işte transferler ramires i satmayı kesinlikle düşünmüyordum başkan verdi kulüp batakta deil neden verdiğini de bilmiorum
elimizdeki en kolay kulvardan elendik allah bu sezonun sonunu hayır etsin
ramires in yerine aldıgımız oyuncu
işte transferler ramires i satmayı kesinlikle düşünmüyordum başkan verdi kulüp batakta deil neden verdiğini de bilmiorum
elimizdeki en kolay kulvardan elendik allah bu sezonun sonunu hayır etsin
ramires in yerine aldıgımız oyuncu
Regen oyucu ve G.İnler müthiş olmuşta Ramires'in gidişi ilginç çok bir parada vermemişler büyük başkan yapmazdı böyle işler ama![]()
jadson,cardozo ve g.inler uefada oynayamadığı için zorlanıyoruz uefa da ceyrek finale cıkacaz sanırım devamı gelecek rakiplere baglı
uefa da deplasman golleriyle kazanıyoruz sırada cska var eliycegimizi düsünüyorum
Bazı resimleri sade ben mig göremiyorum yoksa kimse mi göremiyo ya.Abi fenere pek başarı dilemek adetim değildir.Ama Uefa'yı al da Türkiye'nin puanı artsın kartalıma yarasın.
Gidişat güzel, UEFA'da çok korkulacak rakipler de yok, kupa gelirse şaşırmam. Başarılar.
"YÜCE ATATÜRK"
lyon deplasmanından avantajlı skor alacağımı düsünmüyordum son dk deivid bizi kurtardı ligde de 3 puanlık fark devam ediyor sona yaklastık
ve finaldeyiz uzatmalara giden macta lyon u güzel oyunumuzla kupa dışına ittik finalin evimizde olması avantaj fakat karşımızda son 3 senede bu kupayı 2 defa kazanan sevilla var
![]()
ilk sezonumda uefa yı kazanmam mükemmel oldu bunu beklemiyordum kendime yeni heyecanlar arayacam
İlk sezonu çok iyi geçmiş.Tebrikler![]()
Tebrikler Kadıköy'de kupa çok iyi olmuş, şimdi hedef büyüdü, ŞL'yi istiyoruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
fenerbahçe de harikalar yaratan alican aslanyürek beklenmedik şekilde takımından ayrıldı ingiltere de hayal kırıklığı yaratan bir takımla anlaştığı iddia edildi.iddiaların ardından aslanyürek i takımda tutamayan yöneticileri protesto eden taraftarlar kulüp binasını taşladı.alican aslanyürek in bir kaç gün içinde bir ingiliz kulübüne imza atması bekleniyor
merakla bekliyorum kime gidecegini
alican aslanyürek aston villa da gecen sezon elde ettiği pozisyon ile avrupa kupalarına gidemeyen aston villa da ilk hedef bunun için iyi bir pozisyon elde etmek
transferler ve hazırlık macları birazdan
guzel secim basarılar
işte transferler
![]()
Neden ayrıldın Fenerbahceden. Bir sorun var mıydı?
TariboWest
bence birkac sezon bekleseydin ama bu senin secimin
transferler guzel ozellikle regenler
15 yaşında öyle oyuncu süper bence
Aston ' la da şampiyon bile olursun ama uefa'ya giider şampyon olup istifa etmeni beklerim
arkadaşlar 15m pound un altında forvet önerilerinizi bekliyorum iş izni alınabilecek???
arkadaslar akşamüstü ss lere davm edcem işim cıktı forvet önerilerinizi bekliyorum![]()
son transferler:
hazırlık maçları:
sezon başlıyor:
![]()
Manchester maçı aslıda normal sonuç, diğer maçlar da iyi. ŞL'ye gidebilecek yerde bitirirsin ligi.
"YÜCE ATATÜRK"
bence mükemmel transferler yapmışsın bu sene aston villayla 3-4. bile olabileceğine inanıyorum başarılar
Oldukça iyi bi karier. Ama UEFA'yı almana üzüldümTrasnferler süpper bu sene ilk beştesin
![]()
turksportal...
Güzel Transferler Yapmıssın Villada Basarılar
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
ligde manu arayı acıyor evimizde west ham ve man city maclarında öne gecmemize ragmen puan kaybetmemiz bizi biraz geride bıraktı bunu diger maclarda telafi edip sampiyonluk yarışında biz de varız demek istiyoruz