Seriye Baglamıs Gidiyosun Oguz Barcayı Da Eleyecegini Düşünüyorum![]()
Seriye Baglamıs Gidiyosun Oguz Barcayı Da Eleyecegini Düşünüyorum![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Valla ne yalan söyleyeyim her maç öncesi hissediyorum bu maç yenileceğim diyorum ama bir şekilde gol atıyoruz ve öyle bitiyor maç hakikaten ben bile nedenini bilmiyorum.Oyuncularda hele ayrı bir hırs yedek oyuncuyu koysam bile çatır çatır oynuyor.Bundan güç alarak tüm kupalara talibiz dedik bi kere..
Barça konusu çok karışık ss'lerden bakanız..
Güzel maç oldu anca 1-0lık skor bize yetmeyebilir.2. maç neler olacak bakalım..
Mark Hughes'in koltuğu sallantıda maalesef ki favori personeli ben olan kişiye bir darbe de ben vurdum.Rooney göz doldurdu..
Geçen sezon ki final şanssızlığına karşılık bu seneki çeyrek final tamamen şans maçı 2-0 geride giden maç 84.dk da penaltı ve üst turdayız.Rakip Real Madrid..
Nani'ye 90 dakika yetmedi 120 dakika da bitirebildi işi.Geç olsun güç olmasın demişler..![]()
Yenilecekmişiz hissinin doğduğu maçlardan biri ancak Mehmet sağolsun bu hissi doğmadan öldürüyor..
İşte bu maç kesin yeniliyoruz dedik ama bu seferde son zamanların forma ismi kaptanımız sahnede..Asenjo günün adamı.
Dedik ya yarı finalde rakip R.Madrid, dedik ya Rooney formda, bu skor içinde deplasmanda avantajlıyız diyebiliriz..
Tek galibiyetimiz şampiyonluğa bakar..![]()