Nannar'ı pek tanımam, muhabbetimizde yoktur. Ama Turksportal forumlarına takılıpta onu tanımamak zor

Ben sadece taktik ve kariyer bölümlerini takip ettiğimden buralardan tanıyorum. Sizler çok daha iyi tanıyorsunuzdur elbet.

Yukarda yazılanlara paralel bende kişisel fikirlerimi yazmak istedim.

Nannar gerek oyun bilgisi gerek başarılarıyla zaten kendini ispatlamış bir arkadaş,

Ama Nannar arkadaşımın kariyerlerinin bu denli takip edilmesi herşeyden önce forumda sevilen bir kişi olmasından kaynaklanıyor. İkinci olarak anlatımı sarıyor (sanırım meslek tecrübesi ) zevkle okuyorsunuz. Üçüncü olarak herkese sevgi ve saygı sınırları içerisinde yaklaşıyor. Bir çok konu başlığı altında yazdıklarını okudum, ne kimseyi küçümseyici bir ifadesi var ne kimseyle didişmesi. Ayrıca yanlış olduğunu bilse bile forumda yapılan bir paylaşımda "kardeşim senin yazdığın yanlış, öyle değil böyle" demek yerine "eline sağlık, paylaşım için teşekkürler" diyerek emeğe saygı gösteriyor. Kendisine birşey danışanlara elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, kimseyi "takmamazlık" yapmıyor. Bütün bunlarda forumda sevilen bir arkadaşımız olmasını sağlıyor. Tahminimce gerçek hayatta da öyledir.

Neden bu konulara girdim? Çünkü kariyerinizin takip edilip edilmemesi kariyerinizdeki başarınıza bağlı bir şey değildir. Üslup, insanlara yaklaşım ve anlatım daha önemlidir.
Bazı kariyerlere bakıyorum, transferler, maç sonuçları ve puan durumundan ibaret. Şampiyonluklar kupalar arka arkaya, ama bir çekiciliği yok.

Kariyer sayfanızı kendi web siteniz yada forumunuz gibi düşünün. ziyaretçilere zengin, ilgi çekici ve güncellenen bir içerik sunarsanız, yorumlarına onların görüşlerini önemsediğinizi belli edecek şekilde cevap yazarsanız o zaman ziyaretçilerinizde tekrar gelecek ve takip edecektir.

Yukarda "hey gidi günler" başlığı altında yazdıkları da çok güzel. Hele ki "takip edilmek için değil , zevk almak için kariyer açıp ,oynayın ve yayınlayın" diyerek çok güzel bir mesaj veriyor.
Bende kariyerimde saatlerce ekran görüntüleri, detaylar uğraşıyorum pek fazla takipçim olmamasına karşın. Hatta kariyerin güzelde yavaş gidiyorsun diye eleştiriler yazanlar var. Yani direk maç sonuçlarını koy sezonu bitir ne olacak görelim mantığı. Ama ben genede uğraşıyorum çünkü "zevk almak için" oynuyorum. ve son zamanlarda anlatımım biraz güzelleştikçe daha çok izleyici ve yorum geldiğini görüyorum, daha da yavaş gitmeme karşın.

Tüm bu yazdıklarım "BENCE"ydi