oyuna yeni başlayan arkadaşlar için ders niteliğinde bir kariyer olmuş tebrikler![]()
oyuna yeni başlayan arkadaşlar için ders niteliğinde bir kariyer olmuş tebrikler![]()
Estağfurullah, kimseye ders vermek haddime değilAma amacımı az çok dile getirmişsin
detaylara inmemin sebebi bu zaten, bazı konularda sıkıntısı olan arkadaşlar doğru yada yanlış yaptığım şeyleri görerek bir fikir edinsinler diye. Örneğin takım konuşmaları.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok teşekkürler kardeşim, sende bir efsane olmuşsun kariyerde namın buralara kadar geldi
şaka bir yana kariyerine bir göz attım, takipçilerin çok. eğlenceli bir ortam oluşturmuşsun sanada tebrikler.
Last edited by Walter Sakana : 06.Temmuz.2009 at 19:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
[quote=hissiz;1483597]Estağfurullah, kimseye ders vermek haddime değilAma amacımı az çok dile getirmişsin
detaylara inmemin sebebi bu zaten, bazı konularda sıkıntısı olan arkadaşlar doğru yada yanlış yaptığım şeyleri görerek bir fikir edinsinler diye. Örneğin takım konuşmaları.
.
Ders niteliğinde derken doğru yolu gösterme anlamında demiştim Kılavuz olmuş desek daha doğru olacak sanırım
.
.
15. MAÇ
MAÇ ÖNCESİ
KADROLAR VE TAKTİKLER
SYLLA'NIN TEK KİŞİLİK ŞOVU GALİBİYETE YETMEDİ !
İLK YARI SONUCU
İlk yarıyı 2-0 önde kapamamıza rağmen hiç rahat değildim, takımın oyunu beni endişelendiriyordu.
MAÇ SONUCU
Ve ikinci yarıda korktuğum oldu, tüm uyarılarıma rağmen oyuncular maça gerekli motivasyonu gösteremediler ve 2 farkı koruyamadık.
Bu sezon ilk kez bir maçta oyun olarak rakibe ezildik.
10 kişi kalmamızda bizi çok zorladı ama kötü futbolun ve puan kaybının onla pek ilgisi yok.
OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
TAKIM KONUŞMASI
MEDYA YORUMU
SYLLA'NIN MUHTEŞEM GOLÜ (2.GOL)
Taktiksel açıdan çalışılmış bir gol diyebilirim. Daha doğrusu kadro seçimimdeki amacı yansıtan bir gol.
Ali Küçik bu tür pozisyonlarda kafayla çok güzel indiriyor, Sylla'da hızı ve sezgileriyle çok iyi takip edip ustaca bir aşırtma vuruşla golü atıyor. Tek kelime ile çok klas bir gol.
MUHAMMET HANİFİ'YE CEZA
Direk kırmızı karta af yok !
MAÇ SONRASI BASIN TOPLANTISI
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014