1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

OYUNCU TAVLAMA SANATLARI

Uzun süreden beri kadroma katmak istediğim defans oyuncusu Deniz'i transfer edebilmem için para olmasa da ilk fırsatta alabilmek için zemin hazırlama çalışmalarım başladı.

Öncelikle oyuncunun yüksek olduğunu düşündüğüm potansiyelini överek tepkisini bekledim.

Ardından olumlu tepki alınca da kendisini mutlaka kadromda görmek istediğimi açıkladım.

Bir anda oyuncunun favori kişisi olduk bile

Kendisini kadromda görmek istediğime dair açıklamamdan sonra da iyice gaza geldi, beni etkilemek istiyormuş

Peki bu kadar almak istediğim bu oyuncu kim? İşte profili:

Tabi birde ava giderken avlanmak var

Allahtan oyuncum fazla etkilenmedi, teklif gelirse düşünürüm deyip geçiştirdi. Ama teklif gelirde geri çevirirsem o zaman mutsuz olma ihtimali var ki bu oyuncunun potansiyeli tahminimce en az 170-190 arasıdır. Yani hiç bırakmak istemediğim bir oyuncum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BolivyaliSero View Post
    Görsel anlatımınla kariyerin daha hoş bir hale gelmiş.
    Tebrikler ve başarılar.
    Teşekkürler
    Last edited by Walter Sakana : 19.Temmuz.2009 at 10:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

SAĞ BEKLERKEN SOL YEDİK

BU OYUNCU SATILIRMI YAW

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

YENİLMEDEN ELENME SANATLARI !

Oyuncu tavlama sanatının ardından, kupada yenilgi almadan nasıl elenilir onu göstereyim

Fortis Türkiye kupası B grubunda daha önceki iki maçımızda hatırlarsanız - Galatasaray ile 1-1, Bursaspor ile ise 4-4 berabere kalmıştık.

Devre arası olduğundan 8 yabancı hakkımı ligin ilk yarısında oynamayan oyunculara verdim, böylelikle pek önem vermediğim kupa maçlarında onları oynatıp durumlarını görme şansım oldu. Antalya maçına tamamen yedek kadroyla çıktık.

Etimesgut Şekerspor maçına da aynı şekilde çıktık. Zaten Antalya beraberliği sonrası Galatasaray ve Bursaspor gruptan çıkmayı garantilemişti.

Fortis Türkiye Kupası - B Grubu Puan Durumu:

Kupa maçlarımızın toplu sonuçları:

Evet, böylelikle ikinci dersimizi de noktaladık
    Artık sizde yenilmeden nasıl elenilir biliyorsunuz

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri