Originally Posted by
eXcitinG
Zaten Sivasspordan bir zafer bekLemek yersiz oLurdu. Doğruya doğru. Beşiktaş, Fenerbahçe, GaLatasaray bu noktaLara geLene kadar bu yoLLardan geçeren buraLara geLdi. Bu gün Avrupa da bir deneyimin oLmadan, bir tecrüben bir tanınmışLığın oLmadan iş yapman çok zor. Nitekim Sivasspor bana göre kendisinden daha zayıf oLan ama kendisine göre kat kat tecrübeLi rakibinden fark yedi. Çokta doğaL bir durum. Geçen yıLki kadro oLsaydı da Mehmet yıLdız, o, bu şu oLsaydı da değişmeyecekti. Hakem engeLine takıLacaktı, biLmem ne oLacaktı ama yine bu oLacaktı.
Bu işLer böyLe gidiyor maaLesef. Sivasspor istikrarLI bir biçimde geLecek yıLLarda tekrar bu organizasyonLarda yer aLdıkca başarı eLde edebiLir. Hemen Sivastan başarı bekLemek hayaLciLik oLur.
Hakem tam 4 tane ofsayt oLmayan pozisyonu kesti. Kesicek tabi. PenaLtı vermediğine, kırmızı kart çıkarmadığına dua ediyorum ben.
ÜzüLecek birşey yok. Bizim takımLarımız bu yoLLardan geçtiler, Sivasta geçicek ve iLerLeyen yıLLarda daha da başarı iLe temsiL edicektir üLkemizi.