübarek Adamlar Barça Gibi Top Çevirip Duruyolar
Bu Arada Benim Straka da Sezona İyi Başlamış
Ama Tek Dez Avantajı Var 2-3 Hafta Gol Atamayınca Morali Çabuk Düşüyor
Onun Dışında Son Vuruşlarda Gayet Başarılı Almanı Öneririm
-
Normalde ekran görüntüsü hazırlama olayı olmasa 4. yada 5.sezona gelmiştim, aksine yavaş gidiyorum
Günde ortalama 3 maç yapıyorum.
Sylla için kendini geliştirir ilerde iyi paraya satarsın demiştin, dediğin gibi olacak gibi 
Daha önce GS ile açtığım oyunumda 2012 senesinde sanırım Trabzon liderdi, öyle bir performans yakalamışlardı ki puan kaybetmiyorlardı. Yaw bu adamlara noldu kimleri almışlar diye baktım kadro ilk sezonki kadrodan beter, Gökhan Ünal'ın saçına başına ak düşmüş adam gol kralı her sene. Trabzonla maça çıkıyorum, bende Marquinhos, Sakho, Henrique, Asenjo, Kacar gibi dünya yıldızları var adamlar beni eziyorlar o kadroyla.
Başka bir sezon aynısını bu sefer BJK yada FB karşısında yaşıyorum. Yani FM her sene bir takımı şampiyonluğa oynatıyor bir şekilde, kadrosu ne kadar dandik olsada deli gibi top oynuyor o takım.
He bide Gökhan Ünal FM2009da bütün açtığım oyunlarımda boşu yok bana karşı daha.
Benim oyuncularla Trabzon'un ilgilenmesi enteresan, daha önce hiç karşılaşmadım onlarla. Şimdi korkum başkan benden habersiz gelecek teklifleri kabul ederse giden adamların yerini nasıl dolduracam, zaten sıkıntı var.
Genel olarak takımımın oynadığı futboldan memnunum, ezilmiyoruz hatta 6 maçın 5 inde rakiplerden üstün oynadık. Tek sıkıntım defansın göbeğinde, hava toplarında rakiplere karşı ezik kalıyoruz.
Straka'ya bakacam oyunu açınca, gerçi forvette alternatif çok Donkor, Sylla, Ümit Tütünci, Ali Küçik var.
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
-
-
-
-
ASİSTANIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE KEŞFETTİĞİM BİR YETENEK !
Asistanımdan takım raporu istediğimde kadronun genişliğinden son derece memnun olduğunu, buna karşın en zayıf bölgemizin orta alan, özelliklede orta alanın solu olduğunu belirterek bu bölge için bana bir isim tavsiye etti. Kimmiş diye baktığımda ofansif olarak çok etkili görünen genç bir yıldız adayı gördüm. Pek mücadeleci olmadığı belli olan, hızlanması pek iyi olmayan bir oyuncu olmasına karşın ofansif olarak önemli katkılar yapabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Üstelik bonservis bedelsiz olarak alabileceğim.

Oyuncuya teklif yaptım, bu oyuncuyla ilgilenen başka bir takım daha var. Bende oyuncunun gelme konusundaki isteğini test etmek için bir açıklama yaptım. Bu açıklamama olumlu yanıt aldım, bekliyorum.

NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
-
Mesaj Yetkileri