TÜRKCELL SÜPERLİG 1.HAFTA KARŞILAŞMASI
İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - BEŞİKTAŞ
(5 Temmuz Stadyumu, Hatay)
Sezona yepyeni bir kadroyla giren İskenderun DÇ, sezonun ilk maçında şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş'ı konuk ediyor.
Maç öncesi her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısına katıldılar.
Toplam 15'er soru sorulan iki teknik adamın bu sorulardan bazılarına verdikleri cevaplar;
Gabi Huri (İskenderun DÇ):

- Herkesin heyecanla beklediği gün geldi çattı. Heyecanlı mısınız?
- Kesinlikle, çok heyecanlıyım.
- Sezona galibiyetle başlamak herzaman güzeldir. Bugün iyi bir başlangıç yapabilecek misiniz?
- Açılış maçlarında ne olacağı belli olmaz genelde, öncelikle iyi bir performans bekliyorum.
- Birçok otorite İskenderun DÇ eğer bu sezon başarılı olursa bunda en büyük pay Simone Padoin'in olur diyor. Buna katılıyor musunuz?
- Simone çok önemli bir oyuncu, olabilir.
- Uzun bir hazırlık dönemini geride bıraktınız. Sezon başlarken, takımınıza güveniyor musunuz?
- Bundan daha çok güvenemezdim.
- Sizce bu sezon kim şampiyon olur?
- Yorum yok.
- Çok güçlü bir rakibe karşı oynuyorsunuz. Farklı bir mağlubiyet gelebilir mi?
- Çok açık ve net bir şekilde bunun olmayacağını söyleyebilirim.
- Bugün sizden taktiksel açıdan bazı sürprizler bekleyebilir miyiz?
- Öyle olsa bile bunu basın toplantısında açıklamazdım. 
- Rakibin en tehlikeli ismi olarak Matias Delgado gösteriliyor. Bu düşünceye katılıyor musunuz?
- Rakip oyuncuları tek tek ayırmıyorum, takım olarak önlem alacağız.
Mustafa Denizli (BJK):

- Herkesin heyecanla beklediği gün geldi çattı. Heyecanlı mısınız?
- Üstesinden gelmeye çalışıyorum 
- Birçok otorite eğer Beşiktaş bu sezon şampiyon olursa bunda en büyük pay Matias Delgado'nun olur diye düşünüyor. Buna katılıyor musunuz?
- Pek katıldığımı söyleyemem.
- Bu sene kim şampiyon olur sizce?
- Elbette ki Beşiktaş 
- Rakibin et tehlikeli silahı olarak Michel Sylla gösteriliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
- Buna yorum yapmayacağım.
Basın toplantısı sonunda Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli ayrıca İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri'yi överek "çok yetenekli ve genç bir çalıştırıcı, bu sezon takımını rahatlıkla kümede tutacağını düşünüyorum" dedi.
Mustafa Denizli'nin bu sözlerine İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri'de "Sayın Denizli'ye derin bir saygım var, Türk futbolunun efsane isimlerinden birisi ve kendisiyle burada tanışmak benim için büyük bir onur" şeklinde karşılık verdi.