1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yeni bir Galatasaray arastirmacimiz var. Bunlari kendisi degerlendirecektir. Buradada pek yazacagini sanmiyorum ancak buradaki yorumlari okuyacaktir.
    Evet arkadaşlar, en azından yeni GS araştırmacısı olduğumu açıklayayım istedim

Şaka bir yana, önce hayırlı olsun ama burada yazmayacak olması çok kötü olmaz mı? Ömer abi en azından kim olduğunu bilseydik. Bu forumdan birisi mi?

Madem GSye araştırmacı alacaktınız, başvurular için belirtseydiniz belki yapmak isteyecek birileri başvuruda bulunurdu. Rekabet olan yerde başarı da olur diye düşünüyorum. (Kendimi kastedmiyorum) (Ayrıca iyi bir adam seçtitiğinize de inanıyorum )

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Evet arkadaşlar, en azından yeni GS araştırmacısı olduğumu açıklayayım istedim

Şaka bir yana, önce hayırlı olsun ama burada yazmayacak olması çok kötü olmaz mı? Ömer abi en azından kim olduğunu bilseydik. Bu forumdan birisi mi?

Madem GSye araştırmacı alacaktınız, başvurular için belirtseydiniz belki yapmak isteyecek birileri başvuruda bulunurdu. Rekabet olan yerde başarı da olur diye düşünüyorum. (Kendimi kastedmiyorum) (Ayrıca iyi bir adam seçtitiğinize de inanıyorum )
    Tam olarak kim oldugunu aciklamak isterse kendisi aciklar. En kotu ihtimalle zaten oyun ciktiginda ismini gorme firsati bulursunuz.

Sadece Eurosport izleyen herkezin taniyacagi/sesini duydugu bir arkadas kendisi diyeyim.

Mesaj Yetkileri