zemlinskis ;
hangi futbolcu 26 yaşından sonra dünya starı olmuş allah aşkına ?
carrusca'dan bir yol olmaz. geçin bunları. carrusca konuşulacağına, gelecek sene ilk 11'de olacakları kesin gibi olan Serdar, Emre, Erhan konuşulsun.
zemlinskis ;
hangi futbolcu 26 yaşından sonra dünya starı olmuş allah aşkına ?
carrusca'dan bir yol olmaz. geçin bunları. carrusca konuşulacağına, gelecek sene ilk 11'de olacakları kesin gibi olan Serdar, Emre, Erhan konuşulsun.
Erhan,Emre,Serdar,ilk 11 kesin mi?
Kimler oynamayacak acaba,Keita'mı Baros'mu?
Carrusca hâlâ kulüp arıyor...
Geleceğin yıldızı diye transfer edilen ancak 3 sezondur kendisini alacak bir kulüp aranan Marcelo Carrusca, hâlâ Galatasaray´dan ayrılamadı.
Basel’le görüştüğü yönündeki haberleri menajeri tarafından yalanlanan Arjantinli futbolcu ülkesindeki kulüplerle temas halinde. Görüşmelerin sürdüğü, Carrusca’yla yolların 10-15 gün içinde ayrılacağı ifade edildi.
kaynak = fanatik
Umarım bu haber tartışmayı bitirir
Erhan, Emre, Serdar kesin diye biliyorum ben...
Screw you guys, I'm goin' home
nesi kesin ? ilk 11 de nası oynayacaklar ki ?
maldonadonun da videoları vardı , görsen essien dersin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
okdudum zaten arkadaş , senin dediğine demedim alttaki arkadaş bir daha ısrarla söyleyince ! sende bence söylemeden aynısını yapmayı denesen
Last edited by titates1 : 07.Temmuz.2009 at 16:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Erhan, Serdar, Emre çok büyük ihtimalle, hatta kesin olarak A takımda olacaklar. rahat maçlarda, kupa maçlarında bu oyuncular forma şansı bularak bir dahaki sene için ilk 11 oyuncusu konumuna gelebilirler sanıyorum.
Hala Carrusca tartışılıyor. Bu oyuncuyu defalarca çıplak gözle antrenmanda izledim. Eğer bir oyuncu antrenmanda bu kadar isteksiz olursa, topa gitmeyip topun kendisine gelmesini beklerse, tekniği üst düzey olup fiziği sıfır olursa Galatasaray ve Rijkaard bu oyuncuyu barındırmaz. Oynadığı birtek Liverpool maçı var o da markaja alınmadığından sadece pas dağıtarak oynadı. Bunu aynı maçta Ayhan'ı oraya koysanız Ayhan çok daha iyi yapardı...
Hiç sevmiyorum ezbere yorum yapmayı. Biraz araştırırsak çok daha sağlıklı düşünebilir ve bundan ötesi olmayan bir oyuncu için yas tutmaktan vazgeçeriz. Tavsiyemdir...
ee tamam biz ona bir şey demedik ki zaten , muhabbetin gidişi yönünden arkadaşın söylediğinden ilk 11 de kesin gibi bir anlam çıkardım ve ona sordum sende tekrar söylüyorum millete söyleyeceğine kendin uygulasaydın eminim anlardın neyse ..
iyide arkadaşın orada söylediği şeyle benim söylediğim şey aynı değil ki. onun ilk 11 olarak "kesin" kelimesini kullandığı kanısına nereden vardın ?
konuyu uzatacaksan, özelden gel saldır. yoksa cevap vermeyeceğim bundan sonra sana.
------------------------------------------------------------------------------
selman öztürk' e katılıyorum. böylesine isteksiz bir futbolcu kesinlikle gelişemez, takımında yükselemez. carrusca cruz azul'da da kendini gösteremedi. tüm bunların sebebi kendisinde bitiyor. o yüzden onu tartışmak anlamsız olur.
1.ci olarak dediğim gibi muhabbetin gidiş yönünden öyle anladım herkes aynı şeyi sormak değil işine gelince burası forum tartışıcaz , öğrenmek istediğimizi sormuycaz mı diye atıp tutuyorsun görüyoruz mesajlarını .. ben de sordum işte nası kesin diye eğer karışmasaydın belki o arkadaş da diyecekti ben öyle demedim böyle dedim veya ben böyle düşünüyorum bunun için kesin diye biz de eyvallah sağol der keserdik ..
2.cisi ne saldırması arkadaşım çocukluk yapmayalım lütfen konuşuyoruz şurda saldırma falan yakışmıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
düzenleme : herkes aynı şeyi anlamak , sormak zorunda değil demek istedim ilk satırda
Last edited by titates1 : 07.Temmuz.2009 at 17:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Deschamps: Servet bitti!
Uzun süre Marsilya´yla flört halinde olan ve tam anlaşma sağlanmışken Fransız kulubünde yaşanan yönetim değişikliğiyle hayalleri suya düşen Servet, haber beklemeye başlamıştı.
Uzun süre Marsilya’yla flört halinde olan ve tam anlaşma sağlanmışken Fransız kulubünde yaşanan yönetim değişikliğiyle hayalleri suya düşen Servet, haber beklemeye başlamıştı. Ve beklenen haber Marsilya Teknik Direktörü Didier Deschamps’tan geldi. Fransa basınına konuşan tecrübeli hoca, artık Servet’le ilgilenmediklerini belirterek, “Diawara’yı aldık, Ciani, Bikey ve Apam gibi oyuncuların peşindeyiz. Servet defteri bizim için kapanmıştır. Zaten kendisi Türkçeden başka dil bilmiyor ve bu durum iletişimde sıkıntı yaratacaktı” açıklamasını yaptı.
kaynak : Fanatik (Serdar Dinçbaylı )
Football is simple,but Football Manager is not
Servet'le anlaştılar yönetim dagıldı , klüp sahibi öldü yani iyiki bir 8 milyon € verecekler her neyse kalması iyi oldu![]()
Coloccini geliyor !..
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat’ın Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaştığı belirtildi. Polat, "Coloccini ile el sıkıştık. Artık iş imza aşamasında. Bizden haber bekliyor. Çağırdığımızda gelip imza atacak" dedi.
Arjantin Milli Takımı’nın da formasını giyen 27 yaşındaki Colocconi, Boca Juniors, Atletiko Madrid, Villarreal ve Deportivo La Coruna gibi takımrada oynadı. Colocconi, son olarak Newcastle United’da yer alıyordu.
Kaynak: Lig tv
Kesin bir dille yazmışlar. Yabancı basında da "Coloccini Galatasaray'a yakın" gibisinden haberler cıkmaya başlamış. Olursa mükemmel bir transfere imza atmış oluruz. Hem sag bek, hem göbekte oynayabilen, aradıgımız stil bir oyuncu. Pek ihtimal vermiyorum; ancak alınması halinde savunma hattımız inanılmaz güçlenir.
Coloccini, 27, another £10m purchase, is on £70,000-a-week but after a disappointing season is unlikely to earn that anywhere else - although Galatasaray have made a £4m bid for the Argentina defender.
www.dailymail.co.uk
----------------------------------------------------------
Relégué en Championship et à la peine financièrement, les Magpies se doivent de baisser leur masse salariale. Du coup, Mike Ashley, le président du club, a mis en vente ses plus gros salaires. Le site internet du Guardian révèle une bonne dizaine de noms, parmi lesquels Obafemi Martins et Fabricio Coloccini. Wolfsburg, Séville et Lyon ont déjà tenté une approche pour le Nigérian, touché à l’aine, tandis que Newcastle a déjà reçu une offre de Galatasaray (environ 5 millions d’euros) pour le défenseur argentin. Le bad boy Joey Barton pourrait lui rejoindre Birmingham.
www.football.fr
Coloccini could go, with Galatasaray emerging as potential buyers, albeit at a fraction of the £10m he cost Newcastle a year ago.
While the Argentine’s £4m-a-year salary – as well as United’s asking price – could yet scupper any deal.
www.tribalfootball.com
Galatasaray have made an offer for Newcastle United defender Fabricio Coloccini
www.wikio.co.uk
-----------------------------------------------------------
Coloccini, an Argentina defender, cost Newcastle £10m but after a disappointing season few, if any, clubs are likely to match his £70,000 a week. Galatasaray, though, have already made a £4m bid.
www.guardian.co.uk
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
coloccini transferi için ligtv'ye güvenmiyorum ama yabancı kaynaklar "acaba?" dedirtmiyor değil.
beklemedeyiz.
Umarım transfer edebiliriz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
gelirse mükemmel defans olacaktırher anlamda
Football is simple,but Football Manager is not
verilecek bonservisi haketmiyor değil.
Basında adı cıktı, geçiniz![]()
Keşke bu sefer onlar haklı çıksa da Coloccini gelse![]()
Coloccini gelicek gibime geliyor![]()
Bence transfer Tobol maçından sonra belli olacak ne Sneijder ne Coloccini ne de basında ismi çıkan biri gelcek...![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Coloccini Galatasaray'ın aradığı tip bir oyuncu mu önce onu tartışmamız gerekir.
Galatasaray eğer bir sağ bek arıyorsa bu kesinlikle Coloccini olmamalı. Sebebi de şu ki Rijkaard'ın sisteminde bek dediğimiz kanat savunmalarının hücum gücünün çok fazla olması gerekiyor. Dani Alves gibi , Evra gibi , Abidal gibi. Dikkat ettiyseniz Barcelona da Abidal ve Alves sürekli çizgiye inerler. Coloccini hem sürati hem de ofans becerisi olarak o bölge için çok çok yetersiz. Atağa çıkar maç bitene kadar zor döner...
Eğer Coloccini stoper olarak isteniyorsa iyi bir transfer olabilir. Ama sağ bek için transfer daha gerekliyken savunmanın göbeğine öncelik vermek ne kadar doğru olur ? Ben pek mantıklı görmüyorum...
Nonda Nice'e 'tamam' dedi
Galatasaray'ın Demokratik Kongolu golcüsü Nonda'nın, Fransız Nice takımından gelen teklifi kabul ettiği öğrenildi. Le Parisien gazetesinde yer alan haberde, Rennes ve Monaco takımlarında da forma giyen sarı-kırmızılı golcünün, Nice kulübünün teklifini kabul ettiği belirtildi. Nice'in, Cimbom ile bonservis pazarlığı yaptığı vurgulandı.
fotomaç![]()