Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: Fenerbahçe 2009/2010 Sezonu Forma Tasarımları

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Beşiktaş Hazırlık Kampı konusunda yazılan bir mesajdan yola çıkarak bir düşünce yürüttüm
    Yanlış yürütmüşsün.Beşiktaş bu sezon hala hazırda formanın arkasına sponsor almadı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Taraftar zaten sarı-beyaz cubukluyu istiyordu..Sarı-laci cubuklu zaten efsane olmazsa olmaz,arma formada cok güzel olmus..

Tek sorun arkadaki ülker reklamı..İnsallah taraftar formalarında böyle birsey yoktur..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arma formadan hemen alıyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Arma forma her yönüyle muhteşem olmuş. Kesinlikle alacağım.

Diğerleri de güzel. Çubuklu zaten klasik. Sarı beyazı da klasik yapacaklar bu gidişle.

Arma formaya büyük talep olacak gibi görünüyor, herkes beğenmiş. Taraftar dizaynlarından bazıları çok güzeldi, keşke onlardan bir tanesi 4. forma olarak kullanılsaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Formalar iyi hoşta forma arkasında yazam kocaman ülker çok kötü ya..
    satışa çıkan formalarda olmasa bari o kısımlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arma forma Aydın Fenerium'da satışa çıkmışsa hemen 1 tane alıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Arma formadan bende alacağım .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006

Formaları beğendim, kuruluş forması gelmesi güzel oldu. Bu yıl üç formayıda satın alacağım.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

geçen senenin hemen hemen aynısı 2 forma olmuş . ama arma forma güzel duruyor . geçen seneye göre de farklı . büyük ihtimalle herkes o formadan alır satış rekorları kırar gibi geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Beşiktaş'ın formalarından kat kat iyi bende sizin gibi o ama formayı çok beğendim
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fenerbahçe taraftarı aynıymış diye bakmıyoki hiç Kulubume katkı olsun diye her sene aynı formada çıksa gidip alıyo. Bu sene Arma çok tutacak ama Çubuklunun tutkusu ayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Oh be taraftar formalarının arkasında reklam olmayacakmıs..Zaten formalar güzel olsada olmasada alıcaz..Arma forma almayı düsünüyorum bende..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şimdi daha güzel geldi gözüme.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

tasarımlar çok dehşet ama seçilen formalardan yeni olan "arma" koleksiyonunu beğendim...türkiyedeki "çubuklu forma" fantezisini hala daha anlamış değilim...Beşiktaş'lı olarak bu sene forma almıcam Adidas'ı sponsor yaptık yapılan formalar hiç güsel değil...Avrupa da yapılan formalar çok güsel oluyo biri türkiye ligindeki forma tasarımcılarını deiştirmeli acilen

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

reklam olsaydı arkada almazdım forma ama şimdi alırım bide futbolcu isimleri numaranın altında yazacak sanırım üstte reklam olduguna göre çok kötü bence bu.2 formamız klasik oldugu için arma forma yanına bi dördüncü forma yapılabilirdi aslında.Ben de arma forma alırım diye düşünüyorum ama volkanın kaleci formasından da alınabilir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bende reklam olsaydı almayacaktım çubuklu illaki alınır armada almak istiyorum çok beğendim çünkü
    taraftara satılanda reklam olmaması da çok iyi çok sevindim (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan'ın giydiği Turkuaz yazılı Arma forma satılıyormu acaba, o satılıyosa ondan kesin alırım yoksa farklılık olsun gene Arma alırım

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Evet oda satılıyor ve fiyatlar yanlış görmediysem 89 TL
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by KristaL View Post
    tasarımlar çok dehşet ama seçilen formalardan yeni olan "arma" koleksiyonunu beğendim...türkiyedeki "çubuklu forma" fantezisini hala daha anlamış değilim...Beşiktaş'lı olarak bu sene forma almıcam Adidas'ı sponsor yaptık yapılan formalar hiç güsel değil...Avrupa da yapılan formalar çok güsel oluyo biri türkiye ligindeki forma tasarımcılarını deiştirmeli acilen
    Çubuklu forma sarı lacivert renklere gönül vermiş herkesin biricik sevgilisidir.Fenerbahçe için çok önemli bir yere sahiptir.Çubuklu forma anayasada nasılsa değiştirelemeyen maddeler varsa Fenerbahçe'de çubuklu forma olmadan sezonu geçirmez...

Bu arada Kaptan yakın çekimlerini koymuş.Daha hoş geldiler gözüme...

Artık geçen senelere nazaran bu sene kaleci formaları da satın alınabilecek.

Bu gerçekten çok güzel bir haber, gerçi Fenerbahçe'nin kaleci formaları ya normal forma oluyor, ya küçük değişiklikler yapılıyor renkler üzerinde. Arma formanın üzerine yapılan Turkuaz değişiklik çok güzel durmuş. Aynı şekilde neon sarı da öyle. Taraftarlar hangi formayı alacaklarını şaşıracak gibi.

Geçen senelerde forma tasarımlarımızı çok beğenmezdim. Özellikle 2005 harika tasarımlarla geçildi ama ondan sonra 100. yıl formalarından itibaren bir düşüş vardı. 2007-2008 sezonunda giyilen çubuklularda fena değildi. Ama son zamanlarda en beğendiğim formalar 2009 formaları oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Evet oda satılıyor ve fiyatlar yanlış görmediysem 89 TL
    89 Lira iyimiş yaa. Yeğenede alacaktım ama bu gidişle aynı anda zor herhalde Normal forma fiyatıdamı bu ?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Takımın giydiği orjinal forma ve kaleci formaları 89 lira.Taraftar formaları 57 lira..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Aradaki fark ne ? Kumas farki mi var acaba ?

Bütün formalar çok iyi olmuş.Arma ayrıca mükemmel olmuş bu sene onu alacağım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bütün formalar cok güzel yapanların eline saglık..Armalı formaya talep cok fazlaymıs..Ama ben efsanemiz olan klasik cubukluyu alacagım..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Aradaki fark ne ? Kumas farki mi var acaba ?
    Kumaş ve arma, futbolcu forması her zaman daha kalitelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

formalar ucuzlamış mı bana mı öyle geldi genelde taraftar formasını 80-90a alırdık sanki
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri