Yok hocam kimse gelmiyor, gelebilecek en iyi adamlar Neca ile Uğur'du onlarda dediğin gibi fos çıktı. Adamlar satış listesinde ve acaip mutsuz gelmiyor, klüpsüz boştaki adamlar (Vederson mesela) gelmiyor, kiralamak için klübüyle anlaştığım mutsuz adamlar gene gelmiyor. Deli oldum, bide sattığım oyuncular var, Ümit Tütünci falan gönderdim.
Teklif gelen oyuncularımı satarsam duman olurum çünkü yerlerine transfer yapamıyorum. Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularlada anlaşamıyorum. Sanki 3.lig takımıymışım gibi muamele yapıyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim.
Unhappy oyunculardan dediğin gibi eski performanslarını almak zor artık ama mecburen onlarla devam edeceğim. Çünkü transfer yapamıyorum, Sylla'yı 2m'a satarım satmasına ama başkanın gelen paranın ne kadarını transfer için ayıracağı meçhul. Finans bilgilerinde bütçeden %0 kaynak ayrıldığı yazıyor transfere. Hadi diyelim 2 milyonu tamamen verdi transfer için genede bir işe yaramıyor çünkü hiçbir oyuncuyu gelmeye ikna edemiyorum.

Araştırmalardan Sonuç Çıkıyormu Hocam Syyla ve Benzeri Oyuncular Bulsan Keşke Satsan Bir Türlü Satmasan Bir Türlü