İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - FENERBAHÇE

OPPONENT INSTRUCTIONS KOMUTLARI

MAÇ KONUŞMASI

Morali düşük oyunculara moral vermeye çalıştık

İLK YARI SONUCU

İstatistikler herşeyi ortaya koyuyor. Tek kale oynadılar, iyi direndik genede.

30.DAKİKA MOTİVASYON VE İSTATİSTİKLER

Bu dakikada ufak tefek taktiksel değişiklikler yaptım, sahaya yayılımı biraz daralttım, mentaliteyi ve alan daraltmayı tüm oyuncularda 2'şer kademe azalttım ve son 15 dakika başka pozisyon bulamadılar.

MAÇ SONUCU

10 kişi kaldıktan sonra oynamaya başladık. Güzel pozisyonlar yarattık ve gole yaklaştık ancak olmadı. Sylla'nın karşı karşıya kaçırdığı gol transfer söylentilerinin motivasyonunu nasıl olumsuz etkilediğine bir işaretti sanki.
Kaptana yakışmayan bir maçtı, hem golde ıskaladı hemde kırmızı kart gördü ve gemiyi ilk o terketti.

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Toure'ye Guiza'yı marke etme görevi verdim ki sırf onu tutsun diye oynatmıştım. Görevini çok iyi yaptı.
Bizi orta saha dörtlüsünün kötü oyunu yıktı.

Alex'e o kadar önlem aldık genede maçın yıldızı seçildi. Aslında maçta iyi tuttuk ama 7 key pas atmayı başardı ve bu yüzden maın adamı seçildi.

TAKIM KONUŞMASI

MEDYA YORUMU

FENERBAHÇE'NİN GOLÜ (FM HEDİYESİ)

Sol kanatta ikili mücadelede Tosic'in şişirdiği top tıngır mıngır sekti, o kadar oyuncu izlerken topa en uzak adam koştu geldi vurdu gol oldu. Oyuncular adam markajına öyle bir dalmışlar ki topa bakmayı unutmuşlar

SYLLA'NIN KAÇIRDIĞI GOL

Normalde böyle pozisyonları affetmeyen, ligde gol krallığı yarışında açık ara önde olan Sylla'ya yakışmadı.
Bir oyuncunun maç motivasyonu düşünce performansının nasıl olumsuz etkilendiğine güzel bir örnek.