Sayfa 43 / 50 İlkİlk ... 334142434445 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

bu arada ufak bir duzeltme yapiyim baska bir forumda soyle bir kamp kadrosu buldum:

Kaleciler: Aykut Erçetin, Orkun Uşak, Fırat Kocaoğlu, Emirhan Ergün.

Savunmacılar: Uğur Uçar, Serkan Kurtuluş, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Servet Çetin, Gökhan Zan, Emre Güngör, Murat Akça, Volkan Yaman, Alparslan Erdem, Emrah Yollu, Hakan Balta.

Orta Saha Oyuncuları: Barış Özbek, Aydın Yılmaz, Harry Kewell, Tobias Linderoth, Mehmet Topal, Mehmet Güven, Ayhan Akman, Mustafa Sarp, Emre Çolak, Serdar Eylik, Caner Öztel, Arda Turan.

Forvetler: Milan Baros, Serkan Çalık, Yaser Yıldız, Özgürcan Özcan, Cem Sultan, Erhan Şentürk.

Yani Emrah Yollu goturulmus Berk Nezirogullari yok. Bilemicem artik resmi bi aciklama yapildi mi kampa goturulenler hakkinda? Sanirim son yazidigm kadro daha gercekci ki PAF takimindan birisi resmi sitede yaz kampina 6 oyuncu verdik demis yani bunlar: Emre Colak, Serdar Eylik, Emirhan Ergun, Caner Oztel, Cem Sultan, ve Emrah Yollu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Caner'in takımda kalabileceğine hiç imkan vermiyorum.Fiziği haricinde hiçbir artı bırakmamıştı bende.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Benim en cok uzuldugum yonetimin Gokhan Ozturk ile sorun yasayip bu oyuncunun serbest olarak Gaziantepspor'a gitmesine goz yummasidir. Anladigim kadariyla Gokhan gelecek sene kendisini direkt A takim oyuncusu olarak gormek istemis ve yonetim buna karsi cikmis (yani yaz kampinda denicek PAF da oynayamicagi icin artik kiralik yollanicak). Iki tarafinda hatasi var gibi ama orta yolun bulunamasi uzucu. Gerci su da var Gokhan acisindan Gaziantepsor forma yuzu bulmasi bakimindan cok daha iyi gozukse de Gokhan tipinde bir oyuncu icin Rijkaard ve ekibi ile calismak ona cok sey katardi. PAF takimin bu degisen statusu ve rezerv liginin olmayisi bu tip olaylarin daha da sik yasanacaginin sinyalidir bu ne yazik ki... Gaziantepspor'da 1-2 seneye kadar Murat Ceylan'i buyuk paralara satip yerine monte edebilicegi daha da iyi olma potansiyeli olan bir oyuncu almis onlari da tebrik etmek lazim.
    3 yillik kontrati var. Eger Antep'de oynayabilirse, ilgi cekici bir performans yakalarsa 3 yil sonra yine Galatasaray'a donebilir. Kiralik gidip gelecegi olmayan bir oyuncu gibi davranilacagina gitmesi ve kendi yolunu cizmesi cok daha dogru. Bu konuda Galatasaray yonetimi oyunculari kiralik yollayarak muhafazakar davrandi hep ama oyuncular gereken patlamayi yapamadi. Yillarca emek verip yetistirdin. Birak artik yolunu kendi cizsin ve eger basarili olursa nasil olsa geri donebilir Gokhan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    3 yillik kontrati var. Eger Antep'de oynayabilirse, ilgi cekici bir performans yakalarsa 3 yil sonra yine Galatasaray'a donebilir. Kiralik gidip gelecegi olmayan bir oyuncu gibi davranilacagina gitmesi ve kendi yolunu cizmesi cok daha dogru. Bu konuda Galatasaray yonetimi oyunculari kiralik yollayarak muhafazakar davrandi hep ama oyuncular gereken patlamayi yapamadi. Yillarca emek verip yetistirdin. Birak artik yolunu kendi cizsin ve eger basarili olursa nasil olsa geri donebilir Gokhan.
    ultrAslan forumunda bu konu cok tartışıldı. Belliki bu konuyu Gökhan da takip etmiş ki foruma mesaj yolladı. Kendisinin Galatasaraylı oldugunu kendini geliştirip birgün tekrar dönecegi sinyalini veren bir mesajdı. Tabi yıldızını parlatır, kendini ispatlarsa; iş açıkcası paraya bakar. Yine de tercih edecegi ilk kapı Galatasaray olur dedigin gibi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    ultrAslan forumunda bu konu cok tartışıldı. Belliki bu konuyu Gökhan da takip etmiş ki foruma mesaj yolladı. Kendisinin Galatasaraylı oldugunu kendini geliştirip birgün tekrar dönecegi sinyalini veren bir mesajdı. Tabi yıldızını parlatır, kendini ispatlarsa; iş açıkcası paraya bakar. Yine de tercih edecegi ilk kapı Galatasaray olur dedigin gibi.
    Bundan haberim yoktu.

Sonucta bu sekilde gitme amaci belli ki onundeki ornekler gibi bir takima kiralik gidip korelmemek.

Umarim basarili olur, ileride Galatasaray'da oynamasa bile Galatasaray'in yetistirdigi oyuncu kimligi her zaman icin onunla kalacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Çolak, Serdar Eylik, Caner Öztel, Cem Sultan, Erhan Şentürk, Emrah Yollu, Murat Akça

ben 7 saydım belki murat dahil deildir nese ayrıca berk devamlı yaşının oldugu milli takıma çagrılıyor ama hiç izlemedim yani rastgelmedim az bişey emrah yollu ile kıyaslayabilecek olan var mı hem fm hem de gerçek anlamda

ayrıca bu kamptaki genç oyuncuların hepsi gelecekte gs ilk 11ine yerleşebilecek isimler umarım rjiikaard onları potansiyellerine ulaştırmada büyük yarar sağlar ayrıca su caner kim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kampa Gidecek Gençler Belli Oldu..

Semih Kaya

Murat Akça

Emre Çolak

Cem Sultan

Anıl Dilaver

Caner Öztel

Serdar Eylik

Fırat Kocaoğlu

Erhan Şentürk

Emirhan Ergün

Berk Neziroğulları

bende bir yerde böyle buldum. Her iki listedekilerde ztn çogu aynı gerçekten gelecekte gs ilk 11ine yerleşebilecek isimler umarım rjiikaard onları potansiyellerine ulaştırmada büyük yarar sağlar ayrıca su caner kim bi daha sormus olayım ve bir liste daha buldum

Gençlerimiz-Kiradaki Geleceğimiz Alt yapıdan kiraya verdiğimiz futbolcularımız:

Eskişehirspor:

Oğuz Sabankay

Ankaragücü:

Anıl Karaer

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor:

Efecan Karaca,

Cihan Can,

Cafercan Aksu,

Mülayim Erdem,

Uğur Erdoğan

Sakaryaspor:

Özgürcan Özcan

Beylerbeyi:

Serdar Kesci,

Soner Cihan,

Erkan Ferin,

İlker Cihan,

Volkan Bekçi,

Fatih Sercan Ekinci,

Gür Ege Gürel,

Mehmet Düz,

Eray Fırat,

Uğur Demirok

Irfan Basaran

Firat Kocaoglu

Diyarbakırspor

Erhan Şentürk

Erzincanspor:

Halil Ibrahim Yüksel,

Muhammed Ali Atam

Serkan Askin Aggez

Aytac Akdag

Kartalspor

Semih Erdem

Samsunspor

Zafer Sakar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post

Gençlerimiz-Kiradaki Geleceğimiz Alt yapıdan kiraya verdiğimiz futbolcularımız:

Eskişehirspor:

Oğuz Sabankay

Ankaragücü:

Anıl Karaer

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor:

Efecan Karaca,

Cihan Can,

Cafercan Aksu,

Mülayim Erdem,

Uğur Erdoğan

Sakaryaspor:

Özgürcan Özcan

Beylerbeyi:

Serdar Kesci,

Soner Cihan,

Erkan Ferin,

İlker Cihan,

Volkan Bekçi,

Fatih Sercan Ekinci,

Gür Ege Gürel,

Mehmet Düz,

Eray Fırat,

Uğur Demirok

Irfan Basaran

Firat Kocaoglu

Diyarbakırspor

Erhan Şentürk

Erzincanspor:

Halil Ibrahim Yüksel,

Muhammed Ali Atam

Serkan Askin Aggez

Aytac Akdag

Kartalspor

Semih Erdem

Samsunspor

Zafer Sakar

Bu liste geçen sezonun başında kiraya gidenlerin listesi. Yanlış bilgilendirme olmasın...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bilemeyeceğim aldıgım yer eski yazıyı yeni yayınlamıştır
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Emre Çolak, Serdar Eylik, Caner Öztel, Cem Sultan, Erhan Şentürk, Emrah Yollu, Murat Akça

ben 7 saydım belki murat dahil deildir nese ayrıca berk devamlı yaşının oldugu milli takıma çagrılıyor ama hiç izlemedim yani rastgelmedim az bişey emrah yollu ile kıyaslayabilecek olan var mı hem fm hem de gerçek anlamda

ayrıca bu kamptaki genç oyuncuların hepsi gelecekte gs ilk 11ine yerleşebilecek isimler umarım rjiikaard onları potansiyellerine ulaştırmada büyük yarar sağlar ayrıca su caner kim

6 oyuncu dedigim bu sene direk olarak PAF'dan goturulen... Gecen sezondan beri Erhan Senturk ve Murat Akca artik PAF oyunculari olarak gecmiyorlar direk a A takim oyunculari Erhan zaten kiralik yollanmisti sonradan...

Mesajimi tekrar okursan gorursun ki bu sene PAF'dan gidenler sunlar: Emre Colak, Serdar Eylik, Emirhan Ergun, Caner Oztel, Cem Sultan, ve Emrah Yollu. Murat, Semih, Erhan, vs. zaten A takim oyunculari olarak geciyorlar. Yani saydigin 6 oyuncu ilk defa A takim oyunculari olarak calisicaklar tabi hangileri kalir kalmaz onu kamp performanslari belirler. Koydugun liste de gecen senenin listesi bu arada....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepsi gelecek vaadedio sonuçta
    Futbolcu Bilgileri

2010da Baros Arda ve Servette ciddi bir yükseliş bekliyorum.Umarım geçen seneki gibi hayalkırıklığı yaratmaz bizde.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

servet ulasabılecegı son noktaya ulasmıstır...barosun hızı 1 puan kadar artırılabılır...omer abı arda ve mehmet topalın pa larında bı artıs olucakmı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FM2010 da Arda'nın artık 150 li Ca seviyesinde oyuna başlaması gerektiğini düşünüyorum. Bunu hakediyor.
    Mehmet Topal'da da belki 1-2 puan ca artışı ama daha önemli olan pa degerinin artması gerektiğini düşünüyırum. 2 Senedir nereye koyulsa elinden geldigince oynamaya calışıyor ve coğunda da başarılı oluyor.
    Hakan Balta da diger artış bekledigim oyuncu. 140 lı degerler alabilir ca olarak.

Diğer tarafta, Lincoln, Nonda, Volkan gibi oyuncularda da Ca degeri düşürülmelidir. Gecen sene izledigimiz Nonda ilk seneki Nonda dan çok uzaktaydı. Volkan da her oynadıgında sık sık hatalar yapan, rakip takım kanat oyuncusunun rahatlıkla ekarte edip, sol kanatı rahatca kullanmasına fırsat veren oyun oynadı. Lincoln her ne kadar ilk yarı müthiş bir performans gösterse de 2. yarı büyük düşüşle oynadı. 160Ca degeri çok fazla. Bunda da düşüş yapılmalı diye düşünüyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    2010da Baros Arda ve Servette ciddi bir yükseliş bekliyorum.Umarım geçen seneki gibi hayalkırıklığı yaratmaz bizde.
    Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    servet ulasabılecegı son noktaya ulasmıstır...barosun hızı 1 puan kadar artırılabılır...omer abı arda ve mehmet topalın pa larında bı artıs olucakmı
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    FM2010 da Arda'nın artık 150 li Ca seviyesinde oyuna başlaması gerektiğini düşünüyorum. Bunu hakediyor.
    Mehmet Topal'da da belki 1-2 puan ca artışı ama daha önemli olan pa degerinin artması gerektiğini düşünüyırum. 2 Senedir nereye koyulsa elinden geldigince oynamaya calışıyor ve coğunda da başarılı oluyor.
    Hakan Balta da diger artış bekledigim oyuncu. 140 lı degerler alabilir ca olarak.

Diğer tarafta, Lincoln, Nonda, Volkan gibi oyuncularda da Ca degeri düşürülmelidir. Gecen sene izledigimiz Nonda ilk seneki Nonda dan çok uzaktaydı. Volkan da her oynadıgında sık sık hatalar yapan, rakip takım kanat oyuncusunun rahatlıkla ekarte edip, sol kanatı rahatca kullanmasına fırsat veren oyun oynadı. Lincoln her ne kadar ilk yarı müthiş bir performans gösterse de 2. yarı büyük düşüşle oynadı. 160Ca degeri çok fazla. Bunda da düşüş yapılmalı diye düşünüyorum.
    Yeni bir Galatasaray arastirmacimiz var. Bunlari kendisi degerlendirecektir. Buradada pek yazacagini sanmiyorum ancak buradaki yorumlari okuyacaktir.

Kisisel dusuncelerime gelince:
    Servet'de buyuk artis beklemek hayal olur.

Baros'u 9.0.3'de asagi yukari rayina oturttugumuzu dusunuyorum. Hem ozellikler hem de CA olarak.

Arda'da, Topal'da ve Balta'da ufak gelismeler olacaktir. (Herkez ustume atlamadan once ufak derken 10+ puan gibi buyuk radikal gelisme olmayacaktir anlaminda soyluyorum bunu).

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arda ' nın mental özelliklerinde gelişme olacak mı acaba bu sene oldukça özverili oynadı özellikle ( teamwork , konsantrasyon ve work rate ) Bonservis bedelinde de belli bir yükselme gözlenebilir tabiki gördüğümüz gibi haberlerde 15-20 MN luk teklif çıktı tabi ne kadarı doğru tartışılır

hakan balta ' nında marking gibi göbek defans özellikleri arttırılabilir diye düşünüyorum bu sene o özelliklerini geliştirdi çünkü

ayhan akman ' ın ise teknik ve fiziksel özellikleri bu kadar düşük olmamalı ne kadar yaşlansada hala biraz yükselebileceğini düşünüyorum
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir ara Gökhan Öztürk konusu konuşuluyordu, bugün sporX'de röportajı var. röportajdan bir kesim;

...
    Galatasaray A Takımına çıkma şartı koyduğun ve bu kabul edilmediği için ayrılma kararın aldığı konuşuldu. Bu iddialar doğru mu?
    "Benim sözleşme problemlerim ile ilgili çok fazla şey konuşuldu. Fazla para istediğim ya da A Takım şartı koyduğum söylendi, böyle birşey kesinlikle yok. Ben, amcam ve babam sürekli olarak hocalarımızla görüştük. Ve konu 'Gökhan ne kadar istiyorsan söyle' ye kadar olay geldi. Ama ben Galatasaray forması üzerimde olduğu sürece sizinle para konuşmayacağım dedim, benim babam ve ailemle görüşün dedim. Babam ve amcam da her zaman görüşmeye gittiklerinde Galatasaray'da futbol yaşantımı sürdürmek istediğimi aktardılar ama sadece alt yapı sorumlumuz ile dialog halinde olabildiler. Bizim hakkımızda karar verecek mercilerle bir türlü iletişime geçemediler. Bu nedenle olay tıkandı, biz de daha sonra ailemle birlikte transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldık. Çünkü benim için önemli olan ailemin saygı görmesi."

-Yerli oyuncuların transferleriyle Adnan Sezgin'in ilgilendiği yönünde Başkan Adnan Polat'ın açıklaması vardı...

"Biz yalnızca alt yapı sorumlumuz ile görüşebildik."

-Bir kırgınlığın var mı?

"Hiçbir kırgınlığım yok. Galatasaray kapısından girdiğim zaman ayakkabılarımı bile bağlayamıyordum, hocalarımız gelip bizim ayakkabılarımızı bağlıyordu. O yaşta girdiğim bir camianını içinden 10-11 sene sonra mezun oluyorum. Beni son derece iyi hazırladılar ve iyi yetiştirdiler. Bu nedenle kırgınlığım yok. Aslında tüm hocalarımızın tek tek ismini söyleyerek teşekkür etmem gerekiyor. Tüm hocalarımdan ve yönetici abilerimden Allah razı olsun."
    ...

-Senin hedeflerin arasında neler var?
    "İlk hedefim beni Gaziantepspor'a getiren, bana güvenen ve değer veren insanları bu forma altında kalıcı olarak mahçup etmemek. Tabii ki herkes büyük takımlarda ve Avrupa'da futbol oynamak ister. Ama ben kısa vadeli ve gerçekçi hedefleri önüme koyarım. Çünkü kademe kademe konulan hedefler sizi gerçeğe götürür. Bir gün Galatasaray'a döneceğime inanıyorum."
    ...

Tamamı: http://www.sporx.com/ozel/ozelroportaj/158697/?ref=AKM2

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yeni bir Galatasaray arastirmacimiz var. Bunlari kendisi degerlendirecektir. Buradada pek yazacagini sanmiyorum ancak buradaki yorumlari okuyacaktir.
    Evet arkadaşlar, en azından yeni GS araştırmacısı olduğumu açıklayayım istedim

Şaka bir yana, önce hayırlı olsun ama burada yazmayacak olması çok kötü olmaz mı? Ömer abi en azından kim olduğunu bilseydik. Bu forumdan birisi mi?

Madem GSye araştırmacı alacaktınız, başvurular için belirtseydiniz belki yapmak isteyecek birileri başvuruda bulunurdu. Rekabet olan yerde başarı da olur diye düşünüyorum. (Kendimi kastedmiyorum) (Ayrıca iyi bir adam seçtitiğinize de inanıyorum )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım hayırlı olur
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Evet arkadaşlar, en azından yeni GS araştırmacısı olduğumu açıklayayım istedim

Şaka bir yana, önce hayırlı olsun ama burada yazmayacak olması çok kötü olmaz mı? Ömer abi en azından kim olduğunu bilseydik. Bu forumdan birisi mi?

Madem GSye araştırmacı alacaktınız, başvurular için belirtseydiniz belki yapmak isteyecek birileri başvuruda bulunurdu. Rekabet olan yerde başarı da olur diye düşünüyorum. (Kendimi kastedmiyorum) (Ayrıca iyi bir adam seçtitiğinize de inanıyorum )
    Tam olarak kim oldugunu aciklamak isterse kendisi aciklar. En kotu ihtimalle zaten oyun ciktiginda ismini gorme firsati bulursunuz.

Sadece Eurosport izleyen herkezin taniyacagi/sesini duydugu bir arkadas kendisi diyeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çagrı Zorkol ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Çagrı Zorkol ?
    Hayir. (10 karakter)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Onur Salman o zaman
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi 9 karakter değil mi?

Nesil
    2003

Isim 10 karakter degil, 10 karakter kisitlamasi oldugu icin sadece Hayir yazamadim.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ömer abi hazırlık macı olmasına ragmen genclerı nasıl buldun?emre colagı cok begendım ben sahsen fızık olarak ustune koyarsa yenı arda gelıyo dıyebılırız....mehmet guven hakkında bısey dıcem ca sı neyse pa sıda o olsun hıc ustune koymuyo yılllardır bu takımda sans bulmasına ragmen

evet rijkaard sayesinde emre çolak,sem sultan gibi gençleri görme fırsatımız oldu.ömer abi sence bi düzeltme olur mu?her ne kadar araştırmacı değişmiş olsa da sen bizden farklı bakıyosun olaya.

Kusura bakmayın konu ile alakasız olabilir ama, konuda fenerbahçe araştırmacısı arkadaşın mesajları okurken bile rahatsız etti. Yani görüş bildirmek açısından yazan üyelere hafif suçlayıcı ve üstüne giden, hoşgörüsü eksik bir anlayış sezdim. Galatasaray ile ilgilenen insanlar (özellikle perpetua) çok başarılı yapmış işini, sözüm yok. İşin ehli muhatap kişi o sanırım. Başka birinin cevap vermesini (hele bu şekilde) anlayamadım?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sasanargiz View Post
    Kusura bakmayın konu ile alakasız olabilir ama, konuda fenerbahçe araştırmacısı arkadaşın mesajları okurken bile rahatsız etti. Yani görüş bildirmek açısından yazan üyelere hafif suçlayıcı ve üstüne giden, hoşgörüsü eksik bir anlayış sezdim. Galatasaray ile ilgilenen insanlar (özellikle perpetua) çok başarılı yapmış işini, sözüm yok. İşin ehli muhatap kişi o sanırım. Başka birinin cevap vermesini (hele bu şekilde) anlayamadım?

Bu tarz eleştiriler özelden yapılır.Buranın amacı araştırmaya katkı sağlamaktır.Kimse ile farklı bir hüsumetim olmadığı gibi üslubun dışına da çıkmamaya özen gösteriyorum.

Kestirip attığım bir yer var ise araştırma forumunun kuralları dışına çıkıldığıdır.Fikrini özgürce söylene herkese kapımız açık ama lütfen amacı yapıcı eleştiri olan, araştırmaya katkı sağlayacak görüşler bildirmiş olunmalı.Oyunun datasının yapısı hakkında bilgi sahibi olunmalı.

Bilgi sahibi olunmayan fikirlere kapım kapalı.Aksi taktirde gerekli ilgiyi ve alakayı bulmanız imkansız.

Buraya sadece araştırma hakkında, araştırmayı geliştiri fikirlerinizi belirtmelisiniz.
    Bunun dışında her türlü bilgi için lütfen diğer forumları kullanalım.
    Last edited by Cengo : 06.Temmuz.2009 at 06:54
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ben birşey sormak istiyorum.Acaba Rijkaard ın gelişiyle takımın popülaritesi artacak mı ?

Sayfa 43 / 50 İlkİlk ... 334142434445 ... SonSon

Mesaj Yetkileri