Bu kadroyla bundan iyisi çok zordu zaten, bence takımınla gurur duymalısın. Dediğin gibi takım oyunu oynadıkları belli. Ligdeki konumun çok çok iyi ilk sezon için.
Beşiktaş maçına çok üzüldüm gerçekten yazık olmuş. Kaleyi bulan 2 şut 2 gol, gene Bobo klasiği. Bazı oyuncular illa gol atacak ya, engel olamıyorsun. Ama sonuçta resmen ezmişsin, istatistiklerden belli.
Forvetlerin kaleyi bulan şut ortalaması gayet normal bence, %48 - %50 normal rakamlar. Alaattin'in profilini bilmiyorum ama iki forvet aynı tip oyuncular olunca verimleri düşüyor genelde. Biri FC (AMC gibi oynayan tarz) diğeri ST (Striker) olunca daha etkili oluyorlar benim kişisel düşüncem.
Etkili pres yaptırdığın takımın genel top kapma istatistiklerinden belli. Yerden çok iyiler, ligin en çok top kapan ilk 3 oyuncusu senin oyuncuların. Ama takımın genel pas yüzdesi düşük, %80'in üstünde pas yüzdesi ile oynayan oyuncun yok, bu üstüne düşülmesi gereken bir şey bence. Taktikte pas stili olarak direkt yapmışsın herhalde, ondan olabilir.
Kalan maçlara gelince, gerçekten zorlu bir fikstür. Sivas maçında herşey olabilir, 3 ihtimalli maç. Hacettepe'yi yenersin diye tahmin ediyorum. GS maçında FM azizliğine uğramazsan en kötü beraberlik çıkar. Ankaragücü sağı solu belli olmayan bir takım, gene 3 ihtimalli maç ama kazanma şansın yüksek. Konya'yı rahat geçersin, son maç en zoru bence. Bursa kendi evinde etkili bir takım, en çekindiğim maç o.
Bide bişe soracam, senin bekler ofansif mi oynuyor? Takımın en çok dripling yapan adamına baktımda sağ bekin.