1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Threaded View

Genel Olarak Sezon Hazırlıkları Kampı Çok İyi Geçmiş Takım Uyumu Kısa Sürede İyi Seviyeye Gelir Yeni Asistan Hocam Takıma Çok Şey Verecektir Eminim Bundan.
    Sezon Değerlendirmesini Harikulade Müthiş Yapmışsın Gerçekten Takımı Yaşamışsın Çok Güzel Başarılar Göreceğiz Abicim Bundan Son Derece Eminim Takımdaki O Havayı Öyle Bir Yansıtmışınki Kendimi Canlı Gazete Okuyorum Sandım Tek Kelimeyle Şahane Süper Ötesi Başka Söyleyecek Kelime Bulamıyorum.
    Fikstür Çok Ama Çok Şanssız Gelmiş Dediğin Gibi Sıfırdan Kurulan Bir Takım Bu Fisktürü Zor Kaldırır Trabzon Galibiyeti Bu Fikstürde Künefe ve Bici Bici Tadında Olmuş
    Ligde de Gerçekten Çok İyi Oyuncular Gelmiş İyi Oyuncuların Olduğu Lig Heyecanlı Geçer Zevkini Çıkarmaya Bak Canım Kardeşim
    Karabük Maçında da Vasat Olmuş Takımda Hala Sorun Var Bu Arada Fatih Tekkenin Karabükte Ne İşi Var Onu Anlamış Değilim

Yeni Sezon Açılışı Tatsız Başlasada Güçlü Rakipleri Aradan Çıkarttığın İçin Artık Daha İyi Oynarsın Hocam 10.Haftadan Sonra Takımda Gözle Görülür Bir Değişme Olacağı Şüphesiz Çünkü Çok İyi Bir Takım Bu Takım Rahat Orta Sırada Bitirir Bu Sezon Avrupaya Bile Giderse Şaşırmam Kupada da Biraz Bu Sezon Asılmanı İstiyorum Hocam Sonuna Kadar Gidebildiğin Yere Kadar Git
    Bizim Kalede Bank Asyada Ara Ara İyi Giderse Takım Hakkında Bilgi Bekliyorum Senden Hocam Güzel Haberlerini Bekliyorum Seneye Belki Süper Ligde Rekabet Yaşarız

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kupada Gruplar Garanti Ters Bişey Olmazsa İyi
    Denizli Maçı Biraz Kısır Olmuş Ama Yine 1 Puan İyidir
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Temmuz.2009 at 21:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri