1 ile 30 arası toplam 213 sonuç

Konu: Anderlecht-Sivasspor Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maçı

Hybrid View

Beşiktaşlılar kabul etmesede bu hep böyle olmuştur beşiktaş hep gs ile fbnin gölgesinde kalmıştır.Bu sene ittire kaktıra şampiyon olundu diye çok abartıldı sadece.

Neyse konu sivassporun konusu burda konuşmak doğru olmaz.Açarsanız bi konu orada konuşuruz istediğiniz kadar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Beşiktaşlılar kabul etmesede bu hep böyle olmuştur beşiktaş hep gs ile fbnin gölgesinde kalmıştır.Bu sene ittire kaktıra şampiyon olundu diye çok abartıldı sadece.

Neyse konu sivassporun konusu burda konuşmak doğru olmaz.Açarsanız bi konu orada konuşuruz istediğiniz kadar
    Bu seneki Şampiyonlugumuza Sizin gibi Heriflerin Saçma sapan lafına ragmen Hakkımızla aldıgımızı düşünüyorum. Besiktas Türkiyede hiçbir takımın gölgesinde felan degildir. İçimde kalan bir kaç cümle varda Neyse Dedigin gibi Sivasspor konusu uzatmıcam.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post

Yahu çamur atmaktan bıkmadınız mı hala ?

Sakin sakin okuyorum forumu ve olabildiğince sakince yazmaya çalışıyorum ama insanı zıvanadan çıkarıyorsunuz.Şu mesajı yazarken ne gibi bir içgüdüyle yazıldı merak ediyorum.

İttire kaktıra şampiyon olduk 2 kupa aldık.Hala konuşuyorsunuz.

Lafları sok sok sonrada burası yeri değil konu açın konuşalım diyorsunuz.

FB'nin ne gibi başarısı oldu avrupada ? Geçen sene birşeyler yapmaya çalıştı ve ilah oldu bir anda Fenerbahçe vay bee.

Galatasaray'a asla lafım olmaz Avrupa konusunda.Her zamanda desteklerim Avrupa'da gerek Fener olsun gerek Cimbom olsun.

Mesajımın konuyla alakası olmadı özür dilerim ancak arkadaşlara cevap yazma gereği hissettim.Eğer uygun değilse silebilirsiniz mesajımı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri