Anket Sonuçlarını Görüntüle: Barcelona ve Valencia'yı deviren Dinarspor daha ne kadar ilerler ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Yarı Finalde Elenir

14 23.33%
  • Final Oynar

14 23.33%
  • Kupayı Alır

32 53.33%
1 ile 30 arası toplam 1509 sonuç

Konu: Dinarspor artık Süper lig şampiyonluğunu istiyor!!! (Sezon no:07)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    10 bin kişilik staf mı olur ? Ne o öyle tobol stadı gibi Abi bütçede iyileşti yaptır şöyle 20-25 binlik bir stad yakışır dinar a

nerde hani bütçe ? 4 milyon € ancak oldu len daha ona da stad yaptıralım da biryerlerimiz açıkta mı kalsın? zaten takım 4-5 bin kişiye oynuyor ortalama olarak yavaş yavaş herşey... inşallah büyütmeye karar verildiğinde bir de belediye izin vermiyor geyiği çıkmaz
    .
    .
    .

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN DAHA GELDİ

CAFERCAN'LA RÖPORTAJ:

Cafercan Dinarspor'a geldiğin günden bugüne kadar ne değişti? Geride kalan maçlarda 5 gol attın 2 de asistin var. Neler söyleyeceksin?

Öncelikle benim kulübe gelmemdeki en büyük etken olan Hasan hocamıza ve tabiki de kulüp yönetimine çok teşekkür ediyorum.Yıllarca Galatasaray'da kaldım fakat br türlü forma şansı bulamadım.Hocamız burda bana çok güveniyor ve tam da sevdiğim mevkide ,forvet arkasında görev veriyor... Elimden geldiğince hem takıma hem de skora katkı sağlamaya çalışıyorum.Bunu yapabildiysem ne mutlu bana.

Peki Cafercan , gelecek planların nedir ?

"Şu anda gelecek hakkında birşey düşünmüyorum çünkü kulübümle süren bir sözleşmem var. Bildiğim birşey var ki burada çok mutluyum ve eğer birgün bu kulüpten ayrılacak olursam mutlaka kulübe maddi kazanç sağlamam lazım.

Teşekkürler...
    Last edited by nannar : 18.Temmuz.2009 at 17:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri