-
28.Haziran.2009, 01:10
Berkin Arslan'nin CA'i 80-90 civari olabilicek bir oyuncu ozellikle gelecek sene PAF takimin en onemli isimi olmasi muhtemel. Kampa goturulmemesine sasirdim dogrusu tam Rijkaard'lik biri ama herhalde 92'li olmasindan aceleye gerekmedigi dusunuldu (bence cok yanlis bir yaklasim ama neyse). Ozellikle hizlanmasi/hizi ve teknigi ile dikkat ceken birisi ve her iki kanat'da da oynayabiliyor iki ayagini da efektif kullanabiliyor. AML ve AMR accomplished olmali bu sene izledigim cogu macta sag baslayip sola ya da sol baslayip saga gectigi oldu. Yalniz bize geldiginda forvet olarak gelen sonradan benim tahminime gore kisa boyu ve teknigi yuzunden orta saha'ya cekilen birisi oldugu icin AMC simdilik natural ve SC de accomplished olarak kalsa yanlis olmaz.
Son donemde serbest birakilan genc oyunculara gelince anlasilan o ki kendi istekleri disinda kiralik yollanip pek bir varlik gosteremeyen oyunculari serbest birakma karari almis yonetim bir de yeni jenerasyonda benzer mevkilerde oynayan bilen daha genc olan benzer oyuncularin olmasi da bu karari etkiliyordur sonucta. Anil'in yerine bir Emrah Yollu var bir Alparslan Erdem bir Murat Akca, Semih kaya vs. Irfan Basaran'in yerine bir Emre Colak, Berkin Arslan, Serder Eylik. Aslinda bu oyuncular cok daha iyi sekilde degerlendirilebilirlerdi ama ne diyelim artik olan olmus....
Benim en cok uzuldugum yonetimin Gokhan Ozturk ile sorun yasayip bu oyuncunun serbest olarak Gaziantepspor'a gitmesine goz yummasidir. Anladigim kadariyla Gokhan gelecek sene kendisini direkt A takim oyuncusu olarak gormek istemis ve yonetim buna karsi cikmis (yani yaz kampinda denicek PAF da oynayamicagi icin artik kiralik yollanicak). Iki tarafinda hatasi var gibi ama orta yolun bulunamasi uzucu. Gerci su da var Gokhan acisindan Gaziantepsor forma yuzu bulmasi bakimindan cok daha iyi gozukse de Gokhan tipinde bir oyuncu icin Rijkaard ve ekibi ile calismak ona cok sey katardi. PAF takimin bu degisen statusu ve rezerv liginin olmayisi bu tip olaylarin daha da sik yasanacaginin sinyalidir bu ne yazik ki... Gaziantepspor'da 1-2 seneye kadar Murat Ceylan'i buyuk paralara satip yerine monte edebilicegi daha da iyi olma potansiyeli olan bir oyuncu almis onlari da tebrik etmek lazim.
Mesaj Yetkileri