YİNE KAYIPLARDAYIZ...
![]()
Yarı Finalde Elenir
Final Oynar
Kupayı Alır
YİNE KAYIPLARDAYIZ...
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abi biraz yavaşlat kariyeri senin kariyer yüzünden bizimkilere yorum yapan yok![]()
pardon yaw... ben kaptırdım gidiyorum zevkli olunca... bir de ben maçları izlemiyorum,o yüzden hızlı gidiyor... bazı gollerin tekrarına bakıyorum sadece... Yavaşlarız biraz, oke
eleştirmedik ki
neyse ,no problem
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ulen tamam abartmayın... gençlerin önü açılsın diye aylardır açmamıştık işte kariyer
Notts County'nin hergün gelip gelip "Abi Dinarspor'la kariyer yapsana "diye ısrarlarına dayanamayıp açtım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİGİN DİBİNE YOLCULUK DEVAM EDİYOR
Düşme hattının 5 puan üstündeyiz vallaBrşeyler yapmak lazım...
![]()
Last edited by nannar : 17.Temmuz.2009 at 22:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
NANNAR "OYNAMAYANA YER YOK"
Dinarspor teknik heyeti açık ve net konuştu. Oyuncuların son haftalardaki performans düşüklüğünden dolayı onlara adeta kapıyı gösteren Hasan Hüseyin Coşkun, sezon başında alınan bazı tecrübeli oyuncularla devre arasında yolların ayrılacagının sinyallerini verdi...Takıma istenilen katkıyı yapamayan bazı oyuncular satılabilir... Bunların başında Engin Baytar geliyor...Mustafa Er, Selçuk Sahin, Barış Ataş gibi isimler de topun ağzında....
YORUMSUZ
Gülün dakikasına ve kimin attıgına dikkat...
KAFALAR KESİLDİ
Basında çıkan haberlerde de belirtildiği gibi Dinarspor'da bazı oyuncularla yollar ayrıldı .Kulüpten yapılan açıklamaya göre devre arasından itibaren;
Mustafa Er Adanaspor'da,
Selçuk Sahin Antalyaspor'da,
Barıs Atas Boluspor'da,
Engin Baytar CSKA (sofia)'da,
Murat Can Nazilli Belediye Spor'da forma giyecekler...
İstek üzerine kariyere ara veriyoruzSonra görüşürüz....
Bu gidişle önce lige veda edeceğiz Dinarspor'la
neyse ben 1. filmi bitirdim,2. filme geçerim birazdan... yarın da öglene kadar pazara gidicem, öğleden sonra da evde işler var... bu gece belki devam ederim ama edemezsem yarın akşama kadar yokumgörüşmek üzere arkadaşlar...
Ya kayserim ne hale düşmüş oyun açmalığı işte![]()
Hocam istifanı Ver Cık Git Yahu![]()
Ara Vermekle oLMuyo Bu İşler![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Abi bizim kariyere ilgi yok sayende dedim diye ara mı verdin yoksa![]()
Herkese günaydın...
ne saçmalığı ? herşey normal gidiyor iştekayseri başarısızsa ben ne yapayım
daha dur bu takımı Avrupa'ya taşıyacağım ben...
1 gün kenarda bekleyelim de canlansın ortalık dedim... bugün sabahtan beri de sadece başlıklara yorum yapıyorum..oyunu açmadım bak hatrınız için
![]()
HEY GİDİ GÜNLER...
FM 2009'da katıldım ben foruma... Daha dogrusu FM 2009'un çıkmasına yakın foruma üye oldum... önceleri www.turksportal.net'den dosya falan indiriyordum ama foruma pek bakmıyordum. foruma girip baktıgımda kariyer bölümü hoşuma gitti. online turnuvaları falan da görmüştüm ama anlamamıştım o zamanlar... 1995'ten beri bu mereti oynadıgım düşünülürse böyle bir platformda olmamak komik olurdu...Oyunu orjinal almadım ama sınırlı kotaya rağmen oyunun çıktıgı ilk gün 8 gb indirerek bir nevi orjinal almış oldum çünkü 60 lira fatura gelmiştineyse indirip kurar kurmaz açtıgım ilk kariyer GS'yi forumda paylaşıma açarak foruma başladım... Sonrasını zaten biliyorsunuz...
Yaş olarak benden küçükler de var,büyükler de var fakat bu forumu seviyorumher platformda oldugu gibi burada da densiz ve dengesizler çıkmıyor değil fakat en aza inmiş durumda...
sizlerle paylaşmadan oynadıgım tek kariyer 3. Gs kariyerim... onu da Dinarspor yüzünden bıraktım
Ekim ayından bu yana geriye dönüp baktıgımızda FM 2009 adına yaşadıgım ne varsa foruma yansıtmışım... Sizlerin de bildiği gibi çogu kariyerim isteğim dışında ya oyunun ya da bilgisayarın göçmesiyle sonuçlandı
Umarım Dinarspor kariyerimizin başına da böyle birşey gelmez de ilk 2 kariyerimde ulaştıgımız rekor "görüntüleme" sayılarına ulaşacak kadar ilerleriz...
Birşey dikkatimi çekiyorEskiden bu bölümde oynayıcıdan çok izleyici vardı, o yüzden kariyerler daha çok izleniyordu. Fakat artık kariyere girenlerin hemen hemen hepsinni bir de açık akriyer başlıgı oldugu için diğer başlıklara yorum yapamıyor
bu yüzden bazı arkadaşlar takipsizlikten yakınıp kariyer kapatıyorlar... ben sizlere ilk kariyerimden bu yana birşey söylüyorum. takip edilmek için değil , zevk almak için kariyer açıp ,oynayın ve yayınlayın diye...
Fakat herşeye rağmen aklımda çok iyi bir proje var! Hele şu Dinarspor'la biraz devam edeyim de, belki Ağustos ayında belki de FM 2009'un son demlerinde bunu forumla paylaşacagım...Düşündüğüm ve tasarladıgım projede kariyer bölümünde yer alan herkes takip edilecek ve herkes zevk alacak...
Şimdilik Dinarspor'la devamBen kaçar... akşama kadar yokum ...Eğlenmeye ve eğlendirmeye devam edin siz...
Tabloyu foruma yeni katılan ya da FM 2009'daki önceki kariyerlerimi bilmeyen arkadaşlar için koyuyorum....
![]()
hocam zaten zevk için oynuyoruz
ve sunu söyleyim. ben daha eskiyim bu forumda fakat son 1 yıldır aktif oLmaya basLadım simdiye kadar takipsizlikten yakınmadım fakat emege yorum yapılmayınca emekci'nin hevesinin kacması içten bile degil yav.. ama ne diyelim. bakaLım asistann olarak ilk o projeyi bana söyleyecen![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hocam bütün kariyerlerini takip ettim ve oldukça da zevkli oluyor yahu.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Nannar'ı pek tanımam, muhabbetimizde yoktur. Ama Turksportal forumlarına takılıpta onu tanımamak zor
Ben sadece taktik ve kariyer bölümlerini takip ettiğimden buralardan tanıyorum. Sizler çok daha iyi tanıyorsunuzdur elbet.
Yukarda yazılanlara paralel bende kişisel fikirlerimi yazmak istedim.
Nannar gerek oyun bilgisi gerek başarılarıyla zaten kendini ispatlamış bir arkadaş,
Ama Nannar arkadaşımın kariyerlerinin bu denli takip edilmesi herşeyden önce forumda sevilen bir kişi olmasından kaynaklanıyor. İkinci olarak anlatımı sarıyor (sanırım meslek tecrübesi) zevkle okuyorsunuz. Üçüncü olarak herkese sevgi ve saygı sınırları içerisinde yaklaşıyor. Bir çok konu başlığı altında yazdıklarını okudum, ne kimseyi küçümseyici bir ifadesi var ne kimseyle didişmesi. Ayrıca yanlış olduğunu bilse bile forumda yapılan bir paylaşımda "kardeşim senin yazdığın yanlış, öyle değil böyle" demek yerine "eline sağlık, paylaşım için teşekkürler" diyerek emeğe saygı gösteriyor. Kendisine birşey danışanlara elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, kimseyi "takmamazlık" yapmıyor. Bütün bunlarda forumda sevilen bir arkadaşımız olmasını sağlıyor. Tahminimce gerçek hayatta da öyledir.
Neden bu konulara girdim? Çünkü kariyerinizin takip edilip edilmemesi kariyerinizdeki başarınıza bağlı bir şey değildir. Üslup, insanlara yaklaşım ve anlatım daha önemlidir.
Bazı kariyerlere bakıyorum, transferler, maç sonuçları ve puan durumundan ibaret. Şampiyonluklar kupalar arka arkaya, ama bir çekiciliği yok.
Kariyer sayfanızı kendi web siteniz yada forumunuz gibi düşünün. ziyaretçilere zengin, ilgi çekici ve güncellenen bir içerik sunarsanız, yorumlarına onların görüşlerini önemsediğinizi belli edecek şekilde cevap yazarsanız o zaman ziyaretçilerinizde tekrar gelecek ve takip edecektir.
Yukarda "hey gidi günler" başlığı altında yazdıkları da çok güzel. Hele ki "takip edilmek için değil , zevk almak için kariyer açıp ,oynayın ve yayınlayın" diyerek çok güzel bir mesaj veriyor.
Bende kariyerimde saatlerce ekran görüntüleri, detaylar uğraşıyorum pek fazla takipçim olmamasına karşın. Hatta kariyerin güzelde yavaş gidiyorsun diye eleştiriler yazanlar var. Yani direk maç sonuçlarını koy sezonu bitir ne olacak görelim mantığı. Ama ben genede uğraşıyorum çünkü "zevk almak için" oynuyorum. ve son zamanlarda anlatımım biraz güzelleştikçe daha çok izleyici ve yorum geldiğini görüyorum, daha da yavaş gitmeme karşın.
Tüm bu yazdıklarım "BENCE"ydi![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
valla turgay bakıcez artık ama paylaşacak olursak msn'de duyarsın muhtemelen ilk olarak
![]()
sağolasın oğuz...
yazının tamamını alıntı yapıp da milletin gözünü yormayalımdüşüncelerin için sağol ,bu kadar emek verip üşenmeden yazdığın için de ayrıca teşekkürler... benim için düşündüklerinin hemen hemen aynısını ben de senin için düşünüyorum
![]()
Neyse derin konulara girip fazla egoları sevindirmeden yola devam edelim
GALATASARAY MAÇINDA REKOR KIRILDI!!!
DİNARSPOR GALİBİYETE HASRET
Ligde en son Altay'ı kendi sahasında 3-2 yenen Dinarspor o maçtan bu yana tam 4 haftadır galibiyet yüzü görmedi... Yönetim her ne kadar Nannar'a olan güvenini her fırsatta dile getirse de içerde homurtular başladı gibi...
Süper Ligtede güzel günler gelecek inşallah![]()
Abi stad hala sizin evin ordaki stad mı yoka şehi sadınamı geçtin![]()
ligi yarıladık zaten
yok yok ,aynı stad
VE SONUNDA 3 PUAN GELDİ
4 hafta aradan sonra Dinar'da yine yüzler gülüyor...Kayseri deplasmanında Cafercan'ın penaltıdan attıgı golle 3 puanı kapan yeşil beyazlı ekip uzun bir aradan sonra tekrar nefes aldı
![]()
10 bin kişilik staf mı olur ? Ne o öyle tobol stadı gibiAbi bütçede iyileşti yaptır şöyle 20-25 binlik bir stad yakışır dinar a
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
nerde hani bütçe ?4 milyon € ancak oldu len daha
ona da stad yaptıralım da biryerlerimiz açıkta mı kalsın?
zaten takım 4-5 bin kişiye oynuyor ortalama olarak
yavaş yavaş herşey... inşallah büyütmeye karar verildiğinde bir de belediye izin vermiyor geyiği çıkmaz
.
.
.
ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN DAHA GELDİ
CAFERCAN'LA RÖPORTAJ:
Cafercan Dinarspor'a geldiğin günden bugüne kadar ne değişti? Geride kalan maçlarda 5 gol attın 2 de asistin var. Neler söyleyeceksin?
Öncelikle benim kulübe gelmemdeki en büyük etken olan Hasan hocamıza ve tabiki de kulüp yönetimine çok teşekkür ediyorum.Yıllarca Galatasaray'da kaldım fakat br türlü forma şansı bulamadım.Hocamız burda bana çok güveniyor ve tam da sevdiğim mevkide ,forvet arkasında görev veriyor... Elimden geldiğince hem takıma hem de skora katkı sağlamaya çalışıyorum.Bunu yapabildiysem ne mutlu bana.
Peki Cafercan , gelecek planların nedir ?
"Şu anda gelecek hakkında birşey düşünmüyorum çünkü kulübümle süren bir sözleşmem var. Bildiğim birşey var ki burada çok mutluyum ve eğer birgün bu kulüpten ayrılacak olursam mutlaka kulübe maddi kazanç sağlamam lazım.
Teşekkürler...
Last edited by nannar : 18.Temmuz.2009 at 17:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ögretmenim ben geldimmm
Uzun zamandir yokdum özlemisim ^
Basarilar demiyorumm zaten benim biLdigim Hasan Hüseyin Coskun basarili olur ^^![]()
Hoşgeldin ,sefa getirdinteşekkürler
HOBAAAA!!!! KUPADA 4 PUANLA ZİRVEYE KURULDUK
Kulüp tarihinde ilk defa bu kadar yüksek puan alan Dinarspor son maçında Karşıyaka ile evinde mücadele edecek.Eğer kazanmayı başarırsa Dinarspor Fortis Türkiye kupasında çeyrek finale adını yazdırabilir !!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
JAKOVİÇ GİDECEK Mİ?
Austria Wien ve Galatasaray'ın yakın takibe aldıgı 25 yaşındaki başarılı defans oyuncusuyle masaya oturan yönetim yeni kontrat önerdi ama Jakoviç isteksiz tavırlarıyla dikkat çekiyor. Yeni kontratı imzalamayarak gelecekte kulüpten ayrılma planlarının oldugunu hissettiren Kanada'lı oyuncuyu kulüp çok ucuza vermek istemiyor... Konuya ilişkin bir açıklama yapan Nannar ise oyuncunun kulüpte tutulmasından yana... Bakalım, izleyip göreceğiz zamanın neler getirdiğini...
![]()
Last edited by nannar : 18.Temmuz.2009 at 17:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şu projeni çok merak ettim abi ...
Sat gitsin abi![]()
Sezer ve Knezevic ilk 11 oynayacak yahu![]()
Abi jakovic'i satma ayrıca arıtk şu statıda büyüttür yapara versin biri yokmu dinarlı zenginler
![]()
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."