1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Threaded View

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Kardeşim hemen baktım serbest şu anda ama bana pek umut vadeden bir oyuncu gibi gelmedi

Bu seneki kadroya olsa alır şans verirdim ama artık anadolu takımı kimliğinden çıkıp hedef büyültme ve o hedeflere uygun oyuncuları kadroya katma zamanı geldi.

Çok ince eleyip sık dokuyorum transferde, artık 6-7 yıldızlık oyunculardan aşağısını almıyorum kolay kolay.

Bu tür oyuncular bendeki örneklerdeki gibi beklentilerin çok üstünde oynasalarda takımı ilk 3'e taşıyacak kalitede değiller. Ama al diyorsan alırım tabi kardeşimi mi kıracam
    Dediğin Gibi Orta Sıralarda ve Düşmeme Mücadelesi Veren Takımlar İçin Çok İyi Oyuncu Boşver Abicim. Regenler Yeter de Artar Bize

Evet Sende Ligi 5.Bitirmişin Hocam Ama Bir Sene Rötarlı Oldu Ama Bu En Kötü Derecemiz Olacaktır Bundan Sonra Eminim Buna Artık Ligin Ağır Toplarındanız.

Bu Arada Abicim Bütçe Açıklandımı Yeni Sezon İçin. Kadrona Kattığın Oyuncuları Merakla Bekliyorum Açıklamanı. Bende Çok Güzel Genç Wonderkitler Araştırdım Hepsi Takıma Gelmek İstiyor Ama Maaştan ve Kaynaktan Alamıyorum Gözlemci Listem Yıldız Kaynıyor Valla

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Lige Başlayana Kadar Beni Beklersin Değilmi Abicim Ben Daha İlk Yarıyı Bitiremedim Ama 2-3 Günde Bitiririm Bugün Yarılarım Kısmetse Beni Beklemeyi Unutma Hocam
    Last edited by BaGa TaRKaN : 26.Temmuz.2009 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri