Taraftar zaten sarı-beyaz cubukluyu istiyordu..Sarı-laci cubuklu zaten efsane olmazsa olmaz,arma formada cok güzel olmus..
Tek sorun arkadaki ülker reklamı..İnsallah taraftar formalarında böyle birsey yoktur..
R.I.P Tupac
Arma formadan hemen alıyorum.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Arma forma her yönüyle muhteşem olmuş. Kesinlikle alacağım.
Diğerleri de güzel. Çubuklu zaten klasik. Sarı beyazı da klasik yapacaklar bu gidişle.
Arma formaya büyük talep olacak gibi görünüyor, herkes beğenmiş. Taraftar dizaynlarından bazıları çok güzeldi, keşke onlardan bir tanesi 4. forma olarak kullanılsaydı.
Formalar iyi hoşta forma arkasında yazam kocaman ülker çok kötü ya..
satışa çıkan formalarda olmasa bari o kısımlar
Arma formadan bende alacağım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Formaları beğendim, kuruluş forması gelmesi güzel oldu. Bu yıl üç formayıda satın alacağım.![]()
Bu sene çubukluda en beğendiğim şey sonunda avea reklamı yüzünden çubukların kesilmemesini sağlamışlar.
Arma forma baya bi guzel olmus yakindan inceledim gercekten cok begendim ama sari beyaz forma cok kotu olmus cok dandik duruyor
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
geçen senenin hemen hemen aynısı 2 forma olmuş . ama arma forma güzel duruyor . geçen seneye göre de farklı . büyük ihtimalle herkes o formadan alır satış rekorları kırar gibi geliyor![]()
Beşiktaş'ın formalarından kat kat iyibende sizin gibi o ama formayı çok beğendim
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Oh be taraftar formalarının arkasında reklam olmayacakmıs..Zaten formalar güzel olsada olmasada alıcaz..Arma forma almayı düsünüyorum bende..
R.I.P Tupac
tasarımlar çok dehşet ama seçilen formalardan yeni olan "arma" koleksiyonunu beğendim...türkiyedeki "çubuklu forma" fantezisini hala daha anlamış değilim...Beşiktaş'lı olarak bu sene forma almıcamAdidas'ı sponsor yaptık yapılan formalar hiç güsel değil...Avrupa da yapılan formalar çok güsel oluyo biri türkiye ligindeki forma tasarımcılarını deiştirmeli acilen
Feneriumda satilan formarlarin arkasinda ulker reklami yok haberiniz olsun![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
reklam olsaydı arkada almazdım forma ama şimdi alırım bide futbolcu isimleri numaranın altında yazacak sanırım üstte reklam olduguna göre çok kötü bence bu.2 formamız klasik oldugu için arma forma yanına bi dördüncü forma yapılabilirdi aslında.Ben de arma forma alırım diye düşünüyorum ama volkanın kaleci formasından da alınabilir![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bende reklam olsaydı almayacaktım çubuklu illaki alınır armada almak istiyorum çok beğendim çünkü
taraftara satılanda reklam olmaması da çok iyi çok sevindim (:
Volkan'ın giydiği Turkuaz yazılı Arma forma satılıyormu acaba, o satılıyosa ondan kesin alırım yoksa farklılık olsun gene Arma alırım![]()
Evet oda satılıyor ve fiyatlar yanlış görmediysem 89 TL
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Çubuklu forma sarı lacivert renklere gönül vermiş herkesin biricik sevgilisidir.Fenerbahçe için çok önemli bir yere sahiptir.Çubuklu forma anayasada nasılsa değiştirelemeyen maddeler varsa Fenerbahçe'de çubuklu forma olmadan sezonu geçirmez...
Bu arada Kaptan yakın çekimlerini koymuş.Daha hoş geldiler gözüme...
Artık geçen senelere nazaran bu sene kaleci formaları da satın alınabilecek.
Bu gerçekten çok güzel bir haber, gerçi Fenerbahçe'nin kaleci formaları ya normal forma oluyor, ya küçük değişiklikler yapılıyor renkler üzerinde. Arma formanın üzerine yapılan Turkuaz değişiklik çok güzel durmuş. Aynı şekilde neon sarı da öyle. Taraftarlar hangi formayı alacaklarını şaşıracak gibi.
Geçen senelerde forma tasarımlarımızı çok beğenmezdim. Özellikle 2005 harika tasarımlarla geçildi ama ondan sonra 100. yıl formalarından itibaren bir düşüş vardı. 2007-2008 sezonunda giyilen çubuklularda fena değildi. Ama son zamanlarda en beğendiğim formalar 2009 formaları oldu.
Takımın giydiği orjinal forma ve kaleci formaları 89 lira.Taraftar formaları 57 lira..
Aradaki fark ne ? Kumas farki mi var acaba ?
Bütün formalar çok iyi olmuş.Arma ayrıca mükemmel olmuş bu sene onu alacağım.
Bütün formalar cok güzel yapanların eline saglık..Armalı formaya talep cok fazlaymıs..Ama ben efsanemiz olan klasik cubukluyu alacagım..
R.I.P Tupac
formalar ucuzlamış mı bana mı öyle geldi genelde taraftar formasını 80-90a alırdık sanki
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly