Anket Sonuçlarını Görüntüle: Barcelona ve Valencia'yı deviren Dinarspor daha ne kadar ilerler ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Yarı Finalde Elenir

14 23.33%
  • Final Oynar

14 23.33%
  • Kupayı Alır

32 53.33%
1 ile 30 arası toplam 1509 sonuç

Konu: Dinarspor artık Süper lig şampiyonluğunu istiyor!!! (Sezon no:07)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Herkese günaydın...

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Ya kayserim ne hale düşmüş oyun saçmalığı işte

ne saçmalığı ? herşey normal gidiyor işte kayseri başarısızsa ben ne yapayım

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam istifanı Ver Cık Git Yahu
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Ara Vermekle oLMuyo Bu İşler

daha dur bu takımı Avrupa'ya taşıyacağım ben...

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Abi bizim kariyere ilgi yok sayende dedim diye ara mı verdin yoksa

1 gün kenarda bekleyelim de canlansın ortalık dedim... bugün sabahtan beri de sadece başlıklara yorum yapıyorum..oyunu açmadım bak hatrınız için
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HEY GİDİ GÜNLER...

FM 2009'da katıldım ben foruma... Daha dogrusu FM 2009'un çıkmasına yakın foruma üye oldum... önceleri www.turksportal.net'den dosya falan indiriyordum ama foruma pek bakmıyordum. foruma girip baktıgımda kariyer bölümü hoşuma gitti. online turnuvaları falan da görmüştüm ama anlamamıştım o zamanlar... 1995'ten beri bu mereti oynadıgım düşünülürse böyle bir platformda olmamak komik olurdu...Oyunu orjinal almadım ama sınırlı kotaya rağmen oyunun çıktıgı ilk gün 8 gb indirerek bir nevi orjinal almış oldum çünkü 60 lira fatura gelmişti neyse indirip kurar kurmaz açtıgım ilk kariyer GS'yi forumda paylaşıma açarak foruma başladım... Sonrasını zaten biliyorsunuz...

Yaş olarak benden küçükler de var,büyükler de var fakat bu forumu seviyorum her platformda oldugu gibi burada da densiz ve dengesizler çıkmıyor değil fakat en aza inmiş durumda... sizlerle paylaşmadan oynadıgım tek kariyer 3. Gs kariyerim... onu da Dinarspor yüzünden bıraktım Ekim ayından bu yana geriye dönüp baktıgımızda FM 2009 adına yaşadıgım ne varsa foruma yansıtmışım... Sizlerin de bildiği gibi çogu kariyerim isteğim dışında ya oyunun ya da bilgisayarın göçmesiyle sonuçlandı Umarım Dinarspor kariyerimizin başına da böyle birşey gelmez de ilk 2 kariyerimde ulaştıgımız rekor "görüntüleme" sayılarına ulaşacak kadar ilerleriz...

Birşey dikkatimi çekiyor Eskiden bu bölümde oynayıcıdan çok izleyici vardı, o yüzden kariyerler daha çok izleniyordu. Fakat artık kariyere girenlerin hemen hemen hepsinni bir de açık akriyer başlıgı oldugu için diğer başlıklara yorum yapamıyor bu yüzden bazı arkadaşlar takipsizlikten yakınıp kariyer kapatıyorlar... ben sizlere ilk kariyerimden bu yana birşey söylüyorum. takip edilmek için değil , zevk almak için kariyer açıp ,oynayın ve yayınlayın diye...

Fakat herşeye rağmen aklımda çok iyi bir proje var! Hele şu Dinarspor'la biraz devam edeyim de, belki Ağustos ayında belki de FM 2009'un son demlerinde bunu forumla paylaşacagım...Düşündüğüm ve tasarladıgım projede kariyer bölümünde yer alan herkes takip edilecek ve herkes zevk alacak...

Şimdilik Dinarspor'la devam Ben kaçar... akşama kadar yokum ...Eğlenmeye ve eğlendirmeye devam edin siz...

Tabloyu foruma yeni katılan ya da FM 2009'daki önceki kariyerlerimi bilmeyen arkadaşlar için koyuyorum....

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri