Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 213 sonuç

Konu: Anderlecht-Sivasspor Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fanatik duyguLar besLeyen adamLara açıkLama yapma gereği duymam ben. Karşımda Fanatik tavırLar sergiLemeyen adama açıkLama yaparım. Sana açıkLama yapma gereği hissetmiyorum.
    Kendi bileceğin iş..Sana göre benim dediğim bana göre senin dediğin fanatikliktir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Zaten Sivasspordan bir zafer bekLemek yersiz oLurdu. Doğruya doğru. Beşiktaş, Fenerbahçe, GaLatasaray bu noktaLara geLene kadar bu yoLLardan geçeren buraLara geLdi. Bu gün Avrupa da bir deneyimin oLmadan, bir tecrüben bir tanınmışLığın oLmadan iş yapman çok zor. Nitekim Sivasspor bana göre kendisinden daha zayıf oLan ama kendisine göre kat kat tecrübeLi rakibinden fark yedi. Çokta doğaL bir durum. Geçen yıLki kadro oLsaydı da Mehmet yıLdız, o, bu şu oLsaydı da değişmeyecekti. Hakem engeLine takıLacaktı, biLmem ne oLacaktı ama yine bu oLacaktı.

Bu işLer böyLe gidiyor maaLesef. Sivasspor istikrarLI bir biçimde geLecek yıLLarda tekrar bu organizasyonLarda yer aLdıkca başarı eLde edebiLir. Hemen Sivastan başarı bekLemek hayaLciLik oLur.

Hakem tam 4 tane ofsayt oLmayan pozisyonu kesti. Kesicek tabi. PenaLtı vermediğine, kırmızı kart çıkarmadığına dua ediyorum ben.

ÜzüLecek birşey yok. Bizim takımLarımız bu yoLLardan geçtiler, Sivasta geçicek ve iLerLeyen yıLLarda daha da başarı iLe temsiL edicektir üLkemizi.
    Abi dediğin doğruda Sivas öyle bir başladı ki maça sanki tecrübesiz olan Anderlecht orta saha çizgisinin 10-15 metre ilerisinden kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde ve etrafında 7 adam vardı sen hem tecrübesiz olup hem deplasmanda oynayıp birde böyle taktikler yaparsan kontradan yersin bu 1.

2nciside Bülent Uygun'un Ego'su Sivas'ı bu hale getirdi Sivas'ın geçen sene ikinci olmasındaki en büyük pay Bülent Uygun'un falan değildir bence, en büyük pay 4 büyüklerindir öyle komik puan kayıpları oldu ki -özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray- Sivas bir anda kendini 2.likte buldu Trabzon çok şans harcadı bu da 2.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Abi dediğin doğruda Sivas öyle bir başladı ki maça sanki tecrübesiz olan Anderlecht orta saha çizgisinin 10-15 metre ilerisinden kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde ve etrafında 7 adam vardı sen hem tecrübesiz olup hem deplasmanda oynayıp birde böyle taktikler yaparsan kontradan yersin bu 1.

2nciside Bülent Uygun'un Ego'su Sivas'ı bu hale getirdi Sivas'ın geçen sene ikinci olmasındaki en büyük pay Bülent Uygun'un falan değildir bence, en büyük pay 4 büyüklerindir öyle komik puan kayıpları oldu ki -özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray- Sivas bir anda kendini 2.likte buldu Trabzon çok şans harcadı bu da 2.

BüLent Uygun en doğrusunu yaptı. ALdığı bir riskti evet ama yapacağı başka birşey yoktu. ELinde tecrübesiz bir kadro, daha önce bu havayı soLumamış oyuncuLar anca böyLe demeçLer iLe gaz vererek beLki oynatırım onLarı diye düşündü ama oLmadı. Yapacak birşey yok yani.

Ayrıca tekrar söyLüyorum Sivasspor Oynadığı takımdan daha iyi bir takım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Aslında bu kısım tecrübesizlikte değil cesur düşüncenin yanlış yansıması..

Nesil
    2003

Macin ilk 10 dakikasi disinda tamamnini izledim.

1. Ayaga pas yapamiyor, rakibin presini bozamiyor Sivas. Gerci rakip pres yapmadiginda da pas yapamiyor.

2. Ofansa cikma plani var mi bu takimin? Varsa demek ki organize bir takima karsi bu plan ise yaramiyor. Topu alan kafasini kadirip simdi ben ne yapsam diye bakiniyor. Sivas bu futbolu oynuyorsa demek ki antrenman'da kimin ne yapacagi belirlenmemis, uyumlu bir oyun plani yok.

3. Bulent Uygun suc bende demis, oyunculari suclamadigini belirterek. Bu da gayet normal. Oyuncular kapasiteleri kadar oynadi, mucadele etti. Sorun oyuncularin ne yapmasi gerektigini anlatmayan/ogretmeyende.

4. Ligin 2. takimi, Ligin 4. takiminin 4. stoperini (hatta 5. stoper - Selcuk daha iyidir bence o mevkide) alip banko oynatiyor. 3 yil once hatirladigim Yasin (Rize'de) boyle bir Yasin degildi kesinlikle.

5. Mbiemba ve Kamanan hakkinda FM'in Belcika arastirma sefinin yorumu: "2. lig topculari ancak bunlar". "Bu takim ligden dusmemeye oynuyor degil mi?"

6. Benim yorumum: Lig ikincimiz futbol oynamayi bilmiyor.
    Last edited by perpetua : 29.Temmuz.2009 at 04:05

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bulent Uygun'un ayakları biraz yere basar inşallah .

Sheriff Misafir

Bence Sivas'ın en önemli eksiği bir kilit oyuncu. Başarı yakalamış takımlara bakın. Hepsinde muhakkak fark yaratan bir oyuncu vardır..
    Zaten büyük bir zafer beklemiyorduk ama böyle bir hezimette beklemiyorduk temsilcimizden.. Çok yanlış transferler le yanlış bir kadro kurdu Sivas bu sene..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Doğru sistemde de sıkıntıLar var. Bu kadro yapısı iLe 442 de oynayamazsın, 433 de oynayamazsın 4411 de oynayamazsın. Çünkü bu üç sistemide yönLendirecek adamı yok Sivasspor un. Ha geçen yıL varmıydı ? Lige göre Murat Erdoğan ve Muhammed bu işi üç aşağı beş yukarı yaparak işi götürüyorLardı. Ama bu tarz maçLarda böyLe bir isim şart.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İki takım arasında böylesine skor ve oyun farkını gerektirecek kadar kalite farkı olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir farkın ortaya çıkmasında öncelikle Sivasspor'lu oyuncuların topyekün kötü oynaması ve Avrupa kupalarında Anderlecht'in 300 küsür maçına karşılık Sivasspor'un sadece 5 maçı olmasıydı. Ligimizin diğer büyük takımları Avrupa'da önemli başarıları katıldıkları ilk sezon yaşamadılar. Bu tip maçlardan diğer büyük takımlar da geçti.

Sivasspor'un şuan yapması gereken ligde yakaladığı çizgiyi bozmadan devam ettirmesidir. Eğer o çizgiyi devam ettirebilirse ileri zamanlarda yavaş yavaş Avrupa'ya da alışacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence tecrübesizlikle hiç alakası yok.Tecrübesizlik olsa 2-0 bilemedin 3-0 biterdi o da çok çok zor bir ihtimaldi. Hazırlık maçlarının bazılarını görme fırsatı buldum Sivassporun. Ne oynayacaklarını bilmiyolar. Çıkalım oynayalım havasındalar. Kimse ne oynayacağına nerde oynayacağına karar vermemiş daha.Oyuncu bile teknik direktörü orda dur demesine rağmen arkadaşıyla alakasız yer değişiminde bulunuyor. Hazırlık maçlarından beri süre gelen bir şaşkınlık havası vardı o hava hala devam ediliyor. Ne oyunculara karar verilmiş tam olarak ne de sisteme.Bülent Uygun bile konuşmasında öyleydi böyleydi ona göre buna göre deyip bir de transfer lazım şimdi derken bile konuşmasından o okunuyor. Kafa olarak hiç hazırlanılmamış.Bu demek değildir ki Uefa liginde aynı şey olsun . Artık düşünüp en kısa zamanda en doğrusuna karar verecekler.Bu kötü bir ders gibi gözüksede neticede alınması gereken bir derstir.Hic bir Avrupa takımı hafife alınmaz.Çünkü onlar kapasiteleri kısıtlı bile olsa oyunu profesyonelce bir sisteme uygun bir şekilde kendi maksimumlarını vererek oynarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle kötü futbol bekliyordum ve söylediklerim çıktı bu arada Bülent Uygun'un dediği gibi 5 yediler 6 yemediler nerde o Valencia'ya kafa tutan Gençler,Roma'yı yenen Antep,Porto'yu dize getiren Denizli.. Sivasspor yanına bile yaklaşamaz bu takımların..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Porto'yu dize getiren denizli mi o macın ilk ayagı 6-1 bitmişti yalnız
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jose Mourinho'lu Porto'yu ilk maçta yenmişti Denizlispor yanlış hatırlamıyorsam Ayrıca Lyon'u elediğini bile saymadım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayır yanlısın var Denizlispor Portoya toplamda 8-3 elenmişti

Portekizde 6-1 Burada 2-2 , Ayrıca Porto o zaman kupayıda almıstı maniche carvalho deco ferreira filan

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Porto'yu bilmiyorum ama Lyon var, Gaziantep'i de Alaves karşısında izlemiştik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ama sonuçta o dönem en azından birşeyler yapabilmiş bi takımdı Denizli Sivas'la kıyaslanamaz bile

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tabi o zamanlar Antep,Gençler ve Denizli ile esiyorduk Roma'yı Valencia'ya kök söktürüyorduk.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

daha öncede belirtmistim sivas sampiyonlar ligine hazir degil diye kötü fark yiyecekler anderlecht'ten diye bülent uygun kolay lokma sandi galiba avrupa ligine katilacaklar artik bir mucize olmassa fakat bu kadro ile ordanda elenirler..

hazırlık maçlarında büyük rakiplerle oynaması mantıksızdı. tamam bir tane psv maçı olsun ama şöyle 2. 3. ligden ekiplerle oyna biraz fark da olsun ki takım havaya girsin. hazırlık maçlarından eli boş dönünce takımın havası da bozuldu...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Anderlecht Sivasspor'dan daha güçlü bir ekipti.Sivasspor'un deplasmanda yapması gereken gol atmaktan önce gol yememekti.Ama maşallah Sivasspor defansı kalecisi bugün gol yemek için yapılması gereken tüm hataları yaptılar ve Anderlecht'te bunları değerlendirip farklı bir skorla maçı kazandı.

Sormak istediğim bişey var.Sivasspor burada elenince Avrupa Ligi'ne gidecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sivasspor elenirse evine dönüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bildiğim kadarıyla Sivasspor Anderlecht'i eleseydi, diğer turda elenseydi Avrupa Ligi'ne direkt katılacaktı. Ama bu turda elendiğinde Avrupa Ligi için öneleme maçı oynayacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bende diğer turda elenince ön eleme oynayacak diye biliyorum. Ama senin dediğin sanırım Kaptan.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçta büyük hayal kırıklığı yaşadım Sivasın yenemsi zordu evet ama en azından 1 0 2 0 gibi bir yenilgiyle dönemsini bekelrdim.Tecrübe demiş herkes ama bu maçta sivasın fark yemesinin sebebi daha çok ortada bir oyun olmamasındandı yoksa zamanında bir denizli antep ve kayseri falanda katıldı avrupa kupalaırna tecrübesiz ama iyi sonuçlar çıktı yinede sivas geçen yıl gitti inter-totoda bragadan ferk yedi bu yıl geldi anderlechtden fark yedi ama bülen uygunun dediği doğru adam kendini çok dev aynasında görüyodu transfere gerek yok demiş sanki süperstarlar vardı takmda geçen sezon kadrosuna göre büyük bir kadro kaleitesi düşüklüğü var bence bu sezon bilica syla muhammed balili ve diallo bunlar bunlar isimlerdi yerleri dolmadı + yıldız ve sezerin eksikliği

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bildiğim kadarıyla Sivasspor Anderlecht'i eleseydi, diğer turda elenseydi Avrupa Ligi'ne direkt katılacaktı. Ama bu turda elendiğinde Avrupa Ligi için öneleme maçı oynayacak.
    Türk spor medyasi avrupa ligine gideceklerini yazmisti haklisin 2. ön eleme turunda elenen takimlar avrupa ligine gidemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

balili ,tum,bilica gibi oyuncuları gönderip yerini dolduramazsanız ve amacımız gruplara kalmak derseniz rezil olursunuz bidaha gördük ki rezil bi ligimiz var bundan sonra 4 buyukler dısında hıc bı takımın eger boyle bı duzenle oynayacaklarsa sampıyonlar lıgıne katılmasını ıstemem acıkcası.....

Her ne kadar tepki çekeceğimi düşünsemde.

Şimdi arkadaşlar kimse birbirini kandırmasın. Sivasspor'un son 2 sezon ki başarısının tamamen büyük takımların kötü performansına bağlı olduğunu biliyoruz. Tabii ki Sivasspor'da birşeyler yapmıştır ve bu başarıları yakalamıştır, öyle olmasaydı herhangi bir Anadolu takımıda bu başarıları yakalardı. Ama takımın önemli oyuncuları takımdan ayrıldıktan sonra ve bu önemli oyuncularında yerini doldurabilecek tatmin edici transferler yapamayan Sivasspor'un Avrupa'da başarısını beklemek ne yazık ki bir hayalden ibaret olacaktır.

Ben Sivasspor'un bu turdan eleneceği için memnunum, kaldı ki gruplara gitse bile ülke puanı diye birşey var. Averaj takımı olmasından çok şimdiden elenmesi benim kişisel görüşüme göre daha mantıklı. Belki gruplara kalsa belli bir maddi kaynak sağlanacak ama ülke puanı mı Sivas'a kaynak mı sorusunun cevabı bana göre ülke puanı olur. Hem oraya Türkiye 2. si olarak gidiyor. Bu kadar da rezillik olmaz. Avrupa'nın alt sınıf takımlarından Anderlecht'ten bile 5 yediler yani. Yarın bir gün Liverpool, Barcelona, Inter gibi takımlardan 10 yerse ne olacak? Beşiktaş bile gitti 8 tane yedi. Yani bir takımın Avrupa'da başarılı olabilmesi için önce Avrupa geçmişi olması gerekir. Ha, her takım kurulduğu andan itibaren tecrübelimi oluyor sorusuna ise bu tecrübe için bir alt yapı sağlanması gerek. Sivas bu altyapıyı sağlayamadığı gibi Avrupa'da umutta vaad etmiyor.

Ayrıca şunuda belirteyim, aslan gözünü açtı. Büyük takımlar artık ciddi transferler yaptılar ve son 2 seneye nazaran daha dikkatli ve titiz davranıyorlar lig konusunda. Taraftarın daha çok Avrupa'ya önem verdiği Fenerbahçe'de bile teknik direktör Cristoph Daum çıkıp "Bizim için Lig 1. planda" diyebiliyor. Yani bu sene lig baya kızışacak. Ve bunu da şimdiden söyleyeyim, Sivasspor'dan bu sene Lig'de başarı beklemeyelim. Onun için futbolcular üzerinde de baskı kurmayalım. Çünkü biliyorum ki herhangi bir başarısızlıktan sonra, gerek medya, gerek taraftar, gerek yönetim hem futbolculara hem de teknik direktöre ciddi bir baskı uygulayacak. Bu baskı sonucunda da büyük ihtimal teknik direktör Bülent Uygun istifa edecek ya da görevden alınacak. Bu da klasik Anadolu takımlarının düştüğü hatalardır ve bunlar tekrarlanacak. Başarı da hocasına sahip çıkan Sivasspor yönetimi, Sivas şehri, başarısızlıkta da aynı erdemi gösterirse büyük takım yolunda ilerliyor demektir. Çünkü Sivas'ta çapını bilmeli, bir kaç senede gözünü büyük hedeflere koyup kendilerini sıkıntıya sokmamalı. Herşey zamanla olacaktır.

Saygılar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Anderlecht az bile attı böyle Sivas'a..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maça Anderlechtin çok etkili başlayacağını tahmin ediyordum...Fenerbahçe ile oynanan,2 sene önceki maçta da etkili başlamışlardı...Kendi sahalarında iyi oynuyorlar...Ateşli seyircileri,2.sınıf futbolcuları var,Avrupa tecrübeleri çok...Fakat tüm bunlar Türkiye liginin 2.sırasındaki takıma top oynatmamasını açıklayamaz.Bence çok farklı şeyler var.Bi kere tandem Sedat-Yasin topu oyuna sokamayan,ağır stoperler...İlerde ahı gitmi vahı kalmıs futbol yeteneklerinden şüphe duyduğum Ersen...Yediği gollerle ekran basında beni soke eden Kaleci Petkovic...Ve Fatih Terimsi bir adam Bülent Uygun tüm bunlar birleşince aslında sonuc belli.Kendine fazla güvenme...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fatih Terim'in kendine fazla güvenmeye haklı var , başarıları ortada alınmadık kupa bırakmadı

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri