Yeni sezon formaları tasarımları var mı Özgür abi?
Yeni sezon formaları tasarımları var mı Özgür abi?
bu yöneticiler bizi daha çok bekletcek şampiyonluk hayaliyle artık üstad insanların moggi gibi ha moggi bize bi sene kaybettirmiş olabilir ama kazandırdıkları çok üst düzey şeylerdi biri yeni JUVE yönetimine birşeyler öğretmeli böyle saçma sapan transfer politikalarıyla ancak Genoa oluruz dünyayı kükreten Juve için daha iyi bir yönetim istiyoruz.
Stadın ismi belli değil.
D'Agostino transferi son görüşmenin ardından kesin olarak kapandı. Yarın belki başka bir transfer sürprizi olabilir.
Nedved den bi ses yokmu hala ? Lazio ya dönüyordu bi ara.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Nedved bıraktı.
% de 100 mü , kesinmi , Kendimi dedi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hiçbir zaman başka bir takım ağzından çıkmamıştı zaten. Lazio başkanı almak isteriz demişti ama bu zamana kadar bir ses çıkmadı.
Yarın 18:00 de yeni sezon formaları tanıtılıyor. Sezon 9 Temmuz da açılıyor.
Özgür abi belki haberin vardır ama bilmiyorsan pek hoşuna gidecek bir haber değil.Gerçi tüm Juventusluların hoşuna gitmez.Önümüzdeki sezon Juventus Şampiyonlar Ligi'ne galiba 3. torbadan katılacak.Aşağıdaki resimde katılması muhtemel takımların yanında yıldızlar var.Juventus 3. torbada gözüküyor.AZ Alkmar ise 2'de.Ne başarısı vardı ki AZ'nin Avrupa'da 2. torbada oluyor.Geçen sene Santiago Barnebau'da Real Madrid'i devirip gruptan lider çıkan Juventus nasıl oldu da 3. torbada oluyor anlamış değilim.
Detaylı incelemek isterseniz;
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...eedcl2009.html
yanlıştır yahu bence...
Bence de yanlıştır ama takımların yanında puanları var ondan gözüküyor 3. torbada.
melo alınmıs.doğrumu acaba
Evet sanırım doğru.20 milyon euro artı Marchionni karşılığında..
20 +sıda var çok pahalı bence bu transfer.
1. kadroyu tercih ederim 2. si bana saçma geldi.
melo için çok fazla para ödenmiş yahu.![]()
Şu Iaquinta'dan bir kurtulsunlar. Adam geldi geleli doğru düzgün maçnı görmedim.
siteye giremiyorum kasıyo.asırı yüklenmemi var acaba..neyse
melo hayırlı olsun.yerinde transfer.
diego niye 28i almıs anlamadım doğrusu.
2. forma river tarzı olmuş bayılırım bu tarz formaya diego 11 ya da 7 numarayı alabilrdi.eğer çok istediyse 28 de güzel olur önemli olan oyunu zaten.
diegoyu bir an evvel izlemek istiyorum açıkçası konfederasyon kupasına katılamamak ve juventusa isteyerek gelmek ona artı bir motive katacaktır seneye juventus çok iddialı geliyor bence.önümüzdeki sene favorim juventus kesinlikle.bir iki takviye daha lazım orası ayrı konu
mahmut abi diego 85 giymesinde hangi numarayı giyerse giysin ronaldinhonun doğum tarihli forma modasını hç sevmiyorum![]()
85 hiç olmaz ya![]()
Diego 28 Şubatta doğduğu için 28 numarayı istemiş olabilir.Şimdi futbolcular formaları tanıtıyor, resimler geldikçe ekleyeceğim.
birşey soracam cannavaro nun alınmasında mantık tam olarak nedir 3 sene önce küme düştü diye bırakıp kaçan bi insanı geri neden aldılar biri bana bunu tam olarak bi açıklasa çok mutlu olurum