Hard diskten silinmiş verileri kurtaran programlarla birazdan deneyeceğim. Olurda sağlam kurtarabilirsem ilk işim save dosyasını size yollamak olacak
Benim isteğim tabiki Türkiyedende Brezilyadaki gibi oyuncu çıksın değil. Zaten verdiğim örnektede gidip bir sao pauloyu örnek vermedim. Brezilya 2. liginde herhangi bir takımı örnek verdim. Youth setupın oyuna etkisini nerden çıkarttığıma gelince..
Bir sefer oyuna başlamadan önce Türkiye ligindeki bazı takımların Youth setup ve trainingini yükselttim. Yükselttim derken tüm takımları 20 yapmadım tabiki.11 se 15 yaptım mesela. Yanlış hatırlamıyorsan 20 yaptığım tek takım Galatasaraydı.
Sonuç:
Youth setup ve trainingdeki oynamalar sonuçunda yukarıdaki gibi daha önce Türkiyede görmediğim oyuncular çıkmaya başladı. Daha önceki oyunumda(2023e kadar oynadım dediğim) bunlarım yarısı gördüğümdi iyi diyip takıma alır olmuştum. Youth setupın ilgisi yok diyorsanız tamam itirazım yok. Ama banada hak verin.
Galatsarayın altyapısı hakkında kabullenmediğim birşey yok. Aksine bende sizinle aynı fikirdeyim. Ancak bazı spor yazarları gibi şansa alınmış 3.lükler tarzında konuşunca bende o cümleyi kurdum.
Ben herşeyi biliyor gibi yapmıyorum. Sadece kendi oyunumda olan olayları söylüyorum. Ortaya bir iddaa atarkende sallamıyorum. Kendi oyunumda denedim ve sonuç bu. Belki şansa oldu. Bilmiyorum.
Eleştiri geldiğnde neden bu kadar agrasifleşip iğneleyici laflar söylemenizide anlamış değilim. Sadece ben değil başka insanlarda eleştiriyor. Geriye dönün 23 sayfayı bir gözden geçirin. Benim yaptığım eleştirinin çok daha ağırlarına maruz kaldınız bazen. Ancak kimseye hikayeden konuşuyorsun dediğinizi görmedim
Diğer forumlarda tamam ama bu forumda değil sizinle kimseyle tartışmaya girmem. Bir kez girdim ondada tarafınızca cezalandırımdım. Sizden ricam bu yazıyıda tartışma olarak algılamayın. Sonuçta sadece fikrimi söylüyorum. Başımdan geçmiş olayları paylaşıyorum.