İskenderun DÇ Teknik direktörüne resmi teklif !
İDÇ Sporun başarılı teknik direktörü Gabi Huri'ye İngiltere Championship takımlarından PRESTON resmi teklifte bulundu. Ligde kötü günler geçiren Preston, Gabi Huri'ye yıllık 144 milyon euro'dan 4 senelik sözleşme teklifiyle geldi. Transfer bütçesi olarakta 3.1 milyon euro sunacaklarını belirten başkan Derek Shaw, Gabi Huri'nin İskenderun DÇ kariyerinden çok etkilendiklerini ve takımlarının başına gelmesi durumunda başarılı olacağına inandıklarını dile getirdi.
Bu sürpriz teklifi nazikçe geri çeviren Gabi Huri "İskenderun DÇ ile daha yapacak çok işim var, hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmadan buradan ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktiğin özelliği oKullandığım taktikte soldaki forvet orta saha ile Sylla arasında köprü görevi ile oynuyor, Sylla ise en uçta bitirici olarak oynuyor. O görev için gerekli özelliklere sahip olduğu için ve doğru antrenman verildiği için bu kadar verimli oluyor.
Diğer forvetleri orda oynattığım zaman aynı verimi alamıyorum.
İlk sezon için daha fazlasını hedeflerdim eğer istediğim takviyeleri yapabilseydim. Ama kimse gelmiyor, takımların satış listesine koyduğu oyuncular bile burun kıvırıyor. Ara transferdede takviye yapamadım, gelen Neca ve Uğur sanki jübile yapacak gibi oynuyorlar.
Oyuncular lige asılsın diye sezon başında primlerde lig primini yüksek kupa primini düşük yapmıştım.
İnşallah seneye istediğimiz takviyeleri yaparızda daha iyi bir sezon geçiririz.
Genede skorlardan olmasada genel performanstan, birkaç maç dışında her rakiple başabaş oynanmasından çok memnunum.

Şaka bi yana müthiş bi forvetmiş ya bu oyunda böyle yetenekler bulmak kolay bi iş değil tebrik ederim.Ligde bence ilk seneden bi mucize beklemek hayalcilik olurdu kupa hedefinde zaten yok bence gayet iyi bir sezon geçiriyosun seneye inşallah çok daha başarılı olursun.