Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 87 sonuç

Konu: Trabzon'u devler bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Arkadaş "Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olammıştır " dedi başarılı olduğunu hiç hatırlamıyorum en büyük başarısını sordum ben de.Tartışmıyoruz merak ettim gerçekten neymiş en büyük başarısı.
    tunuva anlamında 4 kez çeyrek final kapısından döndük diyorum ister başarı say ister başarısızlık bunu senle tartışmak istemiyorum 3.defa yazıyorum çünkü..ha maç maç başarı diyorsan onları da yazayım istersen?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    tunuva anlamında 4 kez çeyrek final kapısından döndük diyorum ister başarı say ister başarısızlık bunu senle tartışmak istemiyorum 3.defa yazıyorum çünkü..ha maç maç başarı diyorsan onları da yazayım istersen?

Gerek yok o kadar yazmana..Siz inanın Trabzonspor'un başarılar elde edeceğine ama ben inanmıyorum.Başarılı olup olamayacağını görücez zaten yakında.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Gerek yok o kadar yazmana..Siz inanın Trabzonspor'un başarılar elde edeceğine ama ben inanmıyorum.Başarılı olup olamayacağını görücez zaten yakında.
    iyide sen bunu demedin bunu diyen bir çok kişi var katılırımda.. bazı rakipleri göünce katılmamak elde değil..Öyle rakipler varki elenirsek kimse birşey diyemez takıma..Sen farklı noktaya temas ettin..Başarılı olamamıştır dedin..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Trabzonspor'un pek çok büyük kulübü devirmişliği var. Özellikle 80 li yıllardaki bir Liverpool maçını kasetten izlemiştim o dönemlerde harikaymış sanırım Trabzon.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tabi banada babam anlatıyordu koeman'lı zamanlarda barça'yı yenmişligi vardır trabzon'un .
    Liverpool'u , Villa'sı vs.vsvs
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Hep yaptığımız şeye devam ediyoruz yine eskiden böyleydi şöyleydi...geçmiş geçmiştir artık. Geleceğe bakalım.
    Trabzon'un seri başı olmaması büyük handikap. Sağlam bir rakip gelebilir karşılarına. Ama Sivas'la onla bunla kıyaslamayalım arkadaşlar. Çok yakından takip ettiğimi söyleyemem ama yeni menajer Broos bayaa disiplinli, sert bir adama benziyor. Hazırlık maçlarında da bunu gösterdi takımı kazansa da hatalar yapıldığında sert bi şekilde uyarıyordu oyuncularını. Yani kendi disiplinini takıma aşılarsa Trabzon değişik şeyler de yapabilir. İzlicez görücez ön yargılı davranmanın gerei yok.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzonspor Avrupa'da hiçbir zaman başarılı olamamıştır he

Bunu diyen arkadaşın yaşına veriyorum.

Şampiyonluk tekelini İstanbul takımlarının ellerinden aldığımızda o dönemin en büyük takımını , 1-2 senedir yenilmeyen Liverpool'u devirdik. İnter , Barcelona,A.Villa,Lyon vs bir çok takım daha var.

Türk futbol tarihinde İtalyan takımlarına karşı kazanan ilk takımda bizdik.

1967'de kurulan ve 74-75 sezonunda 1.Lige yükselmiş bir takımın Avrupa'da 72 maça çıkması hafife alınamaz.. Ha buna da o takımların çoğu dandik takımlardır diyenlere ise zamanında o dandik takımlar Türk takımlarına fark atıyorlardı.. Ve kaldı ki Avrupa sahnesine çıkan her takım liginde belli bir başarıyı elde eden takımlardır.

Geçmiş geçmişte kalır diyorsunuz doğrudur ama Sivas ile Trabzonspor'u bir tutamayacağınız gibi geçmişide bir kalemde silip atamayız.

Bu takım geçmişte Avrupa'da nasıl başarılı olduysa şuan da olabilir. Bu potansiyel var çünkü kulüpte.Çok değil şurda 2 sene öncesine kadar takımda bir tek Gökdeniz ve Yattara vardı , yeni göreve gelen Sadri Şener takıma yeniden ivme kazandırdı ve bir çok yıldız futbolcu transfer ettik. Yeni kurulan bu takım Şampiyonlar Ligini 1 puanla kaçırdı ve 3.oldu. Sivasspor'un emeğine saygım var fakat geçen sene ligi 2.bitirmesine rağmen 3-4 futbolcusunu kaybettiği için şuan ki durumunu görüyoruz.

Sözün özü.. geçmişi sağlam olan takımlarda bu potansiyel vardır.. Ortaya çıkartılması için de aklı başında adamlara ihtiyaç vardır. Ama o potansiyel hiçbir zaman kaybolmaz. Zira 2000'den sonra da Gs Avrupa'da başarılı olamamıştır. Son 3-4 sezondur ŞL'de oynuyamıyor Gs, Nedeni ise kendi liginde ilk 2'ye giremediği için.. Peki bu durum göz önüne alındığında Gs seneye de ŞL'ye gidemez diyebilirmiyiZ ?

Aynı şekilde 4-5 sene öncesine kadar Almaguer,C.Prates,Petre,Bratu,Lukunku gibi sıradan oyuncuları alan bir takım son 2 sezondur Baros, Kewell, Keita,Elano gibi yıldızları alabiliyor.. Umarım anlatabilmişimdir.!

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Düzeltiyorum Gs örneğinde kendi liginde ilk 2'ye giremediği için ŞL'ye gidemedi yazmışım. Ön elemelerde elenmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Trabzonspor Avrupa'da hiçbir zaman başarılı olamamıştır he

Bunu diyen arkadaşın yaşına veriyorum.

Şampiyonluk tekelini İstanbul takımlarının ellerinden aldığımızda o dönemin en büyük takımını , 1-2 senedir yenilmeyen Liverpool'u devirdik. İnter , Barcelona,A.Villa,Lyon vs bir çok takım daha var.

Türk futbol tarihinde İtalyan takımlarına karşı kazanan ilk takımda bizdik.

1967'de kurulan ve 74-75 sezonunda 1.Lige yükselmiş bir takımın Avrupa'da 72 maça çıkması hafife alınamaz.. Ha buna da o takımların çoğu dandik takımlardır diyenlere ise zamanında o dandik takımlar Türk takımlarına fark atıyorlardı.. Ve kaldı ki Avrupa sahnesine çıkan her takım liginde belli bir başarıyı elde eden takımlardır.

Geçmiş geçmişte kalır diyorsunuz doğrudur ama Sivas ile Trabzonspor'u bir tutamayacağınız gibi geçmişide bir kalemde silip atamayız.

Bu takım geçmişte Avrupa'da nasıl başarılı olduysa şuan da olabilir. Bu potansiyel var çünkü kulüpte.Çok değil şurda 2 sene öncesine kadar takımda bir tek Gökdeniz ve Yattara vardı , yeni göreve gelen Sadri Şener takıma yeniden ivme kazandırdı ve bir çok yıldız futbolcu transfer ettik. Yeni kurulan bu takım Şampiyonlar Ligini 1 puanla kaçırdı ve 3.oldu. Sivasspor'un emeğine saygım var fakat geçen sene ligi 2.bitirmesine rağmen 3-4 futbolcusunu kaybettiği için şuan ki durumunu görüyoruz.

Sözün özü.. geçmişi sağlam olan takımlarda bu potansiyel vardır.. Ortaya çıkartılması için de aklı başında adamlara ihtiyaç vardır. Ama o potansiyel hiçbir zaman kaybolmaz. Zira 2000'den sonra da Gs Avrupa'da başarılı olamamıştır. Son 3-4 sezondur ŞL'de oynuyamıyor Gs, Nedeni ise kendi liginde ilk 2'ye giremediği için.. Peki bu durum göz önüne alındığında Gs seneye de ŞL'ye gidemez diyebilirmiyiZ ?

Aynı şekilde 4-5 sene öncesine kadar Almaguer,C.Prates,Petre,Bratu,Lukunku gibi sıradan oyuncuları alan bir takım son 2 sezondur Baros, Kewell, Keita,Elano gibi yıldızları alabiliyor.. Umarım anlatabilmişimdir.!
    O büyük takımları devirdiniz,yıllardır yenilmeyen takımları devirdiniz sonra ne oldu ? Onları devirip bir final oynamamak,yarı finale kalamamak başarısızlıktır..

Biz yıldızlar aldık takım geçen senelere göre çok daha iyi kadroya ve çok daha iyi teknik direktöre sahip ama Trabzonspor için bu söylenemez.Geçen senelerden pek farkı yok.Kadrosu biraz daha iyi,teknik direktörü daha iyi..Trabzonspor bizim gibi 3 ön eleme oynasa 2'sini geçerdi.3.cüde geri dönerdi evine.Trabzonspor'un bana göre şuanki gücü bu kadar..Şimdi oynayacağı rakiplerin gücü de ortada.Ve bana göre Trabzonspor'un gruplara kalma şansı çook çook az.Sizin için çok olabilir ama benim için öyle.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kimse zaten Trabzon direk gruplara kesin kalacak favoriyiz şansımız çok fazla demiyor şansı az gördüğün içinde itiraz etmiyor arkadaşların itiraz ettikleri yer ;

Trabzonspor Avrupa'da her zaman başarısız olmuştur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Kimse zaten Trabzon direk gruplara kesin kalacak favoriyiz şansımız çok fazla demiyor şansı az gördüğün içinde itiraz etmiyor arkadaşların itiraz ettikleri yer ;
    Benim başarıdan kastım derece başarısı.Trabzonspor'un çeyrek final vs. başarıları olmadığını biliyorum..Maç olarak başarıları olmuş olabilir.20-30 yıl öncesini nerden bilebilirim.Ben derece olarak başarısı olmamıştır demek istedim.Derece olarak iyi bir başarısı yok.Son zamanlarda hiç büyük bir takımı devirdiğini de hatırlamıyorum.20 yıl önce olmuş olabilir onu bilemem.Ama benim için derece önemli.İyi bir derece elde edebilmiş mi edememiş.Sizin için maç olarak da çok önemlidir veya değildir onu bilemem.Benim için derece önemli ve Trabzonspor'un iyi derecesi yok bana göre başarısızdır.Sizin için o maçlar önemli ve Trabzonspor'u başarılı sayıyor olabilirsiniz.Herkesin görüşü,düşüncesi farklıdır.Benim görüşüm Trabzonspor başarısızdır.Ve bu yıl da başarılı olacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

aygün neyin tartışmasını, savunmasını yapıyosun Allah aşkına... gereksiz bişey attın ortaya tartışmaya dönüştü haal daha devam ettiriyorsun...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    aygün neyin tartışmasını, savunmasını yapıyosun Allah aşkına... gereksiz bişey attın ortaya tartışmaya dönüştü haal daha devam ettiriyorsun...
    Onlar devam ettiriyo ben de cevap yazıyorum öyle öyle devam ediyo.Sanki her şeyi yapıyorum.Pardon efendim sizi sinirlendirmek,kızdırmak istemezdim.Affınıza sığınıyorum nolur affedin beni...

Neyse daha fazla uzamasın.Trabzonspor'a başarılar diliyorum umarım beni yanıltırlar ve rakiplerini elerler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bırakın şu geçmişteki başarı muhabbetini. Günümüzde Şampiyonlar Ligi ve eski adıyla UEFA Kupası olan Avrupa Ligi'nde İtalya,İspanya,İngiltere ve Almanya bu turnuvaların demirbaşı artık. Bu ülkeler, bu 2 turnuvaların grup aşamalarına 3er, 4er takımla katılıyorlar.

Peki bir düşünün, örnek olarak bu sene. Avrupa Ligi gibi çok takımlı bir turnuvada, saydığım ülkeler gibi 3 takımla temsil edilmemiz ne güzel olur değil mi ? Yavaş yavaş Avrupa futbolunda söz sahibi olmak fena olmaz değil mi ? O yüzden rica ediyorum, bu tartışmayı bırakıp Trabzonspor'u desteklememiz gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Aygün yapma allah aşkına başarı kastın yarı final,çeyrek final,fnalse alayımız başarısız genele bakarsak..Neyse dediğin gibi uzatmayalım..Umarım iyi bir kura çeker ve gruplara kalabiliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kimle neyin Tartışmasını yapıyosunuz Beyler Yaşı başı ortada olan bi adam ne görmüş neyi doğru analiz edebilr ki sizde tatrtışıyorsunuz.Tamam ona göre biz başarılı değiliz bırakın o söyledi diye ben takımımı küçümsemem veya başarısız görmem.Kim ne derse desin benim için takımın değeri değişmez.Kimse bizi Sivas Bursa bilmem hangi takım onla da karılaştırmasın onlar hiçbir zaman bizim takımımız gibi olamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Kimle neyin Tartışmasını yapıyosunuz Beyler Yaşı başı ortada olan bi adam ne görmüş neyi doğru analiz edebilr ki sizde tatrtışıyorsunuz.Tamam ona göre biz başarılı değiliz bırakın o söyledi diye ben takımımı küçümsemem veya başarısız görmem.Kim ne derse desin benim için takımın değeri değişmez.Kimse bizi Sivas Bursa bilmem hangi takım onla da karılaştırmasın onlar hiçbir zaman bizim takımımız gibi olamaz.
    Burada seninde diğer anadolu takımalarına bizim kadar başarılı olamaz demen yanlış son zamanlarda bir sivası görüyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben onlar kötü demiyorum ki keşke olsada Sivas 6 atıp elese onlar başarı yakalasada bizim gibi olamaz dedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Eskiye bakmamak gerek..Eskiden N.Forrest 2 kere Sampiyon Klüpler Kupası'nı kazanmıstı..Leeds 2000'de yarı final oynamıstı simdi neredeler..Ben 1990 dogumluyum Trabzon'un Avrupa'da basarısını görmedim..Umarım bu sene birseyler yaparlarda Avrupa'ya daha cok takımımızn gitmesine katkı saglarlar..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Eskiye bakmamak gerek..Eskiden N.Forrest 2 kere Sampiyon Klüpler Kupası'nı kazanmıstı..Leeds 2000'de yarı final oynamıstı simdi neredeler..Ben 1990 dogumluyum Trabzon'un Avrupa'da basarısını görmedim..Umarım bu sene birseyler yaparlarda Avrupa'ya daha cok takımımızn gitmesine katkı saglarlar..
    O Kulüpler küme düştü.. ne güzel işte Trabzonspor hala 1.Ligde ve şampiyonluğa oynuyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    O Kulüpler küme düştü.. ne güzel işte Trabzonspor hala 1.Ligde ve şampiyonluğa oynuyor.
    İyide onların sampiyonlugu var Trabzon'un bir ceyrek final yada yarı final oynamıslıgı bile yok ki..Neyse umarım bundan sonra daha basarılı olurlar.Ayrıca Trabzon'un sampiyonluga oynadıgı inanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Diyorum ya onlar şuan 1.Ligde değiller dahası var mı ?

Trabzonspor'un şampiyonluğa oynadığına inanmıyorum demenden niyetini belli ediyorsun zaten. Boşveriyorum seni.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ne dememi bekliyorsun ? 26 senedir sampiyon olamıyor Trabzonspor ligde..Ayrıca hicbir zaman kadrosu Fenerbahce,Galatasaray ve Besiktas'tan iyi olmadı..Bu benim kendi görüsüm tartısmayı sürdürmeyecegim topic amacından sapıyor.. Not:Kesinlikle kötü niyetim yok sadece benim fikrim.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bir takım 26 senedir şampiyon olamadı diye şampiyonluğa oynuyamaz mı ? Ne yani kümede kalmaya mı oynadık ? Ahh ahh hiçbir zaman kadrosu 3 istanbul takımından iyi olmadı diyorsun.. bu hiçbir zamanın içinde Miili Takım'ın ilk 11'inde 4-5 Ts'li futbolcu olduğu zaman da yer alıyor mu ?

Bu iş sadece kadroyla da olmuyor gördük geçen senenin en iyi kadrolarına sahip olan Fener ve G.Saray'ı. Neyse herkesin futbola bakışı farklı..!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Trabzonspor umarım bir şeyler yapar.

Avrupa deneyimi Sivas'a göre biraz daha fazla..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Biraz değil yahu nerdeyse kafa kafaya

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Başlık acilen kapatılmalı bomba üstüne bomba geliyor şampiyonluga oynadıgına inannmıyorum ..senin inanmanla olmuyor bu işler puan cetveline bakacasın..bakki kaç kere ligde son 2-3 haftaya kadar yarışın içinde olduk..Şampiyonluga oynadıgına inanmıyorum farklıdır bu sene takımın şampiyonluga oynayacagına inanmıyorum farklıdır..Gerçekten bazen yazılanları anlamakta zorlanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yok yahu cevap vermiyecem diyorum ama elde değil.. Arkadaş diyor ki Avrupa deneyimi Sivas'a göre biraz daha fazla.. Yahu bu Sivas Avrupa'da 5.maçına çıktı bunlardan 4'ü de geçen sene İnter-totodan. Yazılan kelimeleri o kadar özenle seçiyorsunuz ki cevap vermemek elde değil.

Bir başkası da Ts'nin şampiyonluğu oynadığına inanmıyorum der.. Yahu daha geçen sene 3.olduk son maçı alsak ŞL'deydik. 3 istanbul takımı yine bugun ki gibi paraları saçarken biz öz evlat Gökdeniz-Fatih ve Yattara,Szymek dörtlüsüyle üst üste 2 sene 2.olduk şampiyonluğu kaçırdık.. Yani bende bazen yazılanları bir anlam vermekte zorlanıyorum.. Biraz mantıklı olun yahu.

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Trabzonspor umarım bir şeyler yapar.

Avrupa deneyimi Sivas'a göre biraz daha fazla..
    Biraz daha değil çok daha fazla

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Başlık acilen kapatılmalı bomba üstüne bomba geliyor şampiyonluga oynadıgına inannmıyorum ..senin inanmanla olmuyor bu işler puan cetveline bakacasın..bakki kaç kere ligde son 2-3 haftaya kadar yarışın içinde olduk..Şampiyonluga oynadıgına inanmıyorum farklıdır bu sene takımın şampiyonluga oynayacagına inanmıyorum farklıdır..Gerçekten bazen yazılanları anlamakta zorlanıyorum..
    Sampiyonluga oynayan takımın aradada sampiyon olması lazım degil mi..Avrupa Kupalarına gitmeye oynuyor denebilir ama sampiyonluga oynuyor lafı cok fazla bence..Örnegin bugün Fenerbahce veya Galatarasay ligi 2-3 veya 4.bitirse basarısız sayılır fırtınalar kopar..Ama Trabzon bu sıralarda bitirdiginde basarısız sayılmaz..Aradaki farkı anlatmaya calısıyorum..

@shamur1

Yazmayacagım diyorum ama sen yazdıkca yazasım geliyor..26 senedir sampiyon olamıyor Trabzonspor..2.liklerden bahsetmissin ama senin icin 2.lik basarıysa nasıl oluyorda sampiyonluga oynanıyor ?

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri